Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By roland-hr
prague and one cute cute cute cute cutre , skiny czechboy in prague
:love:
Korisnikov avatar
By agapi
THESSALONIKI i PRAG svakako!!!
Korisnikov avatar
By olgic
Volos mi se jako svidja (nista preterano velik,sve ima sto treba jednom gradu:) )Solun ili Thessaloniki kao sto rece agapi mi se i ne svidja bas mnogo kao ni Atina..Ima mnogo lepsih manjih gradica:)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Stokholm, Madrid, Barselona, Rim, Berlin, Rio...........
Korisnikov avatar
By vivaldi
London i Firenca...
Novi Sad je van konkurencije
Korisnikov avatar
By Pipin
Pariz, Aleksandrija, Petrograd, Rostov, Tbilisi, Rio, Buenos Aires, Tokio, Sidnej, Bangkok... - od ve?ih gradova

Mene ipak više privla?e manje sredine gde se može, osim tipi?nih gradjevina, osetiti i na?in života i etni?ka kultura ljudi koji tamo žive. To je mnogo teže u milionskim gradovima.

[Izmenjeno 23-1-2005 BaBaLooNs]
Korisnikov avatar
By SouthSide
Originally posted by Kupper
Od mesta gde sam bio - Rim, London, Rems, Salcburg.

[Edited on 13/10/04 by Kupper]

Pa sto se nisi javio kad si bio u Salzburgu?
Jel da je bomboica-grad?
Ima nas ovde nekoliko gay srba...
Korisnikov avatar
By SouthSide
Inace, od posecenih definitivno Milano i Paris.
Amsterdam i London su svakako u planu.

A tu su jos Rio,NY,Havana,Mexico....:putnik:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by olgic
Volos mi se jako svidja (nista preterano velik,sve ima sto treba jednom gradu:) )
Ne seri da si bila u Volosu!?!?!?
Ljudi obicno ni ne znaju gde se nalazi. Totalno ok grad. Bila sam tamo na letovanju 2000. godine. Otkud ti tamo?
By Çâðê_DUP
U NY mi je bilo fantasticno;
ali posto volim male
primorske gradove, onda je
moj izbor Hvar.
A planiram da, cim skupim
novac, odem u Izrael i posetim
Masadu (izmedju ostalog)
Korisnikov avatar
By M M and I
1.London
2.Barcellona
3.Tel Aviv
4.Verona
5.Venezia
6.Roma
7.Firenze
8.Napoli
9.Chicago
10.Köbenhavn

Amsterdam - o.k., nightlife je o.k., gay-life je nice, ali mi se estetski ne dopada.

Tokio - interesantno, zanimljivo, razlicito...ali pretrpano i uzasno stresno mesto

Bombaj - Ne, ne i ne....prenatrpano, neorganizovano mesto, puno smoga i vlage. Tamo je tako vlazno da osetis kako ti se vazduh lepi za lice...a fleke od znoja na kosulji/majici budu tamne sa crnim rubovima od smoga...

Helsinki - dooooosaaaaaadnoooooo

Bec - manje-vise

Prag - simpatican...dopada mi se, ali eto nije usao u moju Top-10 listu jer ima i gradova koji mi se vise dopadaju

Reykjavík - Oh, da...dopada mi se dosta...i iako nije u top-10 mogao bi da bude recimo 12...ipak ne bih tamo ziveo...ne volim da zivim u mestima koja broje manje od pola miliona stanovnika...a tamo ih nema toliko ni u celoj drzavi...

Budimpesta - simpa...ali ne preterano

Zagreb - tu i tamo...sta da kazem...

Ljubljana - sredjeno, cisto i veoma dosadno mesto

Pariz - apsolutno DA...ali kao ni Prag nije usao u moju Top-10 listu...eventualno bi bio 13 ili 14 recimo...

Zurich - ne bas narocito

Bruxelles - bas nikakav dojam nije na mene ostavilo to mesto...it must be something in the air...

