Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by svejedno
Ma nista, BRATE, ne moras da se izvinjavas.
Ok je, prihvatam ja da ljudi vole da idealizuju stvari.
Amerika je super, u pravu si, divna je, tamo zive samo nasmejani ljudi, zdravstveno osiguranje je na prosto zavidnom nivou, obrazovanje takodje dostupno svima, ma milina od zivota.
Izvini ti, molim te, sto ja nisam odusevljen takvim nacinom zivota.
Izvini sto smatram da je Amerika drazava licemera, drzava koja je sama sebi srusila dva solitera da bi imala opravdanje da ljudima zagleda u svojoj zemlji sve do carapa i da rusi po drugim kontinentima sisteme koji joj ne odgovaraju a koji, eto, slucajno leze na najvaznijim nalazistima nafte.
Izvini sto mislim da nije nebitna cinjenica da je porodica Bush sa porodicom Bin Laden decenijama u finansijskim odnosima.
Izvini sto mislim da je u Floridi glasanje namesteno.
Izvini sto zivim u zabludi da Amerika nije zemlja 'slobodnih & hrabrih' vec leglo svih mogucih manijaka & svih mogucih, pre svega hriscanskih sekti koje propovedaju smak sveta i zavrcu ljudima mozak mnogo vise nego bilo gde drugde.
Izvini sto mislim da je Amerika degutantna zamlja, kojom rukovode ljudi za koje ni ti ni ja chuli nismo, a koja pruza svoje gramzive prste svuda po jebenom svetu, bez jebenog pitanja ili dozvole UNa ili bilo kakve medjunarodne organizacije, pa se posle vec uradjenog, UN, jbg, slozi sa tim.
Izvini sto mislim da nije normalno da zemlja ulaze mnogo vise u vojnu industriju nego prakticno sve ostale industrije zajedno.
Izvini sto me iritira chinjenica sto je Amerika u ratu, na raznim mestima, neprekidno, od II Svetskog, a nikada nije ratovala za odbranu svoje teritorije, vec je uvek 'odbranjivala' narode koji to od nje ni ne traze.
Izvini sto smatram da je Americki informtivni program daleko podmukliji i od nacisticke i od Slobine propagande.
Izvini sto smatram da zabavnim programom i Holivudom i ostalim sranjima salju tako ocigledne subliminarne poruke o opravdanju svega sto rade i o chuvenom Americkom 'way of life-u' koji je tako nasmejan & lep (k'o Ned Flanders).
Izvini sto smatram da Amerika postuje SAMO svoj patriotizam i niciji drugi.
Prosto, izvini, molim te, sto nisam odusevljen cinjenicom sto Amerika pokusava da napravi Ameriku od celog sveta.
Izvini.
Originally posted by ::fy::Oh, prošle nedelje prođoh tim krajem. Da nije Toledo?
već u mirnom, malom mestu na krajnjem severu SAD u drzavi Ohio.
Originally posted by trampSvaka cast...Slazem se sa svakim slovom.
...naletis na razne predrasude koje su prikrivene tim osmesima i mogucim sudjenjima i otkazima tako da ne vidis odmah da je neko rasista/homofob i sl...
...nije stvar u navici na nasmejana lica, stvar je u tome da iza tih nasmejanih lica nisu uvek osmesi sto kad tad shvatis
inace service industry je u usa uglavnom jako dobra i kad se na to naviknes tesko je prihvatiti natmurene trgovce i konobare ...
Originally posted by ::fy::A ti sa druge strane si totalna suprotnost po onome sto sam procitao.
Ti si jednostavno tipican stanovnik Balkana koji je nahuskan da mrzi Ameriku jer je to "patriotski"...
Originally posted by MarsU pet ujutru posle celonocnog zajebavanja sa prijateljima!
Burek kod Mićka kod Pozorišta u Nišu, da...
Originally posted by WilhelminaOva?
Jedan od skorijih je vezan za zensku od nekih 20+ godina, koja ne ume da koristi racunar. A prijavila se za posao unosa podataka. I jos mrtva ladna kaze kako je 'vezbala' par dana, da zna gde su mala i velika slova.
Originally posted by MarsNope, nije ta...
Originally posted by WilhelminaOva?
Jedan od skorijih je vezan za zensku od nekih 20+ godina, koja ne ume da koristi racunar. A prijavila se za posao unosa podataka. I jos mrtva ladna kaze kako je 'vezbala' par dana, da zna gde su mala i velika slova.
[img]...[/img]
Originally posted by MarsNemam pojma, ali mislim da su nekad davali imena kako im dune, nezavisno od toga odakle su naseljenici.
Bilo je španskih doseljenika u tom delu? Na krajnjem severu SAD u državi Ohajo?
Originally posted by Director
tacno je, sem onog za kolektivnu masazu...u to mi je tesko da poverujem... ali taj shock traje par meseci i onda pocnu da vam strasno nedostaju neljubazni konobari, macho vozaci autobusa, itd.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!