Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Ako sam ja dobro sabrala, put izadje oko 100 evrica... :wow:
Korisnikov avatar
By Sing
Da, ali nije ovaj nacin putovanja (backpacking) za svakog.
Sto se tice hrane, jedes lokalnu hranu za oko $1-4 po obroku, a nocenje ima po malim pritanim hotelcicima za $5/noc. U dahabu na primer u Egiptu, na obali mozes da iznajmis sobu za LE20 ($4) na noc!
Narano, moze put zaq petru da se izvede i u luksuzu za one koji vole u tom stilu da putuju...
Korisnikov avatar
By Delete
Pa mnogi ce zbog same pomisli na to koliko viza treba da imaju u pasosu za takvo putovanje odmah da odustanu.
Korisnikov avatar
By Sing
Viza za Siriju je u BGD-u besplatna (dobio sam je za 2 dana), za Jordan je $15 i dobijes je na granici (isto i za Liban, i moze na granici), za Tursku 10 evra, takodje na granici, a za Egipat ne treba viza ako si u Sinaiu do 2 nedelje, a za ostatak je $15 na granici - sve ovo sa plavim Srpskim pasosem. Za Bugarsku neznam.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sing
Originally posted by Manon
Sing, divne su fotografije. Hocu i ja u Petru!!! Daj jos fotki uz savet kako je najbolje da odem tamo
Evo ovako: uzmes voz iz BGDa za Sofiu - 20tak evra (?)
Sofia-Istanbul bus 20-40 evra (odmoris se u Istanbulu, kresnes se sa kojim lokalcem, razgledas grad i onda polako se spustis uz obalu, ili ako ti se zuri pravo do granice sa Siriom ima bus)
Istanbul-granica sa Siriom oko 40 evra busem a moza i jeftinije (tu se odmoris u Halepu, popijes caj i pravac Damascus). Onda obidjes lepo celu Siriju - super zemlja!, i kad ti dosadi Damascus - Amman oko 10 evra. Kresnes kog lokalca u Amanu takodje, tek ono da ne kazes bio si a nisi probao, pa onda lepo Amman - Petra oko 5 evra i to je to. Onda iz Petre jos 3 sada na jug to Aqaba-e, pa na brod za Nuweiba-u i evo te u Egiptu!
Jao divno.
Ja sam ovo putovanje tačno ovako planirao, znači dobro sam se informisao :yay:

(jedino što sam hteo da idem onim vozom koji ide Istanbul-Adana utorkom ako se ne varam... jeste skuplje ali mi najapsolutnije nije padalo na pamet da se kroz celu Tursku tiskam u busu... i sve je propalo zbog čega? jebene bugarske vize... :pljuje: ali neka... ima dana :D (i da, nisam planirao Egipat))
Korisnikov avatar
By Marvin
I jeste viza sa Siriju besplatna a ostatka sveta je plaća 100$ :)
Korisnikov avatar
By Manon
a kako bi bilo da se ide kolima?
Korisnikov avatar
By Delete
Ako budete pravili neku grupu za odlazak kolima, jel mogu i ja da vam se pridruzim :paki:
Korisnikov avatar
By Delete
Red je da i ja nesto svoje postavim :)

Miami:

Slika

New York City:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Manon
PIHA, plaza blizu Oklanda na kojoj uvek duva vetar. Povremeno naidje neki ogroman talas i odnese zaludjene pecarose kao sto su ona tri sto se vide u daljini

Slika
Korisnikov avatar
By Marvin
(već sam kačio negde, ali neka ih ovde skupa, neka se družu)

Malta.
Divna za posetiti na 7 do 10 dana.
Ne ko voli da pliva i sunča se, više za šetnju.
Proleće ili jesen.
Mapu u šake, u predivne male autobusiće (za koje ste previsoki ako imate više od 1.5m) i u obilazak.

Valeta, Mdina i Viktoria za obilazak starih gradova, Sliema za jeftin smeštaj a St. Julian za noćni provod.

Obavezan dan na drugom ostrvu (Gozo).
Tu se spremite da vas zatrpa ptičji izmet (po 50 ptica na jednom drvetu) i da osetite potpunu tišinu, mir i ritam sporiji od najsporijeg salaša.

pogled iz "gradskog parka" Valete (100ak m2 :giggle: )
Slika

pogled na Valetu
Slika

zalazak sunca u St. Julijanu
Slika

uličice u Sliemi 1
Slika

uličice u Sliemi 2
Slika
Korisnikov avatar
By Sing
Ah....tropski komsiluk...
Korisnikov avatar
By Myto
Sing...nemam reci!

Malo Novog Zelanda:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Primeval
E pa ja vam nudim dragu nam Srbiju! :) Svi beže iz svoje zemlje koja ima toliko blaga i lepota
koje ne mogu da se nađu nigde drugde! :) Ja obožavam da putujem po Srbiji iako nemam baš
često priliku...
Reč je o Sopotnici, a slike sve govore. Ovaj raj na zemlji definitivno treba posetiti. :)
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Myto
Malo Dubaija, koji je na mene ostavio utisak zbog kreativnosti arhitek(a)ta i ni zbog cega drugog.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
fuck koja koincidencija, bash sam razmisljao juce da bi se tamo moglo otici... zar je mguce da sem arhitekture nema nista zanimljivo?
Korisnikov avatar
By Sunce
Myto je najinteresantniji na slikama. :) Mene mrzi da postavljam fotke na ovu temu. Ja bih na te vodopade. :roni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!