[Izmenjeno 2005-2-10 M M and I]
By tomborn
Rovinj(mali i slatki i techno grad) ...taj me je grad oduševio u ljeto 2003. godine.... bio sam odusevljen techno i opcenito ponudom za mlade :love:

na drugom mjestu je Prag.... osjecao sam se kao doma, svih osam dana koliko sam bio...svi znaju hrvatksi(barem kuže). kada spomenes od kuda si samo sto te ne izljube od srece... a grad preljep!

mozda mi je Praha najbolja jer sam tamo imao i svoje prvo gay iskustvo..sa de?kom s kojim sam i danas dan u ajmo reci super odnosima(više virtualnim..jer dopisujemo se ?esto) i mailamo.... i nadam se ovog ljeta vidimo opet
By tomborn
evo i moje liste nekih gradova... u kojim sam bio(ne znaci da su mi odlicni ,osim rovinja i praga nravno koji su mi omiljeni gradovi)

1. rovinj - za partyati koliko volis... a iako si romatik rovinj ce te osvojit...romantika i techno(?udna kombinacija)koja u rovinju uspijeva

2. prag - predivan grad, centar je prekrasan, za van isto ima preko ljeti barem :)

3. milano - preljepi je, (nazalost)tamo nije pozeljno ici van jer za zabavu koju ja volim(od 20h do 7h sutradan)je preskupo ne preskupo nego jebeno preskupo!

4. budimpešta- prljavo, u dijelovima ljepo, nocni zivot tuga (osim virus kluba)

5. Ljubljana - slatka, ljepa, mala , pošto jako ovlim Slovence sve najbolje za LJ

6. Wien .. tuga, skupo, sve je u znaku viva glazbe, ne svidja mi se jednostavno

7. Munchen - meni osobno odlican...ima neku dusu i jako mi je moderan

8. Beograd - prljav, jako prljav, gradski promet je na razini 50tih, ali ima i zanimljivosti, ljudi su mi simpa, otvoreni, dragi, blesavi(pozitivno), i pravi blakanci(trube,cevapi,narodnjaci) udri samo!

9. Doboj /BIH... o boze kakv sam tamo party vidio...tipovi stoje oko sanka,ne plesu a cure plesu kao na narodnjacima a techoza je... seljaštvo bez granica!!!!doboj ako st ei culi za njega ne preporucam nikako!

10. Atena - jako vru?e!previše, nema trave,i drve?a baš ,ali jako ljepo, vidio sam i "par..." sexy jako tamnih grka i turaka :) mljac....

---nikada nisam bio van europe... ali mi je u planu tunis, maroko, i moskva(koja je u europi doduše) ....... svakako... vjerujem kad odem u moskvu da ce ona biti moj NO1 city
Korisnikov avatar
By Vel boy
E, ima li iko, I mean, iko od vas da je bio u Pittsburgh-u PA? Ne kazem da je bad 100%, ali ako kazem da je bad 85% onda znate da govorim o dosadnom i depresivnom slum gradu severoistoka SAD-a-rust belt!
I sami zitelji ovog grada mnogi kazu za Pittsburgh da je Shitsburgh!:predaja:
By tomborn
LEPOGLAVA JE PREDIVNA, PRVI PUTA SAM BIO PRIJE TJEDAN DANA, baš slatki grad
Korisnikov avatar
By Vel boy
Kada god procenjujem gradove tesko usaglasim zajednicko pozitivno ocenjivanje estetske lepote grada na jednoj strani i naravi vecine njegovih stanovnika na drugoj strani.

Recimo u bilo kojoj od zemalja bivse Juge estetski mi se svidja vise gradova, pogotovo vecih, ali po vecini ljudi nijedan. Sto ne znaci da nema jako lepih ljudi svugde u zemljama bivse Juge. Ali su u manjini.

Onda, opet, ovde u Pittsburgh-u, vecina grada mi se ni estetski ne svidja, a opet, dobri ljudi su u manjini. Slicno kao i u ex-Yu, pa i gore, samo na americki nacin.

Najlepse stvari generalno sam cuo o ovim gradovima:
u Americi-Boston, NYC- zbog velegradskog duha ali ne i bezbednosti, San Francisco-zbog ljudi progresivnih shvatanja i tolerancije
u Kanadi- Toronto, Vancouver, Montreal

u Evropi-Amsterdam (samo previse prostitucije koju prezirem), Berlin, Kobenhavn, Stockholm, Paris, London, Koln itd... U Evropi prosek kvare mnogi jeftini radnici s Bliskog Istoka koji se bave svercovanjem, prosjacenjem, kradjom , kriminalom..., a u Americi beskucnici, ludjaci, thugs, bums- jadnici sjebani americkim surovim kapitalizmom.

