Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by Boshko
Originally posted by anche
ma nista... sta reci osim: "hvala lepo, hvala najlepse!" :D

alo bre, nislije!? sta vam je? ne sviDZa vam se da zivite u niSH, a? pa onda lepo za bEOgrad, pali, svi! :bye:

a za festival nam dragi (gde je inace BESPLATAN ulaz, tako da nema pravo niko da se zali na program :evil: ) kako god bilo ima da bIdne :rock:

eee... tesko nisu sa tako nezahvalnim nislijama :nono:
Ne radi se o tome dal je ulaz na tvrdjavu besplatan ili ne (a i nije bas bio besplatan sve vreme) nego o cinjenici da je Nis ostao na nivou Galije i Kerbera i ostalih navedenih isisanih bendova... Ne treba nam BESPLATAN nego KVALITETAN I ZANIMLJIV I SAVREMEN festival!! Ko jos u trecem milenijumu veruje da ce za dzabe da dobije nesto cemu nije istekao rok trajanja?

Zahvalnost je direktno povezana sa prethodno recenim...
Mislim da nam ne bi skodilo da imamo oba
A kada bi moralo da se bira, slozila bih se sa Boshkom :dancing: :maljkovic:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Dana Scully

Uzgred, gorilice, :drama: necemo valjda o licnim preferencijama suditi na osnovu avatara ili, ne daj boze, nikova. :sveca:
Ma nishta ja protiv Cece nemam. :kiss: Shta vishe, bio sam na koncertu sa kog ti je avatar. :D
Ovo oko preferencija te i nisam bash skontao, ali never minde. ;)
Korisnikov avatar
By anche
sta je ovo! zatvoriste temu offtopicima bre!?
predsednice, daj jos neku slicku ili da te smenjujemo takvog jos uvek ne postavljenog? :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Oket, naterala si me da opet jurim slike grada po netu. :redaljka: :foto: :zvezda:
Pa da produzimo sa foto pozdravima iz Nisha! :pionir:
Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Svakako, jedna od naj interesantnijih zgrada u ovo doba godine,dobrom delu gradjana Juzne Srbije i nocna mora jeste
Slika Slika
zgrada Grchkog konzulata

Buduci da je nash narod oduvek bio dovitljiv, siromashne Nishlije su se dosetile novog biznisa. Elem, skoro chitao u novinama chlanak o ljudima koji se prehranjuju tako shto nocu zauzmu busiju u redu za vize ispred konzulata, i ujutru, bogatim a nestrpljivim Juznjacima prodaju svoje mesto u redu. :shok: :lol: :lol: :hvala:
Korisnikov avatar
By gorilica
Jedno od najcheshcih mesta za nalazenje sa drushtvom, svakako je Trg Oslobodjenja, odnosno spomenik palim oslobodiocima.
Slika
pogled sa Hotela "Ambasador", na svechano polaganje venca, povodom dana Oslobodjenja Slika
Pa, Beograde, shta retji. I mi konja za trku imamo! :lol:
Slika
Nije shto je nash, al' je prelep! :)
Korisnikov avatar
By Dana Scully
Originally posted by gorilica

Ma nishta ja protiv Cece nemam. :kiss: Shta vishe, bio sam na koncertu sa kog ti je avatar. :D
:shake:

Nastavi sa fotografijama.
Korisnikov avatar
By kali
Originally posted by Pipin
Ja sam prošle jeseni bio prvi i jedini put u Nišu. I izuzetno mi se svidelo.

U centru imaju poslasti?arnice na svakom ?ošku i to one, što bi naše Sose kazle, be?ke.

Dal sam se ja tamo našao u dobro vreme ili je to i ina?e tako, ali grad je bio izuzetno ?ist.

Priznajem da smo išli sa svim onim ružnim predrasudama o jugu, ali ništa od toga nije bilo ta?no.

Srednjoškolci se u centru vra?aju ku?i, a mi sedimo na klupi i brojimo Rome. :lukavi: Bilo je jako puno ljudi, a nabrojali smo ih tek 14 za dvadesetak minuta.

Sve fasade u centru su (tad bile, sada ne znam) restaurirane i ofarbane, što je davalo izuzetno lep utisak.
Ona njihova "Zmaj Jovina/Knez Mihajlova" ulica je prepuna butika sa odli?nom uvoznom robom, a i graðani su fino obu?eni.

Sve u svemu, meni se veoma svidelo.
ti si kreten, pipine
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by kali
Ja sam prošle jeseni bio prvi i jedini put u Nišu. I izuzetno mi se svidelo.

U centru imaju poslasti?arnice na svakom ?ošku i to one, što bi naše Sose kazle, be?ke.

Dal sam se ja tamo našao u dobro vreme ili je to i ina?e tako, ali grad je bio izuzetno ?ist.

Priznajem da smo išli sa svim onim ružnim predrasudama o jugu, ali ništa od toga nije bilo ta?no.

Srednjoškolci se u centru vra?aju ku?i, a mi sedimo na klupi i brojimo Rome. :lukavi: Bilo je jako puno ljudi, a nabrojali smo ih tek 14 za dvadesetak minuta.

Sve fasade u centru su (tad bile, sada ne znam) restaurirane i ofarbane, što je davalo izuzetno lep utisak.
Ona njihova "Zmaj Jovina/Knez Mihajlova" ulica je prepuna butika sa odli?nom uvoznom robom, a i graðani su fino obu?eni.

