Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by hlaefdigeObavezno idi na Durmitor (na njemu se nalazi mesto Žabljak). To je jedna od najlepših planina na našim prostorima. Posebno su lepa lednička jezera!
na sve nekim domacim
kopaonik, zlatibor, zlatar, tara, divcibare, stara planina...statijaznam...
najbolji utisak je na mene ostavila Tara....
...najvisi vrh....heheheh.....popela sam se na Cigotu jednom, jer me je trener naterao, posto sam citavo zimovanje sa klubom provela zderuci kajmak!!!
...cula sam predivne price o zabljaku...hocu tamo da idem
Originally posted by hlaefdigePa, ajmo
joooooj..........ajmo
Originally posted by FireGoxBiljka je verovatno luk - sremuš (Allium ursinum). Savršeno!
Bio na kampovanju, neki vid preživljavanja. Dobre su preko leta jer nije hladno da se spava u šatoru, jedino što ima mnogo zmija pa uvek moraš da vodiš sa sobom terijera koji će da ih rasteruje![]()
Najviše mi se sviđa salata od jedne lisnate biljke koja raste samo na višim nadmorskim visinama, sad da me ubiješ ne mogu se setiti kako se zove... Ima ukus između belog luka i zelene salate. Pa, pečurka šumsko pile koje raste na kori drveta... mmmm extra ručak![]()
Originally posted by FireGoxOriginally posted by hlaefdigePa, ajmo
joooooj..........ajmo
Još kad imaš cool društvo.
Zaboravih da kažem da je najlepše uveče kada slušaš zvuke planine uz vatricu i prijatelje. Tada nema interneta, kafića, mobilnih telefona, samo vi i vaša istina. Naravno nešto se baci na roštilj, gucne se žestoko pićence i čari kampovanja na planini kreću![]()
Najlepše su šetnje po prirodi, pa mirisi, samo opasne, jednom smo naleteli na gnezdo stršljena... Ali zato sam video srnu u šumi![]()
Sada nemam preteranu volju za takvim avanturama, samo kada bi imao extra ekipu i društvo ponovio bih...
Originally posted by Suncea ja volim sto ti znas svastaOriginally posted by FireGoxBiljka je verovatno luk - sremuš (Allium ursinum). Savršeno!
Bio na kampovanju, neki vid preživljavanja. Dobre su preko leta jer nije hladno da se spava u šatoru, jedino što ima mnogo zmija pa uvek moraš da vodiš sa sobom terijera koji će da ih rasteruje![]()
Najviše mi se sviđa salata od jedne lisnate biljke koja raste samo na višim nadmorskim visinama, sad da me ubiješ ne mogu se setiti kako se zove... Ima ukus između belog luka i zelene salate. Pa, pečurka šumsko pile koje raste na kori drveta... mmmm extra ručak![]()
![]()
http://www.fotosearch.com/photos-images ... sinum.html
Originally posted by hlaefdigeZnam, znam!!! O biljkama mnogo!Originally posted by Suncea ja volim sto ti znas svastaOriginally posted by FireGoxBiljka je verovatno luk - sremuš (Allium ursinum). Savršeno!
![]()
http://www.fotosearch.com/photos-images ... sinum.html
Originally posted by hlaefdigeImaš šator, pereš sudove(a to svi izbegavaju) i znaš da potpaljuješ vatru, pa ti si dobitna kombinacija za kampovanje...
stvarno bi trebali da se organizujemo za neko kampovanje kad opet dodje prolece......evo ja nemam sator ali zanm da pravim rostilj i da operem sudove sa neverovatno malo vode, i da potpalim vatru i sve tako...baka i deda su me odgajali u sumi
Originally posted by Simor
Ja sam dete ravnice, i nisam egzaltirani ljubitelj planina. Nekako, psihološki, više volim da mi pogled ide u daljinu nego u visinu.
Originally posted by UlixPazi, kada smo išli u Temple bar, nije bio samo problem uzvišica, nego i činjenica da si ti odlučio da od mene napraviš alpinistu - malo gore, pa dole, e sad opet gore, ček, ček sada ćemo dole, e a sada iznenađenje: idemo gore...
Inace, sto se tvoje tolerancije prema uzvisenjima tice, to smo videli kada smo odlazili onaj jedan put u Temple bar, pa si ti kukao kako je Bulevar planina i proklinjao me sto te vodim preko tog brda.![]()
Originally posted by FireGoxBas lepo Gox!Originally posted by hlaefdigePa, ajmo
joooooj..........ajmo
Još kad imaš cool društvo.
Zaboravih da kažem da je najlepše uveče kada slušaš zvuke planine uz vatricu i prijatelje. Tada nema interneta, kafića, mobilnih telefona, samo vi i vaša istina. Naravno nešto se baci na roštilj, gucne se žestoko pićence i čari kampovanja na planini kreću![]()
Najlepše su šetnje po prirodi, pa mirisi, samo opasne, jednom smo naleteli na gnezdo stršljena... Ali zato sam video srnu u šumi![]()
Sada nemam preteranu volju za takvim avanturama, samo kada bi imao extra ekipu i društvo ponovio bih...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!