[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757141#p2757141]4NY K3Y napisao:[/url]HYS., koji to deo CG?
uplacena vec Ada Bojana, zato pitam
Isle smo kolima, tako da smo obisle ceo deo do Budve. Znaci CEO taj potez. Bile smo i u Krucama, nismo sisle do Ade, ali komsije u smestaju jesu. Nisam ih pitala da li je bilo prljavo, though.
Mislim da nema mnogo veze gde je, jer je problem odlaganje otpada. Plaze koje su bile preciste vise nisu, jednostavno infrastruktura nije odgovarajuca za toliko ljudi.
edit to add
Dobre vode, koje su doista bile Dobre vode, i gde pre par godina su bile ribice, prozirna voda, cista plaza, sada su izgradjene jako, mesta nema za peskir, a pored scout je doplivalo govno. Komada vise.
edit na edit
Buljarice su jedine pristojne jos uvek, verovatno jer je plaza dugacka. Medjutim, ljudi iz Petrovca i cak i sa Lucica dolaze u Buljarice da se kupaju te ni ta plaza nije vise ono sto je bila.
Mnogo mi je krivo, jer volim te planine u CG i plaze, taj kontrast, i uvek sam imala lepo iskustvo sa crnogorcima. Greota takve lepote. Hitno moraju da rese neke stvari, steta takvog primorja.
I realno radije bih tamo ostavljala novac nego u Grckoj, ali sta da se radi. Kad se sredi, vraticu se.