Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Na svakom letu bude 3 po 100e (samo takse, karta 0e)
Korisnikov avatar
By colorado
Hoce li vise neko uspostaviti jeftinu vezu Beograd-Berlin?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam platila povratnu 170e. :obesen:

Nije da sam se nešto polomila da pronađem povoljniju varijantu, ali pretpostavljam da ne bih ni pronašla nešto spektakularno, bez vucaranja i presedanja.
Korisnikov avatar
By Sunce
Moram da se raspitam za najpovoljnije karte za Atinu i Milano, a onda i za Madrid i Barselonu. Koliko li kosta za Atinu?
Korisnikov avatar
By Marvin
Za Milano (Bergamo) imaš Wizz iz Budimpešte i Temišvara (mislim da je iz Temišvara jeftinije)
Korisnikov avatar
By Sunce
Cuo sam da ce i za Milano biti jeftinih letova Nikkijem. Ne bih preko Budempeste ili Temisvara, ne volim to rasplinjavanje.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pogledajte na Wizz Air.. imate iz Beograda dosta destinacija, ja sam svoj favorit vec nasla, samo da mi odobre vizu "molise:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by colorado

Hoce li vise neko uspostaviti jeftinu vezu Beograd-Berlin?
koliko jeftinu? ja za dve nedelje idem i vracam se krajem meseca za nesto manje od 150 evra
Korisnikov avatar
By schatzist
http://www.flug.idealo.de

uneses odakle -dokle ides i nadje ti najbolju kombinaciju i najeftiniju naravno, pregledava gotove sve avio komppanije...
primera radi, moj deckoje sebi na vreme kupio kartu za novembar za sao paolo, ja dosta zakasnio...od zrh do sp sada karta kosta 3 000 i kusur franaka, ja je nasao na onom sajtu za vise nego duplo jeftiniju sa prsedanje u amsterdamu...

a sto se low cost kompanija tice, leteo sam easy jet-om(naplacuju prtljag i sendvice-pice), air berlin-om, fly niki-em, i prefektno sam zadovoljan. od redovnih leteo sam swiss international (ko da se vozis traktorom) i montenegro airilnes-om (jako poznata crnogoska ljubaznost).

prekosutra me ceka let air pristinom (prvi put cuo za njih pre neki dan) od zrh do skp za jebenih 150 franaka! pa pisem utiske!
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemam sa kim da putujem, a tako bih rado. Cekam da mi dokurci jednog dana, pa da odem sam.

http://wizzair.com/flights/Belgrade/

Zato vi koji imate drustvo, lepo se organizujte. Hoteli su posle Nove godine znatno jeftiniji nego u jeku doceka.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Marvin

Za Milano (Bergamo) imaš Wizz iz Budimpešte i Temišvara (mislim da je iz Temišvara jeftinije)

Ja sam nesto skoro gledao,jeftine letove za Vancouver.Iz Budimpeste za nekih 600eura,sto mi je svakako bolje,nego da placam,iz Beograda po duploj ceni.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma to do Milana preko Bukuresta ne dolazi u obzir. Ne treba mi cimanje.

A zapravo kad bi covek hteo do Firence iz Beograda, ne znam kako da ode. Moje misljenje je da je najbolje avionom do Milana, pa vozom do Firence.
Korisnikov avatar
By Tungi
Prosledi mi neki sajt sa avio kartama,meni treba rezervacija do 1.decembra,zbog vize.

Gledao sam na panorami.
Korisnikov avatar
By Tungi
:up:

Ovde je i jeftinija,za taj datum,nekih 500eura,iz Budimpeste,dok je iz Beograda oko 1000eura.Strasno.
Korisnikov avatar
By spliff
kako se najjeftinije prevesti do berlina?
ako je mogutje bez presedanja
Korisnikov avatar
By unic0rn
nemash bez presedanja low cost. :jbg:

pogledaj germanwings.com - da li za te datume ima neka jeftinija konekcija iz beograda.

najjeftinije je oduvek bilo voz bg - peshta (30evra), pa onda easyjet ili malev do berlina (do 80e).

alternativa vozu je onaj kombi 70e.

ne znam koji su datumi u pitanju, pogledaj ryanair.com oni imaju leti osijek - frankfurt tipa za 10 evra, i onda konekciju frankfurt berlin za jos 10. 2000 din je karta do osijeka.

s postovanjem,
vash agent za putovanja,
:unic0rn: :lol:
Korisnikov avatar
By Andrija87
samo bih posavetovao svima koji lete low-om da dobro provere sve informacije a posebno udaljenost aerodroma na koji slecu (posto low obicno ne slece na gleavne aerodrome vec neke manje obliznje) da im se ne bi desilo da svo maltretiranje na kraju ispadne isto ako napr aerodrom na koji su sleteli je udaljen 60 km od destinacije i sl posred nedodjije gde nema niceg osim taxija...
Korisnikov avatar
By barni011
evo i ja da pripomognem, mozda ce nekome trebati info

www.airasia.com
www.airarabia.com

Najblizi grad iz koga lete ove dve kompanije je Istanbul.Lete po celoj Aziji i delom Afrike.Par letova do nekih Evropskih gradova
Jako povoljno i bezbedno, kompanije sa najvise dnevnih letova u Aziji i bez i jedne avionske nesrece ili prinudnog sletanja.
Ako se karte kupuju recimo mesec do mesec ipo dana unapred, na drugi kraj sveta recimo do Malezije,Sri Lanke, Tajlanda odletite za 150 evra.Jedan smer.Naravno zavisnosti i vremena kad se leti.
U cenu kartu uracunate sve takse i prtljag do 15 kila.
Korisnikov avatar
By voicesman
ja leteo wizzair-om do Italije par puta i moram da kazem aj sto je jeftiniji nego sto je daleeeeeeeeeeeeko udobniji i bolji i od JATa i od Alitalije.

Problem sa low cost kompanijama je sto u njihovim avionima su mesta obicno malo zbijenija te i prostor za noge je ogranicen. Stede na catering-u i tako tim stvarima ali sto se tice bezbednosti tu su na nivou svake druge kompanije (takva su pravila igre).
Korisnikov avatar
By Pipin
Za Berlin i nazad oko 01. jula zaista nema ništa sem JAT-a i njihovih 180 eura? :(
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeb ga nema.
Ja tražio za kraj maja, pa ipak ostao na Jatu.

Imaš Easy iz Pešte koji zna da bude dosta jeftin, ali svejedno sa putem tamo i nazad ne izađe mnogo manje.
Korisnikov avatar
By spliff
kod jata je neka akcija
do sutra
berlin 143 evra
ako se ne varam
Korisnikov avatar
By Mindphaser
Preporuchujem poljski LOT. Ja upravo uzeo round trip kartu Toronto - Beograd (krajem December) za 1000 CAD. Ubedljivo najjeftinije!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!