Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Osim da jedem burek.

Ne interesuju me bas znamenitosti.. Siguran sam da njih nije lako omasiti.

Je l' ima neki dobar alternativan (mislim na muziku) klub gde bi moglo da se ode u petak?
Gde je najbolji burek?
Koje zabacene ulice su super za setnju?

Tako te informacije me zanimaju..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jao sarajevo, aaaa. da ne ispališe onaj dan mogla bih pomoći. pričaj kako je kako jeeeeee tamo kako je
Korisnikov avatar
By Li
Mene zanima taj burek kakav je... prenesi utiske. :sudija:
Korisnikov avatar
By Neve
Blah.. što me neko prije ne trznu da šta velim.
Za naredni put:
Underground
Korner
Barhana
Balkan Cafe
Podroom
so.ba
FIS/kultura
MASH (nekad bio ok.. ne znam kako je sad.. nejdem tam ima već koja godina)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Neve

Blah.. što me neko prije ne trznu da šta velim.
Za naredni put:
Underground
Korner
Barhana
Balkan Cafe
Podroom
so.ba
FIS/kultura
MASH (nekad bio ok.. ne znam kako je sad.. nejdem tam ima već koja godina)
balkan kafe je simpa, al' mi se nešto ne čini da je još zaživeo... vazda je nekako praznjikav. a valjalo bi ga i malo do-dizajnirati...

barhana je super za jesti. :mljac:

što izostavi babylon? neki personal resentment? :)

hacienda je kjut za koktelisanje + ima one zavaljivačke sofe :love:

male daire za pušenje nargile (preferably gornji sprat, smestiti se dole je teška nezgodacija)

ok je i onaj cheers, urađen kao kopija istoimene kafane iz istoimene serije, ako ti nije mrsko (pr)oživljavanje mtv-a osamdesetih (il' sam to samo ja naletala on such nights?)

btw, šta je podroom?
Korisnikov avatar
By Delete
Gde se nalazi Barhana?

I Korner...jedino mesto na kojem sam bila toliko puta a nisam zapamtila gde se nalazi. :neznam:

MASH je oronula rupa prenatrpana neandertalcima, ispunjena nekim negativnim nabojem. Ali je na zgodnom mestu, pa se moze svratiti na putu ka necemu drugom.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
sad kad razmislim, ni ja ne bih znala sama da nađem korner... kanda ima nečeg misterioznog u njegovoj lokaciji. :smeh:

ja nešto ne doživljavam mash kao rupu, posebno ne oronulu, a ni neandertalaca se tamo nisam nagledala. nije ni posebno zanimljiv, doduše.
kad smo kod rupa, ima jedna legendarna, mislim da se zvala/zove jazz. e to je prava ona domaćinska rupetina za ekipu-koja-(se)-zna, od one vrste u kojima je skroz prirodno i normalno da šanker dođe i uvali ti se za sto ako se trenutno dosađuje. i od onih u kojima nije preporučljivo sedenje preblizu wc-a, jerbo se tu dobija blagi, al' svejedno prisutan, ugođaj neke kiosk-kafane sa štajge. :lol: kad sam prvi put ušla, nisu uopše morali da mi kažu da se mesto nije promenilo poslednjih 20 godina. it shows. :)

nego, barhana se nalazi na čaršiji, koju ja još uvek percipiram kao polu-lavirint, tako da nema šanse da verbalizujem instrukcije za snalaženje.
bat dis šud bi helpful: www.barhana.ba :sesir:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ako nisi bio kod Zelje na cevape, ko da nisi bio u SA...
ali u original staru cevabdzinicu, ne onu novu preko puta.... :)

Idi na vidikovac kako bi imao lep pregled grada i krajnji potpuni utisak,
odmah ispod ti je znamenitost - Alijin grob :)
a ako se napijes vode kod begove dzamije - docices opet u Sarajevo.
Korisnikov avatar
By mirth
Neki novi/svezi predlozi?

Neko LGBT mesto -ili bar friendly- kontam ne postoji? :wundy:
By Sixto
Cevapi kod Ferhatovica, nigde drugde.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Imate fantastičnu prodavnicu na Baš Čaršiji, gde se nalaze najdivniji slatkiši i koštuničavo voće koje sam probao i kupuju se na gram...

