Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Znam da vec postoje teme i o Norwegian-u i o Low Cost. Ali ova je tema zamisljena kao neka vrsta oglasne table gde ce oni koji znaju za aktuelne specijalne ponude i popuste koje low cost kompanije daju na svoje, ionako niske, cene ovde te informacije moci da podele i sa drugima.

Te kampanje i ponude su uglavnom vremenski ogranicene na 24, 48 ili 72 sata pa je vazno da se na vrme sazna o njima jer nekome mogu dobro doci.
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa evo da pocnem.

Ovaj...Ko ima nameru da putuje po Evropi u periodu izmedju 30 Oktobra 2007 i 12.Marta 2008 i mogao bi da neke od svojih relacija obavi i RyanAirom, preporucujem da karte kupi do cetvrtka navece. U ponoc izmedju cetvrtka i petka prestaje najnovija kampanja RyanAir Special Offer...u okviru koje se karte mogu kupiti za jako malo novaca.

U ovakvim kampanjama RyanAir daje velike POPUSTE na svoje ionako niske cene.

Ja kupih karte na relaciji Stockhol-Pariz za sredinu novembra za 12€ ... povratnu...ukljucujuci i aerodromske takse.

Total Amount 12€ :avion: :can´tbelieveit: :chestram:
Korisnikov avatar
By Zoe
Cekaj, govoris li o letovima iz Srbije?!
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne, ne iz Srbije jer jos ne postoje letovi iz Srbije. Govorim za uopsteno. RyanAir do cetvrtka u ponoc daje popust na vecinu relacija...Sro znachi da se karte po tim jos nizim cenam mogu kupiti do tog roka...Period putovanja je 30.10.2007. - 12.3.2008.

Korisno za one koji u tom periodu nameravaju da putuju po EU...i do recimo Hrvatske, Norveske i Maroka.
Korisnikov avatar
By Marvin
E a šta je sa onom forom da cene znaju bili malo niže ujutru? (iz tamo nekog razloga, koji je zbilja zvučao realno kad sam to pročitao)
Korisnikov avatar
By M M and I
Da...cene jesu nize ujutro...ako pod tim mislis na rane jutarnje letove.

Ali nisu nize ako ih kupujes ujutro...stavise znaju da budu vise od onih koje si za isti let video prethodne veceri...jer sto je vise ljudi kupilo kartu za taj let to cena za one koji sledeci kupuju raste.

Najjeftiniji su uvek polasci ujutro izmedju i 6 i 9 i vecernji posle 21.
By Sixto
Originally posted by M M and I

Ja kupih karte na relaciji Stockhol-Pariz za sredinu novembra za 12€ ... povratnu...ukljucujuci i aerodromske takse.

Dabogda se od onih sljiva zadavio, stajes nam na muku!
Mi u Srbiji zivimo, alo bre!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sixto
Originally posted by M M and I

Dabogda se od onih sljiva zadavio, stajes nam na muku!
Mi u Srbiji zivimo, alo bre!
Alo...pa zar ne ides upravo ti Low Cost letovima do Londona i nazad?

A ima na forumu jos dosta onih koji ili cesto ili povremeno putuju po Evropi...Zasto ne bi iskoristili ove pogodnosti kad vec postoje???
By Sixto
Od Londona odustah jer nisam mogao da odgrizem dva zalogaja, more i Londru! 1500 minimalac! Jedino sestru u belo roblje da prodam da sastavlja racunare u Kini!
Ostaje za februar!
Kad budem namerio ti ces mi biti atase za low cost letove!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sixto

Ostaje za februar!
Kad budem namerio ti ces mi biti atase za low cost letove!

Moze...samo javi kad ti treba...Meni na e-mail Ryanair, Wizzair, Easyjet, Sterling, AirBerlin, German Wings i Alpieagles salju redovne newsleters i masu raznih promotivnih kampanji....Iako je ponekad dosadno sve to citati cesto se i isplati. Ovih dana sam bas nesto gledao Sterlingove i FlyNordic-ove letove iz Göteborga za Pariz...i nesto nisam bas nista nasao ispod 200 Eura...tj. jesam ali iz Kopenhagena pa opet sa vozom do CPH-a izadje 200 €...I nesto hocu-necu mislio sam se dva dana...kad danas u moj mailbox Ryan posla ovu ponudu...Ja na site...a tamo Stockholm-Pariz, 15.11. do 20.11....taman dani koji su mi odgovarali, a cena....prava sitnica...1 kruna u jednom i 1 Kruna u drugom pravcu...bez taksi. Sa taksama 118 Kruna...sto znaci nekih 12-tak Euri...E kad je tako rekoh ja...uzimam 5 kila :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG 12 eura povratna karta do Pariza
Jos kad bi u Parizu uspeo da nadjem smestaj do 20 eura po danu.
Posible?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!