Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
pa bilo bi super.... jedan BUS .... nas 40-45 ... i idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

SUPER IDEJA ..ja sam ZA :snob:

( :france: )
By Ultranate
Jupiiiiiiiiiiii !!! :bouncy:

That would be FaBuLoUs !!!

:tumble: :grin:

Sto se tice destinacije, hm, ne znam kako ti to sve organizujes, odnosno da li mozemo pricati o inostranstvu, domacem terenu i sl.

U svakom slucaju, super ideja, a mislim da je leto najbolje vreme.

:avion:
By siki35
Ne bih da ovo ispadne reklama...Vlasnik sam jedne turisticke agencije a iskustvo u organizovanju ovakvih manifestacija sam stekao napolju...
S' obzirom da je viza problem trebalo bi se na vreme dogovoriti i usaglasiti.
Autobusom u neki od evropskih gradova bi mogao biti pravi dozivljaj (a i zbog cene dostupnije).Milano , Venecija nam je relativno blizu.Mozemo i Budimpestu na vikend ili duze.
Ako trazimo nesto jeftinije a u skorije vreme, mogli bi se smestiti u nekoliko vikendica na Jahorini...Ali, opet ovo je moja trenutna inspiracija.Predlazite pa, ako nas bude dovoljno, da pocnemo i realizaciju
By Çâðê_DUP
Originally posted by siki35
Ne bih da ovo ispadne reklama...Vlasnik sam jedne turisticke agencije a iskustvo u organizovanju ovakvih manifestacija sam stekao napolju...
Autobusom u neki od evropskih gradova bi mogao biti pravi dozivljaj (a i zbog cene dostupnije).Milano , Venecija nam je relativno blizu.Mozemo i Budimpestu na vikend ili duze.
Ako trazimo nesto jeftinije a u skorije vreme, mogli bi se smestiti u nekoliko vikendica na Jahorini...Ali, opet ovo je moja trenutna inspiracija.Predlazite pa, ako nas bude dovoljno, da pocnemo i realizaciju
ma kakva Budimpesta, Jahorina ... Barselona i Monte Karlo. ja sam ZA, ali samo ako je sto zapadnije i juznije ......
Korisnikov avatar
By Mars
Generalno podrzavam svaku ideju ovog tipa.

Ne mora jednom, moze da se ustali - razne varijante, krace, duze, inostranstvo ili ne... Nece svi zainteresovani bas moci da uskoce u termine, obaveze, pare i slicno...

I neka je reiklama (Siki), sto da ne.
Odlicna ideja.

:ledeni: :snesko: :ledeni:

[Izmenjeno 23-1-2005 Mars]
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Naravno shto da ne...
meni samo da nebude Subotica, Temishvar, negotin, Nish, i Crna Gora...
sve ostalo dolazi u obzir...
ako od ovoga bude neshto i bude bila neka duza destinacija...samo da bude u autobusu dozvoljeno pushenje...
Korisnikov avatar
By Pipin
I ja sam za.

Da bismo odredili destinaciju, prvo treba znati zašto putujemo - da li je u prvom planu naše meðusobno druženje (tu destinacija ne?e biti presudna) ili poseta nekom gradu. Ne budemo li to prvo razjasnili, mislim da ?emo se, sude?i po Forumu, stalno prepirati. Ima previše razli?itih ukusa.

Kako god da bude, ideja je super!

