Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Vazno Obavestenje!!! Znam da mnogi od vas vec znaju za ovo jer su ili bili u USA, ili im je neko vec rekao, ali ja zelim da podelim sa onima koji ne znaju. Dakle, americka ambasada svake godine deli oko 400,000 zelenih kartona (useljenicke vize), putem ONLINE LUTRIJE.
Nista ne kosta da se prijavite, a sanse su po nekim proracunima 5%
Moja ortakinja Tomislava je dobila green card i tako je i dosla ovde, a i ja igram svake god.
Prijave su na http://www.dvlottery.state.gov/
Srecno!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by muzika86
US citizen here :andjelak:
You little Bitch! Salim se samo :kiss: Super! Kako si dobio citizenship?
Korisnikov avatar
By muzika86
Bez imalo muke... I'm an immigrant that's how.
Korisnikov avatar
By stefan19
Promenio si post, nije fer :ljutise:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by stefan19
Vazno Obavestenje!!! Znam da mnogi od vas vec znaju za ovo jer su ili bili u USA, ili im je neko vec rekao, ali ja zelim da podelim sa onima koji ne znaju. Dakle, americka ambasada svake godine deli oko 400,000 zelenih kartona (useljenicke vize), putem ONLINE LUTRIJE.

a i ja igram svake god.

Ma :kakodane:

A koji ce tebi zelena karta preko lutrije kad vec zivis u USA? Ili mozda zivis tamo bez zelene karte tj. ilegalno???

Koga ti zamlacujes?

Ovde sam sklon sloziti se sa baba Rackom i poverovati u njene tvrdnje da si dupli virtuelni identitet...koji ne postoji IRL. :kesa:

:whatever:
By RACABG
Originally posted by M M and I

a i ja igram svake god.

A koji ce tebi zelena karta preko lutrije kad vec zivis u USA? Ili mozda zivis tamo bez zelene karte tj. ilegalno???

Koga ti zamlacujes?

Ovde sam sklon sloziti se sa baba Rackom i poverovati u njene tvrdnje da si dupli virtuelni identitet...koji ne postoji IRL. :kesa:

ju kad se sad nisam prevrnula mima nije kontrirala na moje tvrdnje
izgleda da se mima pocela zaljubljivati u mene :lol:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by RACABG

izgleda da se mima pocela zaljubljivati u mene :lol:

Dream on :cookie:

Histericne babe mi nisu od interesa ... :barf:
By RACABG
nista ti ne znash, matora koka dobra juha hahahah
Korisnikov avatar
By Afrodisiac
Ma te lutrije su glupost.
Sta ce americkom drustvu toliko ljudi svake godine?
Ionako je preoptereceno... mnogo kriminala i siromastva...
Ma USA :prst: !
Korisnikov avatar
By jukie
Kao da je ne znam kako dobro u Americi pa ću sad da trčim tamo... požara koliko hoćeš, svake dve nedelje dune vetar preko okeana i odnese sve, a ponekad i potopi ceo grad jer poruši nasipe, ne smeš da koristiš reči tata i mama, niko nije čuo za vegetu i smoki, ima vatrenih mrava (fire ants), pume i aligatori (a pogotovo medvedi) šetaju po predgrađu (a kojoti su kao kod nas džukci, dobro oni mi ne smetaju za sada), reformu školstva bolje da i ne spominjem
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by jukie
Kao da je ne znam kako dobro u Americi pa ću sad da trčim tamo... požara koliko hoćeš, svake dve nedelje dune vetar preko okeana i odnese sve, a ponekad i potopi ceo grad jer poruši nasipe, ne smeš da koristiš reči tata i mama, niko nije čuo za vegetu i smoki, ima vatrenih mrava (fire ants), pume i aligatori (a pogotovo medvedi) šetaju po predgrađu (a kojoti su kao kod nas džukci, dobro oni mi ne smetaju za sada), reformu školstva bolje da i ne spominjem

LOL to nijedno nema ovdje gdje sam ja. A imam i vegete i smokija (iako ga ne volim) u kuci.
Korisnikov avatar
By Escobar
Evropa je lepsa. Zasto bi iko hrlio u USA? :jbg:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Escobar
Evropa je lepsa. Zasto bi iko hrlio u USA? :jbg:

Evropa je mnogo lepsha :love:
Korisnikov avatar
By jukie
Ma reformu školstva zasigurno imaš, to je ono što se zove NCLB (No child left behind) i na šta nastavnici kukaju; to je na sveameričkom nivou
Korisnikov avatar
By stefan19

a i ja igram svake god.

Koga ti zamlacujes?

