Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
opushteno je na mikonosu
i eventualno na santoriniju
Korisnikov avatar
By *carmen*
Samo tamo? :alikako: zar Grcka nije gay free? npr. na Krfu, Zakintosu, Kritu?
Korisnikov avatar
By Azdaja
NesH imati ni na Krfu problema, tj bar mi nismo...:)
Korisnikov avatar
By Shmi
Ni na Zakintosu u Langas neces imati problema. :)
Korisnikov avatar
By *carmen*
E to je lepo cuti :klap: Jel si ti sa devojkom bila u Laganasu i sve opusteno?
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne sa devojkom,ali videh svasta... Jeste opusteno,pijancenje 24h,non-stop zurke... Prepuno engleza pustenih s lanca. :)
Korisnikov avatar
By *carmen*
Ma meni je samo bitno da je opusteno sto se tice "nas" a za zurke i pijancenja manje vise. Bitno je s kim si :) ako je sa pravom osobom zurka je svaki dan bilo gde :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Naravno,slazem se. Ne bi trebalo da imas problema,mada kao sto i sama znas svuda se nadje po neka budala. :)
Korisnikov avatar
By *carmen*
Da shmizlice skroz si u pravu..A reci mi kako je u Laganasu inace?plaze, mesto itd..
Korisnikov avatar
By Shmi
Kao Budva ako si bila tamo,samo jos vise kafica,diskoteka na otvorenom,prepuno ljudi uz plaze... na plazi sve nabijeno od klubova do restorana... Peskovita plaza ali ima samo dva metra plaze pa klub. :D Mnogo su nabili hotele uz plazu.... ali dobro Langas je ipak deo za ludovanja a Argasi je mirnije mesto za porodicu. Tsilvi ima najlepse plaze i najskuplje je. Eto.
Korisnikov avatar
By *carmen*
:D hvala ti, kao da sam pitala nekog iz agencije..
Korisnikov avatar
By Shmi
Jbg za 15 dana svasta vidis na Zakintosu... ako ides tamo ne propustaj ni slucajno plazu Navagio. ;)
Korisnikov avatar
By *carmen*
A da, znam, cula sam za tu divnu plazu!15 dana je bas fino,kad si bila,mislim u kom periodu?
Korisnikov avatar
By Shmi
Od 1.09 do 15.09 pretprosle godine.
Korisnikov avatar
By *carmen*
Odlicno, pretpostavljam da je vreme u septembru bilo lepo, i ja tako planiram, pocetkom septembra..
Korisnikov avatar
By Shmi
Jeste,bas u tom periodu je u Srbiji pao sneg a kod mene je bilo 28 stepeni. :)
Korisnikov avatar
By *carmen*
jao super, nadam se da ce i nama biti takvo vreme:dance:
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa trebalo bi,tamo je klima takva da nema kishe po par meseci preko leta. Btw, preko koje agencije planiras da ides tamo?
Korisnikov avatar
By *carmen*
Ne znam jos, ali argus, belvi ili omniturs su u opticaju...
Korisnikov avatar
By *carmen*
Jel si ti isla preko njih, nisam gledala njihove ponude..
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne,isla sam preko Fantast tourist iz NS-a,ali su me oni prosledili preko Kalodoukasa... ok su skroz.
Korisnikov avatar
By *carmen*
Pogledala sam tu agenciju ali nigde nisam videla aranzmane, cene itd..otisla sam na njihov sajt i nista......:hmm:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
OK je sve dok ne naletiš na nekog kome ti i tvoja devojka niste OK, jer se nećete samo sretati sa lok. stan. koje će sve da 'pretrpi' za keš, već sa drugim turistima od ko zna odakle sve.

Predlažem Mikonos, pošto planirate da se slobodnije ophodite jedna prema drugoj. :pervert: Gay klubovi, gay parovi svuda, super plaže.

Lep provod gde god da odete!
Korisnikov avatar
By *carmen*
Da, gledala sam i Mikonos, ali cene su :doh: ali svakako planiramo da ga obidjemo jednog dana....:setnja:
Korisnikov avatar
By *carmen*
Hvala ti :) pogledala sam, dobre su ponude skroz.. A u kom si hotelu bila? meni se svidja vila maria, roze je boje, slatka je bas
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja sam bila preko ovog drugog linka.... Hotel mi se zvao Savas tako nesto... mnogo lepo i pristojno mesto za bazenom. Btw,pogledaj Mikonos preko tog drugog linka... tamo ne postoje losi hoteli. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!