Eto, imamo i turisti?ku agenciju, što ?e nam olakšati dobar deo posla oko organizovanja.
By siki35
Mars,
mnogo ti hvala na podrsci...Tu sam vec 2 godine i "cuvam" tu ideju u sebi od tada.
Od necega moramo poceti, bilo bi fantasticno da se i ustali.
A, Angelina 777
-Izbor je odlican samo je pitanje koliko bi ljudi "izveli" na jedan takav poprilicno skup izlet.Pogotovo prvi put. Ako smem da se pozovem na iskustvo, prva grupa koju sam napolju izveo je bila vikend u turskoj za 20 ljudi.A, zadnja, kojom sam i krunisao taj visegodisnji trud je bilo krstarenje za 250 ljudi-10dana.
U svakom slucaju jako mi je drago da je ideja prvog dana naisla na pozitivne reakcije.
By siki35
Upravo zbog druzenja sam predlozio Jahorinu.A, i zbog cene .Da se iznajmi nekoliko vikendica..Setnje,skijanje preko dana, navece druzenje.Na isto sam mislio i za Budimpestu ,neki skromniji hotel, vecernje druzenje u njemu,preko dana obilazak grada.Pa, ako smo za da se ne bi
prepirali,d a stavimo akcenat na druzenje...Posetu gradu mozemo naci i van ovog foruma.Ajde da napravimo nesto po nasoj volji.
Originally posted by BaBaLooNs
I ja sam za.

Da bismo odredili destinaciju, prvo treba znati zašto putujemo - da li je u prvom planu naše meðusobno druženje (tu destinacija ne?e biti presudna) ili poseta nekom gradu. Ne budemo li to prvo razjasnili, mislim da ?emo se, sude?i po Forumu, stalno prepirati. Ima previše razli?itih ukusa.

Kako god da bude, ideja je super!

Eto, imamo i turisti?ku agenciju, što ?e nam olakšati dobar deo posla oko organizovanja.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pozdravljam i podrzavam. Licno radije idem u kombinaciji dvoje ili cetvoro ali ideja je odlicna. U stvari sam hteo da kazem glede destinacija da sam od jesenas promenio misljenje o Crnoj Gori, tamo ima i lepih stvari (kako mi to ranije nije upalo u oci?) a sto se Timisoare tice to je zanimljivo mestasce za ljubitelje bizarnih destinacija, tako da nista ne treba u startu odbacivati. Naravno najlepse mesto na svetu su grcka ostrva ali to je my private opinion.
Korisnikov avatar
By avalon
Super ideja. Meni nije bitno gde bi se islo, sve dok je zabavno....Naravno, obavezno bi morali da sprecimo da neko unese oruzje........:D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by avalon
Super ideja. Meni nije bitno gde bi se islo, sve dok je zabavno....Naravno, obavezno bi morali da sprecimo da neko unese oruzje........ :D
e bash si majstor kvarisha....
shta fali bichevima, nozevima, sataricama, sekirama, :tetka:
Korisnikov avatar
By Mars
I ja sam za.

Da bismo odredili destinaciju, prvo treba znati zašto putujemo...Ne budemo li to prvo razjasnili, mislim da ?emo se, sude?i po Forumu, stalno prepirati. Ima previše razli?itih ukusa...
Anketa. Glasanje.

Prvo tip putovanja, onda destinacija i svi ostali detalji.

Termin, kategorija, trajanje i sl.

:ledeni:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by avalon
Naravno, obavezno bi morali da sprecimo da neko unese oruzje........ :D

Ja volim da sam naoruzan.

:ledeni:
By siki35
Pa da krenem ja sam predlozima...Ajde da kazemo mart
Prva opcija :Budimpesta -produzeni vikend recimo 3noci 4 dana
Za to doba godine moze se naci pristojan hotel 30-35 € noc (nocenje sa doruckom).Mozemo unapred rezervisati u zavisnosti od broja ljudi retorane za vecere. Prevoz (u zavisnosti od broja putnika) 25-35 €.Polazak iz Beograda i Novog Sada
Ili Jahorina 7 dana (tamo su smene od subote do subote)
Smestaj u vikendicama (neke od njih kapaciteta i do 15 osoba ).Prosecna cena takvog smestaja je 70 -80€ za 7 dana.prevoz 18-20 € iz BG i NS.
Opet,to su samo neke moje ideje a isao sam linijom manje otpora.Cena i viza.Za Bosnu ne treba a za Bud se jos uvek lako i relativno brzo dobija
Korisnikov avatar
By Pipin
A da probamo prvo videti kako funkcionišemo zajedno na doma?em terenu? Nešto mi se baš ne ?ini prakti?nim da prevaljujemo put ?ak u drugu državu ako nam ne ide zajedno baš najbolje.

