Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By happy
Tamo su kobasice svakako ceske, a pivo moze biti i inostrano :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Sing
Originally posted by Renoir
Originally posted by Sing

Svi hvale grad...uskoro cu proveriti
Za grad kao grad znamo, nego proveri decke pa da razmenimo utiske :cita:
Hahaha...
U can bet I will
:)

I'm working on it
as we speak
I...kakva je ocena..onako..odokativno?
Hahaha...
ne znam
jer naidjoh na kubanca u Pragu
sta cu,kad mi plavi nisu bas zanimljivi... i ti BELAMI boys
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Hys.

Nesto mi je sinulo da bih volela da vidim ovaj grad, tipa da odem na produzen vikend.
Svi koji su bili, rekli su da je grad jako lep.

Kakva su vasa iskustva?

Offers, deals, i tako to?

Discuss :colorado:
Bio sam vise puta- "89,"94/5 i "01
O pragu mogo da ti pricam danima ali bolje ti to sama da odes pa ces videti-jel svako ima neko svoje iskostvo i vidjenje za sebe...Naravno ne bih ti rekao da odes na jedan do dva dana - jel neces moci mn toga da vidis i postignes-inace stignes tamo i pozelis da ostanes malo vise...
By ~ Le Saint X ~
Inace,naravno da sam se podrobno informisao o gradu i svemu sto bi mi trebalo da znam
i u sustini,grad je
kao sto rece jedna moja prijateljica - turisticki vodic

kao mala kutijica

sve je otprilike tu

nije veliki kao Rim ili PAriz
pa da ima na sve strane da se juri i vidi
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Inace,naravno da sam se podrobno informisao o gradu i svemu sto bi mi trebalo da znam
i u sustini,grad je
kao sto rece jedna moja prijateljica - turisticki vodic

kao mala kutijica

sve je otprilike tu

nije veliki kao Rim ili PAriz
pa da ima na sve strane da se juri i vidi
To je velika zabluda! Istina je da je fino obelezen i da ne mozes tako lako da se izgubis, ali nikako nije mali. Za najosnovnije razgledanje ti treba barem tri dana, i to se mora fino isplanirati, sta i kada ides da vidis. Sama pesacka zona se prostire na 9 kvadratnih kilometara, sto mozda ne zvuci monumentalno, ali je puno za prelazak u ograniceno vreme. U Parizu i Rimu nisam bila, pa ne znam. Mada, srecan put, pa cekamo utiske!
By ~ Le Saint X ~
Prag je PREDIVAN!!!!
O tome govori i 643 slika koje slikao...

Odusevljen sam - pre svega arhitekturom i kucama
tj svaka kuca/zgrada je sveze obojena (sto me je bas mnogo pozitivno iznenadilo)

Ceo grad je zaista prelep i predivan
ali,evo nekih mojih omiljenih mesta:

Visehrad i katedrala Svetog Petra i Pavla me je odusevila,kao i groblje koje je pored crkve.Takav mir... odavno nigde nisam osetio takav mir...

Sternberg Palace tj muzej u kome je kolekcija evropske umetnosti od antickog doba do baroka...
El Greco i Hrist koji se moli... :love: znaci,predivno
Agnolo Bronzino i Portret Eleonore od Toleda ... odavno me jedan portret nije tako odusevio

Manastir Strahov i zelenilo/stazice ka brdu Petrin...

i da...Vaclavski Trg...Uvek sam se vracao tu... Tri ogromne BOOK STORES
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
Ja sam oduševljen...pivo je jeftinije od vode, ali je sve ostalo malo skuplje nego kod nas. Saobraćaj odlično organizovan, samo ti treba bar nedelju dana da vidis ono najvažnije...dosta liberalna sredina, ima dosta gay klubova, mi smo bili u Valentinu, super provod...srećan put :bye:
By ~ Le Saint X ~
Ima dosta GAY clubova???
:lol:

Ima dva...tj tri
a duplo vise ima gay sauna

elem...sve najbolje o Pragu
predivan grad...
:love:
By loreenche
Bio, prelepo je! Svidjaju mi se oni nocni klubovi na izvol'te u onoj glavnoj ulici... Ne svidjaju mi se praske kobasice od po 5€ :/

Nisam bas imao prilike da overim istospolne parove, jerbo je ovo sve bilo na ekskurziji :(
Korisnikov avatar
By CrniMedved
ma jeste marko tebi se vise svidjaju srpske kobasice od 3 evra

nja... :smilegrin:

ja bih voleo da idem sa nekim u Prag, imao sam poziv od druga li eto nazalost nisam imao kinte...

iamju cujem neku gay cetvrt sa 30 clubova i kafica...heheh...bilo bi zanimljivo proveriti
Korisnikov avatar
By Oziris
Ima li neko preporuku hotela gde je bio ili neki sajt sa povoljnim hotelima? Moja devojka i ja bismo u avgustu da idemo na jedno 5 dana u Prag... Obe godinama planiramo a nismo, i resile smo da je sad apsolutno vec f...ing time da odemo!!! :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by CrniMedved

Stvar ukusa. Ni meni se kobasice nisu dopale, ali inace ne volim kobasice, a i Cesi imaju pomalo cudan ukus za hranu (kao specijalitet su nam reklamirali knedlichke, a to je ustvari ustajao 'lebac, prokuvan sa solju i mascu i posluzen uz nekakav gulas. Nista posebno).
By loreenche
Originally posted by CrniMedved

ja bih voleo da idem sa nekim u Prag, imao sam poziv od druga li eto nazalost nisam imao kinte...

iamju cujem neku gay cetvrt sa 30 clubova i kafica...heheh...bilo bi zanimljivo proveriti
Kobasice su im OGROMNE! :)

Tacno se vidi da su gay nacija :smeh:

Eh da, ako ces ici u diskoteku, obavezno posetiti Karlovy Lazne, u centru je, malchice zavuchena, ali svi znaju za nju...
Korisnikov avatar
By Oziris
I, niko nikakvih preporuka za hotele u Pragu?
By Speculum Columbae
Прекрасан град, оставио ме је без речи. Дефинитивно омиљени.
Посебно ми се допада део, од куће Франца Кафке, до Карловог моста.
Допало ми се да лутам сам тих пар улица, јер их је често описивао у писмима, дневницима и "Опису једне борбе".
Не знам зашто, али тај део града је на мене оставио најјачи утисак.
Већи чак и од Моцартовог дела града.
Korisnikov avatar
By Skyen
Prag je lep i zaista ima puno toga da se vidi i dozivi. Ali nema dusu. Cesi su smor potpuni i totalno se ne uklapaju u grad koji imaju.

Vodi racuna kada menjas novac, vole da zavrnu. Nikad ne veruj tarifi na bilbordu, vec pitaj koliko kruna dobijas za toliko evra.

Strogo se raspitaj oko koriscenja prevoza. Kod njih npr karta za prevoz vazi nekih 20 min (ili tako nesto, koliko se secam), ako ti istekne vreme i uhvati te kontrola, poprilicno su netolerantni i nece ti izaci u susret ako si stranac i ne kapiras njihov sistem prevoza.

Ako imas jos pitanja, logisticko-prakticnih, just shoot, imam dosta iskustva sa tim gradom
By J...
Imaju vise vrsta karti za prevoz, ako vec ne kupujes dnevnu ili trodnevnu koje su nesto skuplje, onda je najbolje uzeti kartu koja kosta 26 kruna (1 evro) i vazi 75 minuta a s njom mozes da presedas i iz metroa u autobus (tramvaj) i obratno u toku tih 75 minuta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!