Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Pišite o planinama!

Na kojim ste planinama bili?
Čega se sećate?
Da li planine više volite leti ili zimi?
Najviši vrh koji ste osvojili?
Korisnikov avatar
By Adenim
Ne volim planine, sve bih ih pretvorio u mora...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
na sve nekim domacim
kopaonik, zlatibor, zlatar, tara, divcibare, stara planina...statijaznam...

najbolji utisak je na mene ostavila Tara....

...najvisi vrh....heheheh.....popela sam se na Cigotu jednom, jer me je trener naterao, posto sam citavo zimovanje sa klubom provela zderuci kajmak!!!

...cula sam predivne price o zabljaku...hocu tamo da idem
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by hlaefdige
na sve nekim domacim
kopaonik, zlatibor, zlatar, tara, divcibare, stara planina...statijaznam...

najbolji utisak je na mene ostavila Tara....

...najvisi vrh....heheheh.....popela sam se na Cigotu jednom, jer me je trener naterao, posto sam citavo zimovanje sa klubom provela zderuci kajmak!!!

Obavezno idi na Durmitor (na njemu se nalazi mesto Žabljak). To je jedna od najlepših planina na našim prostorima. Posebno su lepa lednička jezera!
Korisnikov avatar
By HARP
Bio na kampovanju, neki vid preživljavanja. Dobre su preko leta jer nije hladno da se spava u šatoru, jedino što ima mnogo zmija pa uvek moraš da vodiš sa sobom terijera koji će da ih rasteruje :D

Najviše mi se sviđa salata od jedne lisnate biljke koja raste samo na višim nadmorskim visinama, sad da me ubiješ ne mogu se setiti kako se zove... Ima ukus između belog luka i zelene salate. Pa, pečurka šumsko pile koje raste na kori drveta... mmmm extra ručak :)
Korisnikov avatar
By HARP
joooooj..........ajmo
Pa, ajmo
Još kad imaš cool društvo.
Zaboravih da kažem da je najlepše uveče kada slušaš zvuke planine uz vatricu i prijatelje. Tada nema interneta, kafića, mobilnih telefona, samo vi i vaša istina. Naravno nešto se baci na roštilj, gucne se žestoko pićence i čari kampovanja na planini kreću :)

Najlepše su šetnje po prirodi, pa mirisi, samo opasne, jednom smo naleteli na gnezdo stršljena... Ali zato sam video srnu u šumi :)

Sada nemam preteranu volju za takvim avanturama, samo kada bi imao extra ekipu i društvo ponovio bih...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by FireGox
Bio na kampovanju, neki vid preživljavanja. Dobre su preko leta jer nije hladno da se spava u šatoru, jedino što ima mnogo zmija pa uvek moraš da vodiš sa sobom terijera koji će da ih rasteruje :D

Najviše mi se sviđa salata od jedne lisnate biljke koja raste samo na višim nadmorskim visinama, sad da me ubiješ ne mogu se setiti kako se zove... Ima ukus između belog luka i zelene salate. Pa, pečurka šumsko pile koje raste na kori drveta... mmmm extra ručak :)
Biljka je verovatno luk - sremuš (Allium ursinum). Savršeno! :)

http://www.fotosearch.com/photos-images ... sinum.html
Korisnikov avatar
By hlaefdige
joooooj..........ajmo
Pa, ajmo
Zaboravih da kažem da je najlepše uveče kada slušaš zvuke planine uz vatricu i prijatelje. Tada nema interneta, kafića, mobilnih telefona, samo vi i vaša istina. Naravno nešto se baci na roštilj, gucne se žestoko pićence i čari kampovanja na planini kreću :)

Najlepše su šetnje po prirodi, pa mirisi, samo opasne, jednom smo naleteli na gnezdo stršljena... Ali zato sam video srnu u šumi :)

Sada nemam preteranu volju za takvim avanturama, samo kada bi imao extra ekipu i društvo ponovio bih...

znam......ja sam malo frik za te stvari.....cim budem porasla i zaradila gomilu para..kupujem sebi celokupnu opremu za kampovanje....ja tako otpadam na moru u minimalnim uslovima....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Sunce

a ja volim sto ti znas svasta
Korisnikov avatar
By HARP
Da, to je ta biljka za salatu :mljac:

Slika

Jeste li probali čorbu od kornjače... meni je malo žao da ih ubijam... Puževi su pogodniji :D
Korisnikov avatar
By Deksi
Obozavam planinske predele,vrhove,sume i visoravni.... :love:
Najlepse planine na kojima sam bio su Stenovite planine u Kanadi...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i meni zao da ih ubijam....
....i volela bih da probam zmiju....mada mi bi i zmije bilo zao verovatno..
koliko god to licemerno zvucalo
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce

a ja volim sto ti znas svasta
Znam, znam!!! O biljkama mnogo! :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
stvarno bi trebali da se organizujemo za neko kampovanje kad opet dodje prolece......evo ja nemam sator ali zanm da pravim rostilj i da operem sudove sa neverovatno malo vode, i da potpalim vatru i sve tako...baka i deda su me odgajali u sumi
Korisnikov avatar
By HARP
stvarno bi trebali da se organizujemo za neko kampovanje kad opet dodje prolece......evo ja nemam sator ali zanm da pravim rostilj i da operem sudove sa neverovatno malo vode, i da potpalim vatru i sve tako...baka i deda su me odgajali u sumi
Imaš šator, pereš sudove(a to svi izbegavaju) i znaš da potpaljuješ vatru, pa ti si dobitna kombinacija za kampovanje...
Idemoooooo!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nemam sator!!! ali ostalo je istina....
Korisnikov avatar
By Mars
Nekad jako, sada ne. Nekad cesto, sada redje.

