Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Konačno su ga završili. Sada rade na infrastrukturi (cevovodi, kanalizacija, provođenje struje ...).

Ovako su ga zamislili:

Slika

Ali su, kada su napravili simulaciju sa morskim strujama videli su da gornje ''lišće palme'' uopšte ne dobija svežu vodu kroz plimu i oseku i da će tu posle par nedelja nastati bazdiljavi kuršus. Onda su se odlučili da naprave dva proreza koji će pusititi plimu u sve delove i procepe:

Slika

Kada su shvatili da će zvezde sa zapada poludeti za placevima na ovom ostrvu, odlučili su se da naprave još jedno, 5 puta veće:

Slika

Inače, ovo prvobitno ostrvo sa slike gore nije uopšte malo, svaki ''list'' je dovoljno velik da se sagradi put sa četiri trake i dva reda kuća, a svaka kuća će imati sposvenu plažu (širine i dužine iste kao kuća)... Kuće na njemu su do sada kupili Dejvid i Viktorija Bekam (tri kuće), Britni Spirs, Džulija Roberts, Tom Henks, a Nikol Kidman je pred potpisivanjem ugovora da kupi dve kuće u prvom ''listu'' i hotel koji se nalazi na ''stablu''... Niko od PRa poznatih nije ni potvrdio ni opovrgnuo ove navode.. što kažu braća 'rvati ''bum vidli''

Jedini problem koji još nisu rešili je plima koja na obalu (obalu Dubaia) sada nabacuje više vode, pa postoji mogućnost da prvi redovi kuća budu poplavljeni pre 2010te...
Korisnikov avatar
By KiWi
ne bih da zvučim skeptično, ali gde će ovde da stanu 4 trake??? Sa ove druge slike koju si ti postavila, nema baš mesta i za veliku kuću i širok put i ogromnu plažu...
Korisnikov avatar
By M M and I
Mozete vi biti skepticni...ali bih ja rado tamo proveo 2-3 nedelje:colorado:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nova Atlantida....chim Morgan nauchi da chita misli i zamenjuje karte telekinezom i pochne igrati a-game pokera...mozda ce do tada ostati neko mestashce na vrhu palme za njega....
Korisnikov avatar
By Marvin
Jedno od najmanje privlacnih mesta za obici mi je Dubai.
OK uspeli ste, OK imate kesha da covek svisne... i shta?
Napravili ste hotel od 7 zvezdica gde je glavni cilj bio (bar se meni tako citi) u svaki moguci detalj spucati shto vishe para. Kome se jebe koliko je skupa kvaka? Daj malo lepote... Ima i nas koji u svakoj stvari ne vidimo prvo njenu cenu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ti onda nećeš ići tamo, zar ne? ima i onih kojima je bitna cena kvake.
Korisnikov avatar
By Mars
Verujte mi da me takođe nimalo ne privlači. Ni ovaj Palm Resort ni najavljeni kompleks Kontinent Resort. Burdž Al Arab možda malo... Ovo je maštovito tek malo više od blokova Novog Beograda. Impresivno u smislu šta sve čovek (tj. pare) mogu da naprave i gledano iz daleka sa visine, ALI kada se nađeš na ground zero na nakoj od tih grančica - šta može da vidiš okolo?

Ja volim one sojenice na ostrvima Indijskog okeana.

:pirat:
Korisnikov avatar
By unic0rn
14 biliona?
odakle? :lood:

ili je to ono, 14 milijardi, samo sto nikako da se skapira da bilion na engleskom znaci MILIJARDA
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
14 biliona?
odakle? :lood:

ili je to ono, 14 milijardi, samo sto nikako da se skapira da bilion na engleskom znaci MILIJARDA
:up:

Bilo je pitanje u nekom od onih kvizova na Košavi ''Kako se kaže bilion na srpskom?'' i žena ko iz topa ''pa bilion!'' :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
I mislim da je u pravu. Kako se kaže "kuća" na srpskom?

I srpski jezik i brojni sistem imaju reč bilion. Nisu lepo postavili pitanje.

:pirat:
By Storm
I meni je Dubai prilično nazanimljivo mesto.

U Travel magazinu sam čitao da je super za šoping, jer se nalazi u bescarinskoj zoni. A između decembra i januara imaju sezonu rasprodaja.
Ali i dalje ne vidim sebe u svemu tome.

Ceo taj Palm island je zanimljiv jedino sa "extreme engineering" strane, čak vrlo zanimljiv.
Istovremeno čujem da je to sve dramatično narušilo tamošnji ekosistem.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa ti onda nećeš ići tamo, zar ne? ima i onih kojima je bitna cena kvake.
Ovakve bisere mudrosti cesh morati poceti naplacivati.
Ne zaraditi nishta na ovakvim fantasticnostima- shteta pregolema.
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol: :up:
ako ako... ako ti pomaze to, samo ti...
nije lako, verujem da nije :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!