Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
Ali ja bih poludeo na ostrvu...

Hvala Bogu pa je Pula u blizini

Slika
Korisnikov avatar
By mili86
Ali to prosto jeste tako

Na upit sta mi mogu preporuciti u Splitu, ljubazna devojka u Turistickoj organizaciji mi je rekla da ukoliko je moguce izbegnem Split, Makarsku, Sibenik... jer mogu doziveti neprijatnosti...
Ja ih nisam imao ali sam na njih bio upozoren...

Mada u Dubrovniku ne mozes kupiti parce pizze, samo trokutic, parce ne prodaju
isto tako nemaju ni kafu vec samo kavu
i ne mozes im se izviniti, samo ispricavati

Dok su se u Fazani i na Brionima, a isto tako u Puli i Rijeci svi odusevljavali kad nas cuju da govorimo srpski pocev od konobarice u kaficu do zemlaljskih stjuardesa na aerodromu...
svi su bili maximalno ljubazi i gostoprimljivi... :foto: :kupanje:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ali to tako nije bilo osamdesetih. Pogotovo što su postojala baš u tim mjestima koje navodiš bila odmarališta poduzeća iz Srbije. Primjerice u Kaštel Lukšiću postojalo je poštansko odmaralište pošte iz Novog Sada, gdje je svake godine odmarao i moj susjed Simo, zgrada do mene u NS. I nikad nisu imali nikakvih problema. Na posljetku, i naš auto je bio novosadskih registracija i nikad nam se ništa nije dogodilo. Sada je to već druga priča, tamo dole više nisu ljudi nego mutanti koji su u Splitu, prije 4 godine i meni razbili zadnju šajbu na autu a zbog zg rega.
Te jezične zajebancije su postojale uvijek i svugdje i svih ih vrlo rado prepričavaju.
A evo i moje jedne-prošle godine, moj rođo iz NS je u pekari tražio rol viršlu a dobio lisnato sa višnjom. Gospodična ga jednostavno nije razumjela jer kod nas nema viršli već hrenovki a pogotovo ne rol viršli nego hrenovki u lisnatom. Nije baš neki prvorazredan politički skandal.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Stripi
Ali to tako nije bilo osamdesetih.
pa zavisi gde. moja keva je svake godine vodila predškolce u Pakoštane, da bi već 88. i 89. imali problema. 88. su imali samo neprijatnosti, dok su im sledeće godine lokalni tinejdžeri palili peškire, terali decu sa plaže, gađali sobe kamenjem... i to sve deci od 5-6 godina, jer dolaze iz Srbije.
Korisnikov avatar
By Stripi
Vrlo lako moguće, to je taman ono vrijeme, početak svega. Onda su krenuli sa bacanjem auta sa Rive i dalje znamo šta i kako. Mada, oni su baš specijalci , to je taj zadarski kraj, vjerojatno je da su isto radili i Bosancima zato što su Bosanci, i Slovencima zato što su Slovenci i purgerima zato što su purgeri...jednostavno svima koji nisu oni. Zato sam i rekao da bi ih trebalo nazad vratit pod Italiju da napokon osjete svoje nacionalno biće.
Korisnikov avatar
By Manon
Ostrvo Ilovik blizu Losinja

Slika
Korisnikov avatar
By deran
No,da dam mali doprinos:D

Krk-nepravedno zapostavljen u turističkoj ponudi...

Slika

Slika

Slika

Ono što hronično nedostaje (meni ne toliko) je potpuni nedostatak nekog noćnog života-ali je zato nebeski mir noću... :zvezda:

Nisam imao nikakvih neprijatnosti,premda je gazda učestvovao u ratu (i pokačio silna neka priznanja)-čak smo i razgovarali o tome.

Pri tom je znao da sam gay-gay prijatelj me i odveo kod njega-i NIJEDNOM reči to spomenuo nije :zastava:

Ajme,Mili,otkud ti je Rijeka lepa:povez:
Korisnikov avatar
By mili86
lepota je u ocima posmatraca...

velika je, ima puno mladih ljudi koji vole cajke, tako da ti je provod zagarantovan....
Korisnikov avatar
By deran
Velika jeste...JA ne volim cajke...:lol:
Korisnikov avatar
By mili86
Ja sam na cajkama cuo narodnjake koje nikad nisam ni cuo u Srbiji... pocev od zaboravljenih hitova Dragane Mirkovic... do pesme Ane Bekute: Veseljak.... :hiphip: :hiphip: :hiphip:
Korisnikov avatar
By deran
Dok ne čuješ Seku i Stoju,ništa nisi čuo:colorado:

:kesa:
Korisnikov avatar
By deran
Pa to velim-dok TAMO ne čuješ-lud'lo...:zvezdica:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je Rijeka isto lijepa, čak mislim da bi Rijeka bila još jedini grad u kojem bi mogao živjet u Hrvatskoj. Ok, možda i Osijek pošto mi je onda blizu Srbija pa bi uvijek mogao skoknut na dan-dva.

