Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By modulor
Ja sam nudista iz Beograda.
Volim da otkrivam nova mesta za kupanje i suncanje bez krpica. Voleo bih da mi otkrijete neke interesantne plaze, kako ovde u SCG, tako i u inostranstvu.:kada:
Korisnikov avatar
By s0k0j
ja na?ula nešto za Adu u Beogradu, pa onda Ada Bojana u Crnoj Gori :blush:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Grcka rules za nudizam. Svuda okolo postoje manje ili vise zabacene plaze gde mozes lepo da se skines i uzivas.

U SCG: Ada Bojana, Ada Ciganlija, Njivice (H.Novi) i mozda poneka divlja plaza.
Korisnikov avatar
By spark
ako si za drustvo, javi se leti da idemo na beogradsku adu... :sladoled:
Korisnikov avatar
By Seaman
U Cg ima odlicnih plazica za nudiste pa ako dodjes pokazacu ti.;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Jedan moj bivši je jednog od svojih bivših upoznao na nudisti?kom delu Jaza.. jel neko bio tamo?
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Kiwi
Jedan moj bivši je jednog od svojih bivših upoznao na nudisti?kom delu Jaza.. jel neko bio tamo?
Bio sam nekoliko puta i plaza je bila ok, sve do proslog ljeta.Sad je podijeljena plaza, pola nudisticka pola obicna :) i na tom dijelu koji nije za nudiste je postavljen jedan veliki lokal pa ljudi iz Budve dolaze tamo, tako da vise ne idem jer je opasno da me neko ne vidi.Unistili su tu plazu.
By modulor
Hvala na sugestijama.
Interesuje me sta mislite o nudizmu i da li znate neke sajtove interesantnih mesta.
By modulor
SPREMAM SE NA NEKOLIKO DANA OMORA U HERCEG NOVOM.
AKO NEKO IMA SLIKU NUDISTICKE PLAZE U NJIVICAMA, VOLEO BIH DA MI JE POSALJE. ILI AKO NEKO IMA DOVOLJNO STRPLJENJA DA MI OPISE KAKO SE STIZE DO PLAZE.
UNAPRED ZAHVALAN.
Korisnikov avatar
By Val
Cap D' Agde...Francuska! Prelepo. Ceo nudistiski gradic. Samo peskiri dozvoljeni, za ispod guze, kad ides u restoran. ;)
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by Val
Cap D' Agde...Francuska! Prelepo. Ceo nudistiski gradic. Samo peskiri dozvoljeni, za ispod guze, kad ides u restoran. ;)

joooj,ovo mesto je luuuddoooo:icequeen:
By Бреее!!!
ma piotas slobodno gde je nudisticka ili plaza za golace !!! :D

ne ujedaju vise nasi na takva pitanja ! ;)

inace, obozavam naturizam !!! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Nudista sam godinama,ali na Adu ne idem jer je smoooorrr!!!

Slazem se da je Jaz poslednjih godina bio super i stvarno je moglo da se vidi i proba zanimljivih komada,a prosle godine nisam bio tako da ne znam od kako je od kad su postavili taj kafic.

Plaza u Sutomoru nije losa,a Njivce su dobre samo i jedino za sex.Jako se tesko stize do nje,a locirana je tako da sunca nema vec posle 17h,tako da nije ni preterano posecena.Naravno ne pricam o prvom delu plaze na kome se kupaju bracni parovi sa decom i penzioneri,nego o delu posle mola do koga je jako tesko doci,pa se zato tamo skuplja gay populacija.
Inace do plaze je lako jako stici.Nastavlja se na hotelsku plazu,jedinog hotela u Njivicama,tako da se ne moze promasiti.

Prosle godine za vreme Rosa,tamo je bilo super zezanje...Prava mala gay komuna...

:camac: :kupanje: :roni: :happysmoke: :tea: :fuck: :bj:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by DIONIS
Originally posted by Val

Aham. :D Ludo, a i tebi jos malkice blize no meni. E jedino, sto ja tamo nista ne placam, kao VIP. :D
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by Val
Originally posted by DIONIS
Originally posted by Val

Aham. :D Ludo, a i tebi jos malkice blize no meni. E jedino, sto ja tamo nista ne placam, kao VIP. :D
pa sad bas nista,cudilo bi me da ne placas pice u onim barovima...al ajde:))