Sve u svemu, meni se veoma svidelo.
ti si kreten, pipine
ono jes... da broji rome... bice da ga seksualno interesuju :D
e pipine, pipine... :slinavko: povrsan li si! to say the least :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Pipin
Pa šta je loše u tome ako nekog seksualno interesuju Romi?
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja ne vidim zbog chega bi vama Pipin bio kreten. Shta vishe, meni se njegov post jako dopao.
Sa druge strane, ovako direktno vredjanje bilo kog forumasha je za svaku osudu!!!
Shto se brojanja Roma tiche, isto tako je mogao da broji i Holandjane. Ne vidim nishta loshe u tome.
Verovatno je choveku bilo interesantno shto ih ima dosta, shto opet mogu da protumachim samo kao radoznalost i nishta vishe.
I da, shta ima loshe u tome ako nekog oni privlache?
Btw, ako je po nechemu Nish od uvek bio poznat, izmedju ostalog su to i Romi. A ako ste propustili Koshtanu, onda vam je jadno obrazovanje.
Korisnikov avatar
By gorilica
E sad, ovo je jedna od retkih fotografija na koje sam i te kako ponosan shto sam ih nashao. :)
Zaista raritet.
Nishka tvrdjava, s pochetka 20-og veka, i mali skok u proshlost, kada je zivot bio mnogo jednostavniji, ali ni malo tezi.

Slika

Danas, sve to izgleda drugachije. :)
Bedemi Tvrdjave uglavnom sluze zaljubljenim parovima.

Slika

ali i kao idealno mesto za dechiju zabavu. ;)

Slika

A buduci da je rech o zaista velikom prostoru, sa ne dovrshenim iskopinama i mnogim kutcima
Slika
Tvrdjava je vekovima i idealni prostor za Kruzing varijantu, ukoliko vas to privlachi.
Korisnikov avatar
By gorilica
Pakuj krpice, i pravac na bus! ;)
Btw, rekoh li ja da 90% mladih Nishlija konzumira vutru? :redaljka:
Korisnikov avatar
By spliff
joj, pa ne mogu bash odmah... :(

ali uskoro tju motji :)
Korisnikov avatar
By Boshko
Malo da pripomognem... :)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Boshko
A i ovo je Nis ne tako davno...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
A sad, nagradno pitanje.
Na slici se nalazi spomenik blizu ulaza u Tvrdjavu.
Kome je posvecen?
a) zenskom ne razdvojivom drugu: karminu
b) metku
c) lokalnim tetkama, koje su dobile zadebljanje tabana shpartajuci po Tvrdjavi, u potrazi za nechim slichnog oblika :)

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Boshko
Da, i to je Nish.
Ali ne tako davno, slichan prizor si mogao da vidish i u Beogradu, koliko se secam.
I da, Nish je prepun Kosovara (protiv kojih nemam nishta protiv), i koji su tih dana bili i te kako revoltirani deshavanjima na Kosovu. Shto naravno ne opravdava paljenje dzamije, ali ne mogu da kazem da u neku ruku nisam razumeo revolt.
Nisu se svi nafatirali kinte prodajom svojih imanja. Ima tu i jako potresnih pricha.
Korisnikov avatar
By Boshko
Tvrdjava je vekovima i idealni prostor za Kruzing varijantu, ukoliko vas to privlachi.
Ovo je suuuuuuuuuuuuuuuuuper :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa OK, jeste preterivanje, ali od kako znam za sebe, znam i da je Tvrdjava bila na tom glasu. Mislish da pedera nije bilo i u proshlim vekovima i da im Tvrdjava nije bila idealni prostor za instant sex?
Korisnikov avatar
By Boshko
Mislish da pedera nije bilo i u proshlim vekovima i da im Tvrdjava nije bila idealni prostor za instant sex?
Mislim da ih je bilo ali da im tvrdjava nije sluzila za sex... ako i jeste nisu isli tamo u Kruzing...

Uzgred, mislim da u tvrdjavi vise i ne radi Damen strasse iliti Ladies bulevard... :nokti:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa, mislim da nikada necemo dobiti pravi odgovor, osim ako ne naletimo na neku "staricu" od stotinu ljeta, kojoj su pak starije koleginice prenosile predanje. :D
Shto se Peder strasse tiche, zaista neznam, dugo nisam prolazio tim delom Tvrdjave, ali mislim da to mesto, kao takvo, nikada nece odumreti u potpunosti. Osim ako je u celini ne urbanizuju.
Korisnikov avatar
By gorilica
Nego, da produzim ja sa fotkama. :)

Mi Nishlije, meraklije,
ne mozemo bez rakije
Bez rakije shljivovice
i bez mlade ciganchice. :D
A zbog chega je Nishka Banja ushla u pesmu, pa neka fotke kazu. ;)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Na zalost, poslednjih decenija je dosta oronula, i tek zadnjih par godina se krenulo sa njenom obnovom, ali josh uvek ima svojih drazi. :) A ko nije oprobao brchkanje u prirodno toploj vodi, taj nezna shta je milina. :D
Korisnikov avatar
By gorilica
A kada padne noc, mi ostacemo sami,
Samo ja i ti, i pogledi u tami...

Nish u smiraj dana

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By anche
Pa šta je loše u tome ako nekog seksualno interesuju Romi?
pa nista... lose je deliti ljude po boji koze.. ali tebi nema pomoci.

nastavljamo sa slikama! :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Hedonizam se nekako sam po sebi uklapa uz vrelu juznjachku krv.
Ne bih se bunio da se ovaj prizor pruza i iz moje sobe. :drama: :)

Slika
Korisnikov avatar
By Adenim
A sto ti stoji u lokaciji jos koji mesec?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!