što se tiče narodnjaka-ko kaže da nema Seke&Stoje?
Korisnikov avatar
By deran
Pa dobro,ko što Mili reče,lepota (i ružnoća :P ) je u oku...

Ja tamo imam rodbinu,na Trsatu,pa sam često išao...
Korisnikov avatar
By Stripi
Mene ona malo podsjeća na Italiju a i ljudi mi se čine nekako liberalniji. Ne samo kao gay friendly nego i u mnogim drugim stvarima. Ne sviđaju mi se samo oni neboderi uz brzu cestu ali dobro, ne mož izbjeć i pokoju ružnu stvar :D
Fenomenalne su mi i one stepenice koje vode od centra pa sve do tvrđave :love:
Korisnikov avatar
By deran
Stripi,ja sam iz Vojvodine-gde god su stepenice i uzbrdice,ja gledam da izbegnem:lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
pa i ja sam, nema to nikakve veze :)
Osim toga, ja sam do tvrđave došao busom a onda sam se stepenicama spuštao ka gradu, lakše je :D
Korisnikov avatar
By deran
Al se posle trebalo i popeti:panker:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by deran
Al se posle trebalo i popeti:panker:
ma jok, dođeš ozgora dole u sami centar :D nema potrebe za ponovnim penjanjem nazad. Jedino ako si baš lud za tim.
By XanaX
ehm, ma da, glupost i sranje, ali Zadar je zaista eklatantni primjer tog dalmatinskog novoustaštsva, tako da se tamo može sve očekivati...

najidiotskije je da Zadar, za prestare Jugoslavije bio dio Italije, a NDH ga je s većim dijelom (današnjeg) hrv. Jadrana ostavila (tj. morala dati) Talijanima...

tako da to što se događa u Zadru nema veze s Hrvatskom, to treba pitati one iz PRAVE uprave općine Zadra, iz Italije... (ne znam adresu u Italiji, ali imaju sajt na netu)
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa zavisi gde. moja keva je svake godine vodila predškolce u Pakoštane, da bi već 88. i 89. imali problema. 88. su imali samo neprijatnosti, dok su im sledeće godine lokalni tinejdžeri palili peškire, terali decu sa plaže, gađali sobe kamenjem... i to sve deci od 5-6 godina, jer dolaze iz Srbije.
a hebemu, mene kao klinca, negdje druga polovica '80-ih, u Novom Sadu okružila "banda" malih Roma i tražila pare - nisam dao, pa me ispljuvali; negdje u isto vrijeme, bio kod babe Rahele u Beogradu, išao kupiti kruh, rekao "kruh" i prodavačica me ignorirala; vratio se i dobio uputu "traži leb!" i uspjelo...

mislim, posvuda su postojale tenzije, radi para ili leba, ovisi, radi hrv. komaraca koji piju krv srpkim gostima na Jadranu ili kampova gdje su wc-i - višenaconalno sranje...

inače, Hrvatsko primorje... ne znam... godinama sam ljetovao na Krku, ali me se nije osobito dojmilo; organizirao sam si tour de Istria, i to je bilo lijepo (Rovingno - I was a disco queen!), od Krka do Citta Nove... Pula - ok, jedno ljeto kod prijatelja u super vikendici...

ostatak primorja ne poznajem.
Korisnikov avatar
By Tot
Odgovor na topic: iskustva su odlična. Uglavnom Pula i volim kada sam tamo. Evo moje omiljene plaže:

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Zapravo, najgora stvar na primorju je što je tamo dosadno. Nema baš neke osobite zabave, ako izuzmemo razne fešte od gradela di se moš najest srdela i popit jeftinog vina. I to je to. Dosadno je.
Korisnikov avatar
By mili86
jeste dosadno, valjda sam zato i isao.... da se odmorim, ali kad je dosada bila na vrhuncu... let Pula-Zagreb je trajao pola sata...

Ali se tim dolaskom u glavni grad srusila sva prica o Zagrebu kao malom Becu i prica o ZG kao veoma cistom i uredjenom gradu,,,,

Jedini utisak koji je ostavio je da nikada, ali nikada nece biti ni blizak Beogradu, i da nikada nece bit metropola... To je i dalje samo grad, bez drazi

Ali ovo nije tema o ZG...

Sto se primorja tice, definitivno Istra....
Korisnikov avatar
By deran
Meni se Zagreb baš dopada-bar ono što sam video...

Ali ja bih sad malo u Dalmaciju-da osetim onaj krš :D

Ako osetim batine,utoliko gore:lol:
Korisnikov avatar
By mili86
Nisam ja dugo bio u ZG (nekih 3 dana)
Ali ako za tri dana ne mozes videti ni jednu stvar sto bi ti ZG predstavilo u malo drugacijem svetlu od ostalih gradova, onda definitivno taj grad je samo grad koji zaspi oko 21:30....
Korisnikov avatar
By Stripi
Yeap, Franc je prije par godina odlučio pogasit svu zabavu pa kafići završavaju sa radom oko 11h. Doduše, ima klubova u koji se može izać ali za to bi trebao ipak imati društvo da te izvede.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!