inace mi je jedino bilo malo bezveze oni nemice sa oniùm lancima i kozhom...
i mesto nije bas toliko gay,milicija juri uvece u onom siprazju ljude i onako gole ih odvodi u policijsku stanicu,kazna 300€ za jebacinu na javnom mestu,mislim a cela francuska puna jebacine na jvanim mestima,svaki mali parkic uvece se pretvara u jebarnik
Korisnikov avatar
By GolaEva
narode treba mi help :)
na forumu naturista/nudista imamo temu o nudistickim letovalistima u inostranstvu,ali nemamo slika tih plaza niti neke podatke koji bi nam ih opisali.da li je neko od vas voljan da nam pomogne sa svojim iskustvima i fotografijama. zahvaljujem se unapred:bananica:
By acapaca
Kako vam se svidja plaza u njivicama, putujem 04.jula dole .DODJITE DA SE DRUZIMO
Korisnikov avatar
By .L O S T
Vec sam odgovorio na ovo pitanje u temi Ratac u julu....al ponovo cu reci.. UZAS!!!!!!
Korisnikov avatar
By Bastian
A ja idem na sunčanje u Sistiana u Italiju. Meni se svidja tamo samo na žalost težko se dobi parking za avto.
ima puno italjana, slovenca i Hrvata tamo.

a u početku avgusta idem na krk. i tamo ima puno dobrih plaža.
By acapaca
Bio sam na Njivicama od 4-10 jula. Na hotelsku plazu hotela Rivijera, odmah iza paravana nastavlja se nudisticka plaza.Sam pocetak plaze je vrlo sredjen, tu je nasip od sitnih kamencica sa lezaljkama koje se mogu iznajmiti (dosta je skupo, lezaljka+suncobran 6 eura), ali to je deo gde se kupaju uglavnom stariji ljudi I porodice sa decom ali se mogu videti I neki ok momci.Dalje od tog dela je kamenjar. Na deo gde se navodno okuplja gay populacija se stize vrlo nepristupacnim terenom.Ja sam se 5 dana kupao tu na pocetku tako da sam mogao I da vidim ljude koji idu na taj deo, I ne mogu a da ne kazem da ih je bilo dosta koji su bili sasvim ok, ali ih nije bilo bas u velikom broju, dnevno samo nekoliko njih se uputi tamo.A onda sam petog dana I ja otisao, opet kazem jedva se dolazi pogotovo ako ste u paucama. Ja sam , medjutim od onih koji na nudistcku plazu dolazi prevashodno zbog kupanja I suncanja a onda I zbog drugih stvari, ali mol gde dolaze gay ljudi je odlican za kupanje, uopste Njivice su extra cisto I mirno mesto , voda je prelepa, tako da sam narednih dana posecivao taj mol. Inace sam procitao da su NJivice dobre jedino za sex, sto nije tako, nema bas nekih zgodnih uvala, svuda prolaze camci blizu obale, jer se I mestani Herceg novog ovde kupaju.
Bilo mi je extra svih 10 dana. Mir, tisina, sto mi je I trebalo jer sex mi nije bio najvazniji kada sam dolazio tamo, a 9-og dana , nazalost tako kasno sam upoznao I jednog divnog momka iz Bgd I sa njim proveo dva nezaboravna prepodneva, na zalost nismo imali mogucnost za nesto vise, a ni ja nisam Iz bgd ali se iskreno nadam da cemo se jos videti.Posto nisam bas u gay fazonu on je bio nesto po cemu cu pamtiti ovo leto do kraja zivota……
By zoom
Originally posted by KiWi
Jedan moj biv�i je jednog od svojih biv�ih upoznao na nudisti?kom delu Jaza.. jel neko bio tamo?
Korisnikov avatar
By spliff
ide li mozda neko ove godine na adu bojanu?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nešto me ne privlači taj "organizovani" nudizam.
Neke stvari baš i ne moram da vidim. :povez:

Ali pusta stena i golotinja su mi okej. :)
Korisnikov avatar
By Mikili73
Pošto mi je plan u septembru Grčka, da li neko zna ima li na Grčkim ostrvima nude plažica? (Osim po Mikonosu i sličnim mestima) :colorado: npr. na Skiatosu ili Kritu..pretpostavljam da ima "divljih" plaža i pustih mesta.
Korisnikov avatar
By Stripi
ju bože! Upravo me fleshao moj lažni profil :smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
I ja sam naturistkinja, ali samo u nekim slučajevima, odnosno na diskretnim, divljim plažama sa malo ljudi.
Neugodno mi je da šetam gola pred većim brojem ljudi.
Osećam se nekako izloženo i ranjivo tada, jebi ga, pa ipak češće furam u kupaćim gaćama i bikiniju na plažu.

:roni:
Korisnikov avatar
By preki75
Cao svima, bio sam pre 5 dana na Jazu na nudistickom delu i mogu vam reci da je bilo super. Na samom pocetku nudistickog dela je kafic koji je skroz u gay fazonu i svi koji u njemu rade su super. Tu su ogromne lezaljke i super je muzika. Ja planiram da u septembru odem ponovo jer kazu da je tada jos bolje.
Rovinj je mesto u koje se moze zaljubiti. retko gde je nudizam toliko razvijen od odmaraliste Valate do plaze monsena koja ce vas ostaviti bez teksta ova plaza je namenjena nudistima ali onima koji nudizam i sex vide kao nesto posebno zanimljivo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!