Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Manon
ma nisu oni nas uopste videli, nego smo mi setajuci naisli na kontrolnu kucicu i neku kapiju. Iza kapije je bio ogroman pasnjak i ja sam posto sam pretpostavila da nas je vojnik iz kucice video nagovorila ostale da pridjemo i pitamo da nas pusti da prodjemo da se tamo prosetamo. Vojnik je bio sokiran. Prvo nije hteo nikog da obavesti vec je rekao da odmah izadjemo napolje i otvorio kapiju. Ja sam rekla da ne mozemo da izadjemo jer nismo ni usli kroz kapiju vec smo stigli preko mora. E tad je pocela drama.....
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Manon

evo prve Srpkinje posle rata koja se iskrcala na Brione. Ovde se spremam da iskocim da privezem brod
Don't flatter yourself. Brijuni su svake godine puni gostiju iz Srbije.
Na Vangu ne smije niko bez dozvole vojske. Kao da se prije 80ih uopće smjelo doć na Brijune. Ne znam šta je tu čudno?
Osim toga, svugdje gdje se ne smije pristati postoji znak sidra okrenutog naopako. Onaj ko brodom plovi trebao bi znati i znakove.
Korisnikov avatar
By Stripi
Nisu te deportirali? Sramota! Kvariš priču.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Stripi
Nisu te deportirali? Sramota! Kvariš priču.
jedan je mili86 :alexis:
Korisnikov avatar
By Stripi
Još si se i električnim autićem vozio:shok: ja sam čuo da turiste iz Srbije voze u kavezima.
Korisnikov avatar
By mili86
Još si se i električnim autićem vozio:shok: ja sam čuo da turiste iz Srbije voze u kavezima.
Visa GOLD i gvozdena vata otvara
Korisnikov avatar
By erkondisn
faradayevim :lol:
Korisnikov avatar
By mili86
Soni i Lanka
i Sonijeva veliiiika kita

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by mili86

Visa GOLD i gvozdena vata otvara
''
Korisnikov avatar
By mili86
Para ljubi gde bekrija neceeeee HIT!!!
Korisnikov avatar
By Stripi
a da, time se voze ovi iz dobrovoljne vatrogasne brigade.
Dojmljive su im i registarske tablice na kojima jednostavno piše-BRIJUNI :lol: nezakonito, batofkors.
Korisnikov avatar
By Manon
ovo je ona prva od ukupno tri vile na ostrvu Vanga koje je bilo Titova rezidencija. zaboravila sam kako se zove. Ona je isto u zoni zabrane prilaza i pristajanja. Taj deo ostrva je zatvoren za turiste i s kopna

Slika

Pitanje za Stripija:
Kako se zove ovaj cvor koji se vidi na slici pored vinca?
Korisnikov avatar
By Manon
Jakljan potpuno pusto mesto. Tu su neka odmaralista u kojima boravi samo cuvar
Ova fotografija je zanimljiva po to me sto je to bio jedan jedini put da sam videla nekog

Slika

ostrvo Jakljan je nadomak Dubrovnika, u Srednjem Veku navodno namenjeno gubavcima.

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Manon
Pitanje za Stripija:
Kako se zove ovaj cvor koji se vidi na slici pored vinca?
Da vozim makar i brodicu to bih trebao znati. Ovako, kako ne vozim i nemam želju sasvim mi je nepotrebno. S druge strane, vi ste pristali tamo gdje se ne smije (čini mi se da je ono Bijela vila na Velom Brijunu) i onda se još čudiš (?) što te vojska ispratila van. Mora da su oma prepoznali da se tu radi o pravoj Srpkinji pa su te oni, ko prave ustaše, oma istornjali otale.
Ja sam isto tako prije par godina slikao zgradu SIVa na Novom Beogradu (iako nigdje nema znaka prekriženog fotoaparata) pa je izašao van policajac, tražio me dokumente, zapisao a zaštitari su mi pobirsali sve slike koje sam uslikao. I, šta sad?
S druge strane, ti kad kreneš sa svojim generalizacijama podsjetiš me na Borata (što nije ni čudo, obzirom na tvoje pjesniče heroje poput Bore Čorbe), s malom razlikom-Sascha Baron Cohen se zajebavao a ti si pravi lik. Na žalost.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bio je znak za zabranu kad prolaziš Bulevarom Mihajla Pupina. tu stoji i zabrana kretanja za pešake. mada su lepo mogli da dignu i bodljikavu žicu, baš preteruju sa tim ograničavanjima u okolini SIV-a.
Korisnikov avatar
By Stripi
tada su postojali znakovi zabrane prolaza automobilima i to je sve. Međutim, tad kad sam ja bio bilo je tu još i nekih drugih ljudi koji mi nisu izgledali kao da tamo rade, nego da rade isto što i ja-šetkaju se. Ali dobro, sad znam za dalje, ne radim od toga nekakav veliki spektakl. Kao ni od onog beograđanjina "neopterećnog" Rvat'ma koji me zajebavao u centru grada, psovao mater i zajebavao cijelim putem u prometu. Bit će da nije zbog registarskih tablica, možda mu se samo nije svidjlea boja auta.
Korisnikov avatar
By Stripi
Zato što je to tada bila zgrada saveznog Predsjednika SiCg. Meni to glupo, toliko zgrada po centru grada koje moš uslikat a služe za smještanje mnogih važnih ustanova a zgradu SIVa na NBG nemoš.
Korisnikov avatar
By mili86
za pogled sam morao da doplacujem 70 Kn po danu....

Slika
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by mili86
da se vratimo na temu

Slika
gde je ovo?
Korisnikov avatar
By Manon
marine u Hrvatskoj su inace odlicno sredjene

mislim da je ovo ACI Piskera, Kornati

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Manon
Dugi Otok ili Dugo Ostrvo. Pripada zadarskoj ostrvskoj grupi severnodalmatinskih ostrva. Površina ostrva iznosi 124 km², dužina 43 km, a maksimalna širina 4,6 km. Na ostrvu živi 2873 stanovnika. Ima desetak malih mesta. Jedno od njih je:

Bozava

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!