Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By rada
Da li je neka/neko bila/bio na Lezbosu ili poznaje nekoga ko jeste? Posto nijedna domaca turisticka agencija ne radi Lezbos, interesuje me kako iz Beograda doci do Lezbosa, smjestaj (cijene), impresije, atmosfera, lezbejke:)
hvala
Korisnikov avatar
By Zemunac
A jel to u Grckoj? :lol: Ako jeste, neki su neobaveshteni da se grchko B chita kao V. :D
Korisnikov avatar
By Skyen
pazi 'vako. Odesu u Tursku, tacnije u Sarimsakli. On direkt gleda na Lezbos. I onda uzmes boat tour do ostrva. Naravno, moras imati i grcku vizu kako bi krocila na ostrvo. Kazu da je Lezbos smor, samo hoteli, mislim sta vise ocekivati. Hm, da, mozda neke inostrane lezbejke koje krstare tim morima, xexe
By rada
Originally posted by Skyen
pazi 'vako. Odesu u Tursku, tacnije u Sarimsakli. On direkt gleda na Lezbos. I onda uzmes boat tour do ostrva. Naravno, moras imati i grcku vizu kako bi krocila na ostrvo. Kazu da je Lezbos smor, samo hoteli, mislim sta vise ocekivati. Hm, da, mozda neke inostrane lezbejke koje krstare tim morima, xexe
mislila sam de je blize iz Atine ili Soluna, nego da idem cak u Tursku:). Mada... Jedna drugarica iz Italije je bila tamo i kaze da je super, ima dosta lezbejki:), zenskih plaza, nekih hotela koje drze lezbejke i koji su samo za zene... Ona je isla brodom iz Atine i nije marila za vize itd:(
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by pčelica
Zar se ostrvo ne zove Lezvos? :iskolacen:
pa kad ste vec toliko precizni onda treba reci da se lezbos (na srpskom, koji je mislim jos uvek zvanican jezik ovog foruma!) zapravo zove mitilena (opet na srBskom!) :vestica:

dajte fotke sa lezBosa :wink2:

i cene... :rida:
By rada
Originally posted by anche
Originally posted by pčelica
Zar se ostrvo ne zove Lezvos? :iskolacen:
pa kad ste vec toliko precizni onda treba reci da se lezbos (na srpskom, koji je mislim jos uvek zvanican jezik ovog foruma!) zapravo zove mitilena (opet na srBskom!) :vestica:

dajte fotke sa lezBosa :wink2:

i cene... :rida:
ma mom je jeziku najlakse da izgovori "lezbos" :) . ma znam da na netu mogu da nadjem sve o ostrvu, ali me interesuju domaca iskustva:)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, zaista je iz Sarimsaklija najbliže, a Sarimsakli je dosta severno, blizu je i aerodroma, pa možeš i avionom. ostrvo se vidi sa obale, mislim da nije više od 40 km udaljeno, a imaš brodiće svaki dan. na žalost, moraš da se cimaš oko vize.

a raspitaj se i za tu Atinu. ako je neko već išao, onda to deluje izvodljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!