Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Ulix
Originally posted by maka
Bila sam u Norveskoj,nista mi se nije svidelo osim morskih plodova koje sam jela svaki dan. Previse depresivno za mene.
Originally posted by maka
bila sam u Norveskoj i jako mi se svidela. jedino sto bih menjala - klima! secam se je bila noc do 13h
Odluči se!
Originally posted by Marvin
Do 2020. godine, svaki će Norvežanin biti milioner (u norveškim krunama). Radi se naime o tome da su Norvežani, kako bi izbegli „holandsku bolest“, 1992. osnovali Nacionalni naftni fond u koji se, umesto u budžet, uliva sav ekstraprofit ostvaren izvozom norveške nafte. Danas, svaki Norvežanin u ovom fondu ima oko 100 hiljada dolara svojih para, na osnovu tog „svog“ uloga on (ili ona) ostvaruje redovnu godišnju kamatu, a država mu (ili joj) iz tog fonda, na ime novčane potpore, dodatno isplaćuje i po četiri hiljade dolara godišnje.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=958137#p958137]Ombeliko Brunner napisao:[/url]Mozhda greshim al imam utisak da su Norvezhani malo shkrti. Pre par godina sam u inostranstvu upoznao jedbu Norvezhanku (plava kosa, bez vikinshke brade) i normalno pokushao sam od nje da se ogrebem za cigaretu (mislim shto da pushim svoje kad mogu da se grebem od stranaca) i ista mi je ladno rekla da mozhe da mi pozajmi jednu ali da moram da joj kasnije vratim ili eventualno da mi ostavi jedan dim kad bude bila pri kraju...Paklica Marlbora u Oslu kosta oko 100 NOK, kako gde, a to bi bilo otprilike 1500 din za jednu kutiju. Vecina ne baca opuske cigareta koje ne popuse skroz vec ih cuvaju i pale ponovo dok ne popuse celu cigaretu. Gadost zvanu snus bolje da ne spominjem.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2528964#p2528964]haemoglobin napisao:[/url]sta god severno..divno je. Zelim da zivim tamo negdeI ja isto jos su i momci plavi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!