Tako, sve je relativno...
Korisnikov avatar
By bambola
Omiljeni grad gde sam bila mi je Amsterdam a od ovih uopste sa globusa,jebem li ga ima ih dosta koje bih volela da posetim-Mexico city,Havana,Buenos Aires,Pariz....
Korisnikov avatar
By shumadinac
Madrid, Melbourne, Paris, New York, Rio, Zurich...:vestica:
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja bih ipak da se odluchim za jedan i josh da pri tom ispadnem rodoljub (kad beli svet nisam video :okret: ) pa cu reci NOVI SAD.
Josh i da odgovorim na pitanje "Zashto?" Proshao sam skoro sve gradove Srbije i nisam nashao idealnije mesto, idealna sredina. Obozsavam Vojvodinu a s obzirom da je vecim delom Vojvodina ravnica, volim Novi Sad jer ima Frushku goru, ima Dunav (Subotica nema ni reku)... Osecam se brate prijatno
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Vel boy

u Americi-Boston, NYC- zbog velegradskog duha ali ne i bezbednosti,
ma nije nyc opasan, lazu - ja sam eto cula da je detroit puno opasniji :D mislim da sad vec imamo ispod 1000 ubistava godisnje i ispod 2000 silovanja sve zajedno ispod 200 000 kriminalnih radnji (policijska statistika dakle ovo je sve sto je prijavljeno)

ja bih isla u paris mada mnogo volim nyc ali posto je pitanje gradovi u kojima ne zivimo - eto

beograd volim ali to je cista nostalgija, volim i zagreb mada nisam bila vec par godina i to su mi jedina dva balkanska grada

tokyo bih volela opet da vidim mada ne znam da bih ostala da zivim
london me nesto nije oborio s nogu ali bih rado navratila
inace meni se dosta gradova dopadne za posetu ali retko koji za ostanak
LA mi se nije dopao, kao ni las vegas mada su mi bili zabavni

... ne znam kako god okrenem od svih mesta koje sam videla nyc mi najvise odgovara, a sad valjda zato tu i zivim
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by tramp
Originally posted by Vel boy

u Americi-Boston, NYC- zbog velegradskog duha ali ne i bezbednosti,
ma nije nyc opasan, lazu - ja sam eto cula da je detroit puno opasniji :D mislim da sad vec imamo ispod 1000 ubistava godisnje i ispod 2000 silovanja sve zajedno ispod 200 000 kriminalnih radnji (policijska statistika dakle ovo je sve sto je prijavljeno)

ja bih isla u paris mada mnogo volim nyc ali posto je pitanje gradovi u kojima ne zivimo - eto

beograd volim ali to je cista nostalgija, volim i zagreb mada nisam bila vec par godina i to su mi jedina dva balkanska grada

tokyo bih volela opet da vidim mada ne znam da bih ostala da zivim
london me nesto nije oborio s nogu ali bih rado navratila
inace meni se dosta gradova dopadne za posetu ali retko koji za ostanak
LA mi se nije dopao, kao ni las vegas mada su mi bili zabavni

... ne znam kako god okrenem od svih mesta koje sam videla nyc mi najvise odgovara, a sad valjda zato tu i zivim
Ja:

Da, o Detroit-u nisam cuo skoro nikada nista dobroga, pa to je epicentar rust belt-a. Najveci zardjali grad Amerike!
Iz ljubomore, mnogi Pittsburgh-eri su brzi da prikazu NYC kao nesiguran i stresan grad. Ja im bas puno ne verujem, znam da su ljubomorni.
Kamo srece da nikada nisam bio napustio JFK tj. NYC kada sam vec jednom bio tamo, pri dolasku u SAD.

Od gradova ex-Yu, jako mi se svidjalo Sarajevo, PRE rata!
By Ulix
Njujork.
... onda dvadesetak praznih mesta, pa Cikago. :bouncy:
(Firenca mi izgleda magicno, ali tamo nikada nisam bio, pa ne bih mogao reci sa sigurnoscu, mozda je Ridli Skot u Hanibalu izmontirao onaj zalazak Sunca i mostove itd. :) )
Korisnikov avatar
By spliff
amsterdam

mada bech, budimpeshta (pa chak i zagreb) imaju onaj evropski shmek....

new york i london nisam (josh) video... :zavist:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Budimpeshta mi je 100 puta bolja od dosadnog Becha... :smirk:

Svaki grad ima neshto interesantno...

evo glasam za gradice Medjugorje, Ulcinj,
za velike gradove Barselonu, Atinu, Antaliju, Budimpeshtu

Negativni poeni za Bech, italijanske gradove (osim za Firencu)

Voleo bih da posetim Rejkjavik i Island...

:flasher:
Korisnikov avatar
By spliff
adding:

novi sad
dubrovnik
pula
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!