Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Hvala svima na predlozima i savetima!

Odosmo mi polako, pa cemo vam sve pricati kad se vratimo. :*

Baise moi!!
Korisnikov avatar
By colorado
Bilo mi je lepo, sto zbog drustva, sto zbog toga da nas je vreme posluzilo. Uspeli smo da ne vidimo neke znamentosti, npr. Notr-Dam.. ali dobro, videli smo ga iz daleka. I nismo obisli te neke silne bast i parkove, jer jednostavno nije sezona za to.

- Video sam Pi Dzej Harvi.
- Imao sam ljubavnu romansu s Francuzem i probao francusku kitu.
- Video sam drugara iz Hrvatske.
- Jeo sam sushi.
- Nisam isao na bazen, ali sam isao u muzej, tj. DVA! (Pompidu i Orsej)
- Sve ovo, osim romanse i degustacije francuskog kurca, sam radio sa svojom cicom, i samim tim prisustvovao njenom prvom letu avionom i Polinom koncertu (i *jako* mi je krivo sto je ozvucenje bilo nevidjeno govno).

Grad mi je lep, ali ima dosta sitnica koje me nerviraju. Isao bih ponovo na neko prolece ili leto da uzivam u tim parkovima i iskusim nocni zivot.

Nista mi se ne izdvaja kao najjaci utisak od pozitivnih, a od negativnih to da se jako neroganizovano krecu i stalno nalecu jedni na druge i ta neka opsta konfuzija u prostoru. Znam da ima toga svugde, ali nisam to do sad nigde drugo tako upecatljivo video. Mislio sam da cu ih sve posutati kad su krenuli da otvaraju kisobrane...

Vas jos nesto zanima? :)
Korisnikov avatar
By spliff
gde u parizu moze da se nabavi neko duvanje?
Korisnikov avatar
By colorado
E, to nisam uspeo da istrazim. Nisam bio u takvom drustvu.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by colorado

Grad mi je lep, ali ima dosta sitnica koje me nerviraju. Isao bih ponovo na neko prolece ili leto da uzivam u tim parkovima i iskusim nocni zivot.
a šta te nerviralo? mene su samo ledili oni vojnici sa onim jebenim pušketinama-na-gotovs na sve strane. baš onako sign o' the times isparanoisanog zapada. doduše, ta uniformisana strašila sa ogromnim automatima sam viđala i po istanbulu, đe nisu ništa manje scary, jedino što ih tamo nose policajci, a ne vojnici.
i policija koja neprestano smara ulične prodavce, svirače i ostale, i to uglavnom one koji su immigrant-looking. svaki drugi dan sam naletala na te scene, pretresaju ih, legitimišu, jednom su im onako mahnito izgazili kutije na kojima prodaju suvenire... skroz odvratno.

inače, for future travellers - fino a jeftino može se jesti u latinskoj četvrti. krcata je bistroima koji imaju skroz pristojne lunch menije od 10 do 20 eura (u cenu ulazi predjelo, glavno jelo i desert). piće, doduše, nije uračunato, pa se s njim cena maltene duplira, al' opet je znatno jeftinije nego u regularnim restoranima. a može se naći sve i svašta, od francuske do tajlandske kuhinje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!