Nekad znao i tacne visine, u metar.
Olimp, Midzor, Trem. Vrhovi, plus pesacke ture po Zlatiboru, Kopaoniku i slicno.

Vise volim zimi po snegu.

„Sedi Mara na kamen studencu, svima daje samo nece Nemcu...“
Marsova riznica pesama za decu, rodoljubivi ciklus

http://www.fun-facts.com/
Korisnikov avatar
By Delete
Ne volim mnogo planine, vec posle 2-3 dana se zasitim brda i zelim da se vratim u ravnicu. Obisla dosta nasih planina i Tara je na mene ostavila najjaci utisak, sve od Omorike, preko Dzogazija i Vile Bobar do Belog bora sa obisla tokom raznih priprema i tamo se osecam kao kod kuce, ali zaista ne bih mogla da se nateram da tamo provedem duze od nekoliko dana.
By Бреее!!!
Моје прво планинарско искуство било је на Фрушкој Гори !!!

Затим су се рађали: Триглав, Шара, Тара ...

Обожавам планинске пејзаже, јесењи колорит лишћа ...

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Sunce
Obišao sam mnoge planine u Srbiji: Zlatibor, Tara, Zvijezda, Golija, Zlatar, Maljen, Povlen, Jablanik, Medvednik, Rudnik, Kosmaj, Avala, Tupižnica, Fruška Gora, Kopaonik; u Crnoj Gori: Durmitor, i Bosni.
Naročito su mi drage valjevske planine, Tara i naravno Durmitor.
Planine više volim leti.
Korisnikov avatar
By spliff
zlatibor, tara, kopaonik, rudnik, frushka gora, durmitor....

leti je lepshe na planini
By Korisnica
Zabljak je ubedljivo najlepsi, najbolje je otici krajem februara :skijanje:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Obožavam planine. Na more uopšte ne idem, tako da je svako moje letovanje minimum 2 nedelje na Kopaoniku. Na Kopaoniku najčešće zato što tu neki moji rođaci imaju vikendicu pa mogu da idem kad mi se ćefne (ako baš nije zauzeto, ali uglavnom može nešto da se iskombinuje).
Planinski vazduh, miris, beskrajne šetnje po šumama (koje apsolutno obožavam), odmor od modernih tehnologija (malo kriziram na početku ali mi je posle super :D ).
E zimi je druga priča, tada bih išao rado ne neku planinu na južnoj hemisferi :D Generalno ne volim zimu, ne znam da skijam, a nekako je na planinama sve belo /čitaj monotono/ tako da sam zimi kod kuće.
By Бреее!!!
Ја волим планину и лети и зими !!! :)

:eu: :srbin: :eu:

:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Sunce

Za tebe! Planina Durmitor na kojoj se nalazi Žabljak - mesto na najvišoj nadmorskoj visini na Balkanu - 1456 m nadmorske visine.

Slika
By Simor
Ja sam dete ravnice, i nisam egzaltirani ljubitelj planina. Nekako, psihološki, više volim da mi pogled ide u daljinu nego u visinu. Kada sam sa jednom prijateljicom iz severnog dela Austrije, pre dve godine, išao od Novog Sada do Vršca, ona je bila fascinirana banatskom ravnicom, i nije mogla da poveruje da vidi takav prizor, obzirom da živi u (strogo) planinskom kraju.

Ali, recimo, ako govorimo o bivšoj Jugoslaviji, dopadaju mi se planine u BiH i u Crnoj Gori.
By Ulix
Originally posted by Simor
Ja sam dete ravnice, i nisam egzaltirani ljubitelj planina. Nekako, psihološki, više volim da mi pogled ide u daljinu nego u visinu.
:up:
Likewise. (Posto ovo nije filoloska gimnazija, da prevedem: takodje.)

Inace, sto se tvoje tolerancije prema uzvisenjima tice, to smo videli kada smo odlazili onaj jedan put u Temple bar, pa si ti kukao kako je Bulevar planina i proklinjao me sto te vodim preko tog brda. :angel:
By Simor
Originally posted by Ulix
Inace, sto se tvoje tolerancije prema uzvisenjima tice, to smo videli kada smo odlazili onaj jedan put u Temple bar, pa si ti kukao kako je Bulevar planina i proklinjao me sto te vodim preko tog brda. :angel:
Pazi, kada smo išli u Temple bar, nije bio samo problem uzvišica, nego i činjenica da si ti odlučio da od mene napraviš alpinistu - malo gore, pa dole, e sad opet gore, ček, ček sada ćemo dole, e a sada iznenađenje: idemo gore...

Bre, poremetiše mi se tada svi unutrašnji organi. :colorado:

;)
Korisnikov avatar
By Sunce
joooooj..........ajmo
Pa, ajmo

Bas lepo Gox!

Svake godine boravim na planinama. To je kao neki povratak pravim vrednostima. Na planinama istrazujem. I uvek se kasnije, u mislima, vracam njima.

@ Simor: Na planinama postoje razliciti pogledi: pogled u visinu, pogled u daljinu, pogled niz planinu, pogled kroz planinu, pogled u pogled.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!