Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By harlequin
Koji je?
U kom gradu zelite da zivite i zasto?
Sta ste, culi , videli, osetili, sto je bilo kljucno ga dozivite kao mesto u kome zelite da provedete deo ili ceo svoj zivot?

Geografija, istorija, kultira, umetnost, tolerancija, bezanje od Srbije, sta vas motivise?

Ja sam videla Barseolonu, otuda sva pitanja....
By loreenche
NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper: NS :hyper:

10 days remaining...
Korisnikov avatar
By harlequin
Moze Sofiiiii, samo reci u predivnu okolinu kog krada ces stacionirati svoje selce?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ono sto znam jeste da zelim kada budem mator covek da zivim u Firenci. :love:
By Sixto
Melburn ili London.... pre ce biti Melburn izgleda.

Motivacija? Da, stan od 60m2 samo za mene, Kawasaki Z750 u garazi, akvarijum od 500lit, mogucnost da se profesionalno usavrsim jer to sto zelim u Srbiji ne postoji, da bezanje od Srbije...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Novi Sad...moj grad :love: nikad necu otici iz Novog Sada :love:
Korisnikov avatar
By harlequin
Originally posted by Zonche!

Ono sto znam jeste da zelim kada budem mator covek da zivim u Firenci. :love:
Joj, videla Firencu na 2 h...
Divna, predivna!
Stolicica na trg, otvoris oci i komiras se na par dana od prizora! Prica Firence mi je divna, ali zasto bi tu ziveo? Lep je znam, sta jos? Mirna starost? :s

@Sofia, a gde je ona sa neovlasenom gradnjom, sto joj fale masline? Spremam sadnicu za useljenje ! ;)
Tebe nista ne pitam, skroz kapiram!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Sixto

Melburn ili London.... pre ce biti Melburn izgleda.

Motivacija? Da, stan od 60m2 samo za mene, Kawasaki Z750 u garazi, akvarijum od 500lit, mogucnost da se profesionalno usavrsim jer to sto zelim u Srbiji ne postoji, da bezanje od Srbije...

ah, naked bike...
Korisnikov avatar
By harlequin
Originally posted by Zaljubljena

Ali, ali ,ali zaastooo? Toliko ga volis da ne vidis nedostatke? Nigde ne bi bilo bolje?

Meni je Bg bio divni spas od prethodnog, a onda videh bolje!

Eto, samo metro, kvalitet prevoza u Barseloni ne moze da se poredi sa Beogradom!
Oprostite ako postavim Barsu protiv svih, ne mogu pobeci od toga ovih dana...

Vi sto vam se ne mrda iz vaseg grada, jel to konformizam, strah, lokal-patriotizam?
Necu emocije, opravdajte svoju ljubav! Tudje sunce uvek lepse sija! :P
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nemam nikakve argumente...jednostavno..NS volim...tamo mi je sve...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja bih u Australiju.. ranije mi je bila simpaticna Irska, ali kada mi se ukazala sansa za to posustala sam, ali iz nekih drugih razloga..

ali to su samo neki snovi..

Vece sanse su da zavrsim u Becu ili Berlinu, zbog usavrsavanja jezika nakon studija..

nekako mi je konstantno potrebna promena u zivotu, i tacno osecam kako sam se Beograda zasitila
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne iskljucujem da cu se negde preseliti eventually

medjutim, za sada jos nisam bila u gradu u koji bih zelela da se preselim

Tokio, Amsterdam, Berlin i Rim su mi sjajni gradovi, ali sam zakljucila da bi mi prijalo samo englesko govorno podrucje

za Barselonu svi kazu da je divan grad, svako ko je bio u Barsi kaze da bi tmao mogao da zivi

videcemo u julu, kada bi trebalo da odem kolima na turu BG - severna Italija - Azurna obala - Spanija - Lisabon - nazad za BG
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bilo gde. samo da je drugacije. i da imam mogucnosti da ostanem koliko zelim. promene :drkanje:
By Kragi
Originally posted by harlequin
Originally posted by Zaljubljena

Ali, ali ,ali zaastooo? Toliko ga volis da ne vidis nedostatke? Nigde ne bi bilo bolje?

Meni je Bg bio divni spas od prethodnog, a onda videh bolje!

Eto, samo metro, kvalitet prevoza u Barseloni ne moze da se poredi sa Beogradom!
Oprostite ako postavim Barsu protiv svih, ne mogu pobeci od toga ovih dana...

Vi sto vam se ne mrda iz vaseg grada, jel to konformizam, strah, lokal-patriotizam?
Necu emocije, opravdajte svoju ljubav! Tudje sunce uvek lepse sija! :P
Ne lupaj da si videla bolje od Bgd-a? :smeh:
Ne mrda mi se jerbo me ne smaraju kad cu da se zenim a nemam ni problem da popijem pice sa fem deckom u gradu. :lol:

Van zemlje tek is'o ne bih, zato sto mislim da bi me tako drasticna promena mnogo poremetila, bez obzira na motiv :isus:
Uvek moze da se ode turisticki.
Dobro, ne bas uvek ali i to je vise nego dovoljno :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
beograd!
a ne ček ovde sam već sedam godina :D
Korisnikov avatar
By Olórin
London ili Njujork. West End or Broadway (soooooo gay I know)...

Ali nekako Njujork uvek prevagne... Kamo lepe sreće, krvi, znoja i ko zna čega sve ne pa da se i to desi.
"The only place you can still find love and romance in New York is the gay community."
Korisnikov avatar
By horus.
tokyo...eventualno seul... kontam da bih se bolje snasao i uklopio u j. koreji, ali odlazak u japan je moj san... :sigh:

ko zna. mozda jednog dana... :shrug:
Korisnikov avatar
By starsailor
nesto 'vako
Slika

ireland or england

vazno da je oblacno, zeleno i da ima neku vodu okolo.

ako ne moze to, moze i canada.

a ako i to ne slovenia :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!