Preporučujem one čokoladne kuglice sa grožđicama, sa rižom ili sa nečim drugim... :bale:

Ako se ja dobro sećam, ide se od česme napred, pa desno..
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
mislim da misliš na sebilj ("česma") i na badem (prodavnica).
a možda misliš i na česmu kod begove džamije i onu radnjicu u blizini, al' "badem" je mnogo bolji. :yes:
samo je addictive.
i treba ga ignorisati na duže staze. :maska:

@mirth - nope. što ti gore piše, to ti je. barem meni ništa novo ne pada na pamet.
znam ja jedno lgbt friendly mesto. lokalni bircuz đe se skupljaju mrke dizel-bučice. you don't want to go there. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislio sam na sebilj i "Badem".... :yes:

Hvala Bogu, pa ne živim u Sarajevu.... (mislim hvala, što ne moram da se opirem da tamo kupujem češće :D )

Ali jako volim kada kupim tamo slatkiša, pa kada se vratim kući i obradujem majku. :shmi:
Korisnikov avatar
By Srklet
željo je za turiste. doduse, meni su sarajevski cevapi razvikani, tuzlanski su mnogo bolji. :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by KorvinOdAmbera

Mislio sam na sebilj i "Badem".... :yes:

Hvala Bogu, pa ne živim u Sarajevu.... (mislim hvala, što ne moram da se opirem da tamo kupujem češće :D )

Ali jako volim kada kupim tamo slatkiša, pa kada se vratim kući i obradujem majku. :shmi:
meni se dešavalo da kupim tamo slatkiša za poklone, pa na kraju obradujem sebe... :maska:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Li

Mene zanima taj burek kakav je... prenesi utiske. :sudija:
ja se odusevio burekom... cevapima i ne bas, nista puno losije nego sto jedem i po ZG-u... a u zelje su mi bili bezvezni, bolje mi je bilo u nekoj rupi kod autobusnog :D
Korisnikov avatar
By mirth
A taman htedoh da priupitam ima li u Sarajevu ikakve kulinarske zabave koja iskljucuje mleveno meso... :barf:

Jedva cekam taj badem! :bale:

Fala vi, Krepo i Korvine! :cvetduga:

(btw, zasto ne zelim da vidim sarajevske mrke dizel-bucice? :durenje: imam ja 'aljince za samoodbranu! :smug: a mogla bih i hysicu u dzep da metim, za svaki slucaj :lol: )
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by mirth

A taman htedoh da priupitam ima li u Sarajevu ikakve kulinarske zabave koja iskljucuje mleveno meso... :barf:

Jedva cekam taj badem! :bale:

Fala vi, Krepo i Korvine! :cvetduga:

(btw, zasto ne zelim da vidim sarajevske mrke dizel-bucice? :durenje: imam ja 'aljince za samoodbranu! :smug: a mogla bih i hysicu u dzep da metim, za svaki slucaj :lol: )
nisam ja to rekla, ja reko' da ne želiš da ideš na to mesto. mahom zato što sam utiska da ti grand produkcija (or worse) baš i nije first choice za večernju zabavu. :)

nego, glavna kulinarska-zabava-bez-mlevenog-mesa-u-sarajevu su, naravno, pite! genijalne pite na sve strane! go wild on pite!

i obiđi pokoju aščinicu, one su idealne za turistovanje, mis'im ako ti se jede domaćinska (poznata i k'o "tradicionalna") hrana, a da je brzo i jeftino. plus mo'š da iskombinuješ sto stvari na tanjiru, što mene uvek raduje. :njami:
Korisnikov avatar
By 2kune
sidi bolan skuliraj se popij kahvu... :osama:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Sixto

Cevapi kod Ferhatovica, nigde drugde.
jebeš ćevape... preporučam begovu čorbu i sudžukice...
i svakako posjetiti turski restoran kraj česme...
Badem izbjegavati ako se ne želi doživotna ovisnost...
Korisnikov avatar
By antibiotic
a sta raditi posle zdranja?

obavezno pre odlaska upoznati nekog preko neta, ako vec ne poznajes, ko je voljan da te voda okolo, upoznaje i da te jebe.
Nije lose imati jos jednog u rezervi u slucaju da te ovaj smori, da ti se zgadi ili te izbaci na ulicu.
:volinevoli:
Korisnikov avatar
By mirth
Sad kad ste mi ovoliko ispretili tim bademom, nesto mi se javlja da cu svo slobodno vreme koje imam (a nemam ga mnogo) tamo da provedem :lol:

Za nocno kafanchenje ionako nemam vremena, tako da -grand or no grand- :usamljen: zeldi butchicama.. :sigh:

dakle:

barhana & ascinice - hrana
hacienda - kokteli + duvan ( :love: )
badem - slatkisi

kunash, di ti je ta corba? :kuckuc: u toj turskoj kafani?

@colorado: sledece nedelje :cheer:

Radujem mu se kao da nisam u Bosni rasla :lol: Poslednji put sam bila pre rata. Vise ga se ni ne secam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!