[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2541144#p2541144]Over the rainbow napisao:[/url]A sta ako neko ne zeli da zna gde se nalazi najbolja sauna u Parizu, niti bilo sta lgbt related, vec npr. gde se prave najbolje pice u gradu?
Iz uvodnog posta koji sadrzi samo neki video i nesto o tom videu, nista ne moze da se zakljuci.
Mislim moze onaj fazon - ako je prvi link koji je postavljen u vezi saune u Parizu, mozda to znaci da se tema odnosi na to koje saune u Parizu treba posetiti.
Već sam napisao da su se te sve vaše nedoumice mogle riješiti jednostavno tako što biste se me na to zapitali na toj temi ili pvt a ja bih vam onda odgovorio kako sam to mislio. To bi onda bilo ljepše nego da vas smaram nekim maratonski dugim uvodina u temu iz kojih bi možda bilo jasno samo to da vas smatram nesposobnim shvatit smisao teme iz naslova teme i ništa drugo. Isto tako mi je već Blenta na modi uputio kritiku i pitanje da li se to odnosi na geje, na Srbiju itd. što je i donekle opravdano jer na LGBT Forumu je za očekivat da ćemo se tim stvarima bavit prvenstveno iz LGBT aspekta. No kod mode je to vrlo teško odredit, ne mislim da je zaista modu moguće podijelit na hetero i LGBT prema seksualnim preferencijama. Zato je to iz aspekta LGBT što je sasvim neka druga stvar. Luvr je recimo otvoren svima ali LGBT mogu tamo imati svoj određeni interes na pojedinim djelima ili stvaraocima, umjetnicima koji im se sviđaju, to je taj aspekt LGBT na koji sam mislio. Mislim da su i drugačije reakcije i komentari grupe LGBT turistkinja na ovu dole sliku nego grupe hetero turistkinja, a o tom se tu i radi najviše. Nikom nije zabranjeno napostovat bilo šta ali se valjda samo po sebi razumije i očekuje da će se na LGBT forumu publikovat prvenstveno to što ima neku suvislost sa LGBT a potom i sve ostalo, što da ne. Samo u tom očekivanom i preporučenom redoslijedu prioritetnih tema je ovdje stvar, u ničem drugom, zabranjeno nije ništa nikome. Sad još ispade da ovom lijepom slikom iz Luvra spamujem ja i temu i diskusiju, kako nam se to ona sad zvrtla, ahahahahaha.
Psyché et l’Amour 1798 François Pascal Simon, Baron Gérard (4 May 1770 - 11 January 1837) Oil on canvas, 186 x 132 cm Musée du Louvre, Paris (Psyché et l’Amour)
.