Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da, lepa je. Ne onako megalomanska i velika kao druge, ne udara na velicinu nego na detalje...

Slika

A evo za tebe malo noći nad Hurgadom :)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Da. Ko bi očekivao. Viš i nemačka zastava pored...

Ja sam tamo prošao pored kafića (zove se "Madness") iz koga je gruvala CeCa...neopisivo.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Stavljala bih ja jos slika, nego me nerviraju ovako obrnute. :lol:

Ah, sada bih zapalila negde tamo, bez razmisljanja, kad ce leeeeeto... :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
A jel da da nije strašno ni leti tamo, po onoj vrućini?

Meni bilo...ono - JOŠ, JOŠ, JOŠ! Samo što intenzivnije da je.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uf, ne znam, mi kada smo izasle iz aviona, tako nas je zapljusnuo onaj vreeeeeeeli vazduh, da smo se osecale kao da smo stalno pored grejalice koja duva. Posle se naviknes, ali daje pakleno vruce jeste, Afrika je to.. JOs smo se zeznule,pa do Marine isle u toku dana, po naaaaajvecem suncu, u 12h, popile smo 4L vode. Uf.. Nije za svakoga definitivno, ne moze svako da podnes ono vreme i onu toplotu.
Korisnikov avatar
By Mars
:D

Prvi udar je najjači. Stvarno ko fen da duva u tebe.

A noću najgore, kad odeš da šetaš a ona vrelina krene odozdo da izbija, da se hladi.

Ma meni bilo super, opet bih.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mars

...

Slažem se sa Comboom, naravno, i podsećam da u Tunis treba otići makar jednom i to samo zbog izleta u Saharu.
Naaraavnoooo puuuustiiiinjaaa :love: To je najsavrsenije delo prirode po meni.

Imam utisak da je problem sa ljudima ponekad a ne sa predelima. Moja jedna prijateljica ne voli da putuje iako ima dobru platu i mogla bi. Ali iskreno je sebi priznati da to ne volis i te pare trosis na druge stvari kao sto ona cini... Ja volim da putujem i ne postoji mesto gde mi nije bilo lepo... Neki grad ili predeo mi je vise legao, neki manje ali svaka kultura ima nesto dobro i lose, i svuda zbog necega vredi otici. Problem je ako ljudi ne zele da vide tu lepotu... Zele npr da vide Pariz u Tunisu ili Istanbul u Parizu... i onda im nigde nije lepo, sve im ne valja, to nije nesto sto su ocekivali... A zasto su uopste nesto ocekivali? Sto nisu krenuli sa otvorenim ocima i gledali ono sto to mesto moze da pruzi. Npr bas vezano za Tunis jedna moja poznanica je bila tamo, ocrnila ga kako je selo, kicasto bla bla. A kad sam malo popricala sa njom videla sam da je ona bila u Port el Kantuiju (gde sam bila i ja jedan put, naziv nije bas takav ali shvaticete o cemu se radi) i odatle se nije makla. Nije isla cak ni do Susa koji je u blizini i koji je veci grad. Port el Kantui je letovaliste a vec u Susu moze da se oseti atmosfera Tunisa. Da ne pricam da nije isla na izlete u Kartaginu i u pustinju. Pa to je nesto kao da sam ja otisla na pijacu Zeleni venac i samo to videla od Beograda i proglasila ga za selo. Sem toga mislim da na dalekim putovanjima more ne bi trebalo da je jedini cilj. Jedino lepo more koje sam ja videla za sad bilo je na Siciliji (ubedljivo najlepse) i Jadransko tj Hrvatska i Crna Gora, da sam se time rukovodila ne bih nigde ni putovala.

Ono sto je zanimljivo je kad te zemlje iznenade, kad u nekoj zemlji ne bude bas to sto ocekujes... Npr to je u Egiptu bilo drzanje muskaraca za ruke. Meni je bila zanimljiva epizoda kad je nama vodic rekao da se ne okrecemo i ne zurimo u Egipcane jer tu je normalno da se dva muskarca drze za ruke. Jedan homofob to nije postovao pa je muskarca koji se drzao za ruke odmerio ponizavajucim pogledom prelazeci na njihove ruke i drugog muskarca. Taj mu je medjutim uzvratio istim pogledom prelazeci na njegovu zenu. Ono sto je iznenadjujuce je da je homofob poceo da se pita nakon tog pogleda a mozda prvi put jesu li njegovi stavovi ispravni. Povezao je da kako je njemu cudno i mozda gadno sto ovaj ide s muskarcem tako je tom drugom muskarcu cudno i mozda gadno sto on ide sa zenom. U svemu tome je neobicno sto se desilo u Egiptu a mi obicno ne bismo povezali tu zemlju sa nekom gde se ljudi oslobadjaju od homofobije nego pre neku zapadnu.

Sto se Irana tice, i moj jedan prijatelj je bio tamo i bio je odusevljen. Ali ja nekako imam unapred tako losu sliku zbog polozaja zena i lgbt osoba da nisam razmisljala o putovanju tamo. Mada kad sam njega slusala zapitala sam se nije li ta slika donekle vec servirana a da sam dozivljaj u samoj zemlji moze donekle da iznenadi...
Korisnikov avatar
By Mars
Moja puna podrška Dininom postu :D
Originally posted by Dina

Imam utisak da je problem sa ljudima ponekad a ne sa predelima. Moja jedna prijateljica ne voli da putuje iako ima dobru platu i mogla bi. Ali iskreno je sebi priznati da to ne volis i te pare trosis na druge stvari kao sto ona cini...
Moja NAJBOLJA drugarica kaže "Sve što bih želela da vidim - mogu to na TV-u". Legitimno pravo.

Da je ubeđujem da videti piramide uživo NIJE isto što i videti ih u stvarnosti? Jok ja, digoh ruke odavno.

Ko će sa svojim parama, vremenom i životom da radi - stvarno njegova stvar, sve dok ne prave mene budalom zato što radim tako kako radim. Iskreno, kad mi je stalo do ljudi, one koje volim - njih pokušavam da privolim da predju na moju stranu, da shvate koliko su putovanja važna, pa...ako ide ide, ako ne...ne.

A kad neko kaže: "Nisam bio, ali ZNAM kako je..." samo se nasmeješ...šta drugo.

Ja volim da putujem i ne postoji mesto gde mi nije bilo lepo... Neki grad ili predeo mi je vise legao, neki manje ali svaka kultura ima nesto dobro i lose, i svuda zbog necega vredi otici. Problem je ako ljudi ne zele da vide tu lepotu...
Slažem se. Moja puna podrška ovom delu posta...

Nema mesta gde ne bih išao, koje bih gledao sa nipodaštavanjem, i gde mi ne bi bilo lepo...i u tom smislu mislim da lepo prolazim u životu...

Sto se Irana tice, i moj jedan prijatelj je bio tamo i bio je odusevljen. Ali ja nekako imam unapred tako losu sliku zbog polozaja zena i lgbt osoba da nisam razmisljala o putovanju tamo. Mada kad sam njega slusala zapitala sam se nije li ta slika donekle vec servirana a da sam dozivljaj u samoj zemlji moze donekle da iznenadi...
Mora lično da se ode. Ne vrede puno tudji utisci.

Ja što sam do sada sam istraživao o Iranu - stvarno fascinantna zemlja. Volim njihove filmove....A ovde sam upoznao nekoliko ljudi, divni su. Mnogo bliži nama nego Arapima, umeju da se uvrede (neki treći ljudi su mi rekli) kad ih se pomeša i poredi sa njima...

Moja puna podrška putovanjima i širenju vidika na taj način!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!