Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by MarsNaaraavnoooo puuuustiiiinjaaa
...
Slažem se sa Comboom, naravno, i podsećam da u Tunis treba otići makar jednom i to samo zbog izleta u Saharu.
Originally posted by DinaMoja NAJBOLJA drugarica kaže "Sve što bih želela da vidim - mogu to na TV-u". Legitimno pravo.
Imam utisak da je problem sa ljudima ponekad a ne sa predelima. Moja jedna prijateljica ne voli da putuje iako ima dobru platu i mogla bi. Ali iskreno je sebi priznati da to ne volis i te pare trosis na druge stvari kao sto ona cini...
Originally posted by DinaSlažem se. Moja puna podrška ovom delu posta...
Ja volim da putujem i ne postoji mesto gde mi nije bilo lepo... Neki grad ili predeo mi je vise legao, neki manje ali svaka kultura ima nesto dobro i lose, i svuda zbog necega vredi otici. Problem je ako ljudi ne zele da vide tu lepotu...
Originally posted by DinaMora lično da se ode. Ne vrede puno tudji utisci.
Sto se Irana tice, i moj jedan prijatelj je bio tamo i bio je odusevljen. Ali ja nekako imam unapred tako losu sliku zbog polozaja zena i lgbt osoba da nisam razmisljala o putovanju tamo. Mada kad sam njega slusala zapitala sam se nije li ta slika donekle vec servirana a da sam dozivljaj u samoj zemlji moze donekle da iznenadi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!