Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Ulix
Originally posted by AngraMaina
Originally posted by sing&dunum

Izvinjavam se na vulgarnim asocijacijama, ali ova prva slika Genex kule izgleda kao da gledate u necije medjunozje... :kasalj:
Mislim da se tema zato zove "slobodne asocijacije" :smug:
:lol:

Ja često kad prolazim tuda stanem i posmatram zgradu. Više je nikad neću gledati istim očima. :psiholog:

:smeh: :smeh: :smeh:

Sorry, pokvario sam ti prizor - to vaistinu prelepo zdanje, koje i ja uvek sa istim interesovanjem pogledam (i dan danas se sa istom neophodnoscu samog china izvijam u autobusu, ako prolazim tuda, ne bi li bacio pogled:lol: )... :shmi:

Mozda bas zbog tog "medjunozja" i gledamo, a da do veceras nismo bili svesni... :psiholog:

:smeh:
By Guion Nerville
Kad smo vec kod arhitektonike, Beograda i slobodnih asocijacija, neko je vec spomenuo:

Slika

Avalski toranj.
Korisnikov avatar
By erkondisn
a koja je ono prica s rotirajucim restoranom na kuli? nikad nisu kupili motor koji bi pokretao cijelu stvar, navodno samo on nedostaje?

doduse, bas me zanima kako ce proci prodaja tog objekta, kome i sto ce se napraviti od toga :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by erkondisn

a koja je ono prica s rotirajucim restoranom na kuli? nikad nisu kupili motor koji bi pokretao cijelu stvar, navodno samo on nedostaje?

doduse, bas me zanima kako ce proci prodaja tog objekta, kome i sto ce se napraviti od toga :)

Evo, prica je sledeca (po arhitetki Mihajlu Mitrovicu). :)

Rotirajuci restoran unutar kule je planiran u projektu, ali mehanizam za isti nikada nije ugradjen. Do zavrsetka Kule se odustalo od plana/projekta (pretpostavljam od strane investitora - Genexa), i restoran je bio samo lokalnog tipa - za zaposlene u nizoj poslovnoj kuli (firme Genex).

Isto tako, secam se da je arhitekta Mitrovic na kraju dodao da mehanizam moze naknadno da se ugradi, i da to nije veci problem, apelujuci da bi Beograd konacno trebalo da dobije jedan takav restoran-vidikovac na teritoriji sireg centra grada. :)

Rekao je jos tada da bi trebalo u Genexu otvoriti vidikovac, jer PC Usce i Beogradjanka nemaju potrebnu visinu. :giggle: To je vec subjektivna izjava zbog emotivne vezanosti za sopstveno delo, buduci da bih mu mogao odgovoriti da Beogradjanka ima najvecu apsolutnu visinu medju te tri kule (visina tornja + nadmorska visina), a ipak je i na boljoj lokaciji za vidikovac, priznacete... :D
Korisnikov avatar
By horus.
prva asocijacija mi je guzva i jurcanje bulevarom, koje obozavam... :murkan:
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Prva asocijacija terazije i dorucak u tomi posle celovecernje zurke.....:B
Korisnikov avatar
By poison
Bulevar, vreo suncan dan, sladoled.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!