Eh, sad si me potpuno razocarao. Uvek sam te smatrao pametnom deckom. To sto vec zivim u USA nema nikakve veze sa mojim gradjanskim statusom. Ovde sam na F1 studentskoj vizi, i da bih ostao o USA, moram da budem upisam kao full-time student. Pored toga, NEMAM pravo da radim legalno, niti da izvadim gradjanski broj. Zeleni karton daje sva ta prava. Pa sta mislis zbog ceka bi se ljudi toliko smarali oko toga???
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Afrodisiac
Ma te lutrije su glupost.
Sta ce americkom drustvu toliko ljudi svake godine?
Ionako je preoptereceno... mnogo kriminala i siromastva...
Ma USA :prst: !
Ekonomija i bela kuga :andjelak:

Mada sam prilichno siguran da je stefi preterao i da se radi o 40-50k a ne 400k.
Korisnikov avatar
By M M and I
Eh, sad si me potpuno razocarao. Uvek sam te smatrao pametnom deckom. To sto vec zivim u USA nema nikakve veze sa mojim gradjanskim statusom. Ovde sam na F1 studentskoj vizi, i da bih ostao o USA, moram da budem upisam kao full-time student. Pored toga, NEMAM pravo da radim legalno, niti da izvadim gradjanski broj. Zeleni karton daje sva ta prava. Pa sta mislis zbog ceka bi se ljudi toliko smarali oko toga???
[/quote]

Iz tvojih prethodnih postova dalo se zakljuciti da ti i majka zivi u USA. To i ona na studentskoj F1 vizi...or what?

Ili mozda ne zivi...ali onda nesto ne stima u celoj tvojoj prici...:ves:
Korisnikov avatar
By Rei
LM koliko znam oni ne obezbedjuju nishta osim zelene karte? Odnosno sam finansirash sve troshkove puta, i sam se snalazish za stanovanje, zaposlenje... ?
Korisnikov avatar
By M M and I
A ovaj...sta to jos treba da obezbede? I avionsku kartu, i stan i dzeparac....i automobil kad stignes???

Dovoljno je sto daju te zelene karte...A posle se snalazis sam. Pa ko voli nek izvoli.
Korisnikov avatar
By iJazz
....oko 400,000 zelenih kartona...
Tačnije 50000 :) .
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Jazzva
....oko 400,000 zelenih kartona...
Tačnije 50000 :) .
Nisam bio siguran za taj info, veoma verrovatno da si u pravu. U stvari, jesi.. Logicno! Thanks for correcting.
By RACABG
Korisnikov avatar
By Blady
Ja bih isla samo vidjeti.... New York, a ovako mi je Srbenda i ok.. mada preferiram vise Evropu.. vise se uklapa u moj identitet :)
Korisnikov avatar
By muzika86

a i ja igram svake god.

Koga ti zamlacujes?

No social security#?

Ozeni se sa nekom USA drzavljankom pa ces odmah automatski postati permanent resident... tj. dobices green card. To je jedini nacin... ili ostani tu bez vize... ilegalno kao i milione meksikanaca cekaj amnesty.... :peace:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ej, a znate li kakvi su kriterijumi u toboznjoj random lutriji? :nokti:

CUjem da je random izabrano nekoliko lica koji su ispod 30 godina, svi obrazovani, pozeljni u svakom drustvu, bez dece, blabla..... :lukavi:

Je li random zaista random?
Korisnikov avatar
By jukie
Pored toga, NEMAM pravo da radim legalno, niti da izvadim gradjanski broj.
No social security#?

Ozeni se sa nekom USA drzavljankom pa ces odmah automatski postati permanent resident... tj. dobices green card.
Pa šta misliš zašto se onoliko mazio oko Meta kada nisu imali apsolutno ništa zajedničko nego da stupe u gej bračnu zajednicu i stekne ta prava... sad se nešto popišmanio, smetaju mu bubašvabe:sweet:
Korisnikov avatar
By stefan19
No social security#?

Ozeni se sa nekom USA drzavljankom pa ces odmah automatski postati permanent resident... tj. dobices green card.
Pa šta misliš zašto se onoliko mazio oko Meta kada nisu imali apsolutno ništa zajedničko nego da stupe u gej bračnu zajednicu i stekne ta prava... sad se nešto popišmanio, smetaju mu bubašvabe:sweet:
Rado bih ja Jukie, ali gay marrige je ovde samo na federalnom nivou nazalost. Tako da i u slucaju da se ozenim/udam za pedera, ne bih imao velike koristi sto se papira tice. U Kanadi je doduse druga prica.
Korisnikov avatar
By muzika86
No social security#?

Rado bih ja Jukie, ali gay marrige je ovde samo na federalnom nivou nazalost. Tako da i u slucaju da se ozenim/udam za pedera, ne bih imao velike koristi sto se papira tice. U Kanadi je doduse druga prica.

AH NE!

Problem je u tome sto gej brakovi NISU priznati na federalnom nivou, nego samo u sacicu saveznih drzava.
Korisnikov avatar
By muzika86
No social security#?

Ne pomaze mu nista... gej brak ne vazi za immigration laws. Nije priznat na federalnom nivou pa tako ni od INS.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!