Mislim da u Pešti ne?e biti baš mnogo od našeg zajedni?kog druženja. Ipak je to grad sa puno znamenitosti - jedni ?e hteti u pozorište, drugi to ne vole; onda bi neki hteli u muzej - drugi bi radije na neku tehno žuraju... Razi?i ?emo se ve? na po?etku. Za ve?e gradove ipak treba društvo koje je manje-više istih interesovanja.

Sad je vreme kad redovni studenti ne mogu biti duže odsutni iz zemlje, što ?e možda eliminisati dobar deo zainteresovanih.

Dobro, možda se vi uglavnom ve? i poznajete, ne znam. Ja ne poznajem nikog sa Foruma, pa se malo i iz tog razloga ne bih upuštao u dalje vode o?ekuju?i interesantno druženje. Ali ako se vi složite, onda OK.
Korisnikov avatar
By Pipin
Avalonac, ajde po?ni sa anketama. Ti si voditelj na ovom folderu.

Ideja je dobra i trebalo bi je iskoristiti, pa da se pripremimo na vreme :)
Korisnikov avatar
By vivaldi
A da probamo prvo videti kako funkcionišemo zajedno na doma?em terenu? Nešto mi se baš ne ?ini prakti?nim da prevaljujemo put ?ak u drugu državu ako nam ne ide zajedno baš najbolje.
potpuno se slazem :up:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Angelina777
ma kakva Budimpesta, Jahorina ... Barselona i Monte Karlo. ja sam ZA, ali samo ako je sto zapadnije i juznije ......
Paaaa, u principu, da se sjednemo u bus, ili jedan od oih specijalnih vlakova koji se nude u Železnicama Srbije op?e nije bitno kamo se ide, bitno je da se ide pa makar i u neko selo pokraj Novog Sada ili Beograda.
Kada tamo doðemo organiziramo piknik, roštilj or something i dobro se provedemo.
Ja nikada ne?u zaboraviti kada je nas 6-7 2003. godine sjelo u onaj brodi? i obišlo u sat vremena beograd po Savi i Dunavu.
Kao da smo mi pratili šta je stri?ek pri?ao preko mikrofona, mi smo vrištali ode smijeha i dobro se zabavljali :B :B :B
Cmok sudionicima tog malog ali slatkog putovanja :kiss:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ili Jahorina 7 dana (tamo su smene od subote do subote) Smestaj u vikendicama (neke od njih kapaciteta i do 15 osoba ).Prosecna cena takvog smestaja je 70 -80€ za 7 dana.prevoz 18-20 € iz BG i NS. Opet,to su samo neke moje ideje a isao sam linijom manje otpora.Cena i viza.Za Bosnu ne treba a za Bud se jos uvek lako i relativno brzo dobija
kada krecemo:pickme:
Korisnikov avatar
By Seaman
I tako je propala jos jedna ideja....
Ja se ne bih upustio u tu avanturu, a vama srecno.:smilegrin:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Jebote pa zar je vazno gde ce da se putuje ? Vazno je da idemo i da se zezamo!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Angelina777
Originally posted by siki35
Monte Karlo mnogo skup i dosadan...optrcis ga za 16 minuta + onih 4 minuta 39 sekundi za Monako...i to je to...

Barcelona - oh...kako da ne...Veoma rado :camac:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Moze, ali ja da budem vodja puta! :pinknaocari:

Bajdvej chudi me da ovakva ideja potiche od nekog za sad nepoznatog sikija35?!?!

:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
NiceGuy ako ti budes vodja puta moraces da pazis na mene da se ne izgubim :) Ipak sam ja dosta mlad i treba mi neko da me drzi za ruku kada prelazim preko ulice :)
Korisnikov avatar
By * NajS *
Ti cesh onda da mi sedish u krilu, a nigde neceh da mi vrdash, za ruku cu svuda da te vodim!:grouphug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!