Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mikili73

I zbog prelepih Lofotskih ostrva vredi otići.....Milina od zemlje.
Lotofen! Bio sam. Jedno od najzinimljivijih mesta u svetu. Kompletno surealno!

Inace bio sam u Norveskoj desetak puta. Svidja mi se zemlja veoma, prelepa je. Jako je skupo sve, ali na to mora da se privikne. Dosta sam u kontaktu sa Norvezanima i svidjaju mi se kao ljudi. Godinama gledam kako se Oslo menja pod uticajem imigranata koji donose svoju kulturu sa sobom: na jednu ruku mi se svidja jer ima mnogo vise dobrih etnickih restorana nego recimo pre 5 godina, a na drugu ruku, imigranti donose sa sobom i svoju 'kulturu' bacanja pikavca po trotoaru na primer.

Sve u svemu, jedna od mojih najomiljenijih zemalja u Evropi.

Sledeci put idem krajem Maja.
By dukkehjem
Originally posted by Sing
(...)
Sledeci put idem krajem Maja.
aj me povedi :trep-trep: u maju mi je i rodjendan jos...

Joj, Norveska je predivna! i jezik im je divan, poceo sam da ucim (cu ga na faksu uzmem za izborni)... a dogodine planiram da provedem leto u divnoj Norveskoj :)
Jeg liker norsk språk, musikk, kultur og sexy norsk menn. Jeg elsker sexy norsk menn, velding mye!
I Ibsen... sto li njega ne pomenusmo? A i Munch.
A nedavno sam i "queer" film gledao, pogledajte, Mannen som elsket Yngve se zove...
E, ovo je najbolja tema na forumu! :D
Ma sve vezano za Norvesku je predivno!
<3 Norge <3
Korisnikov avatar
By Sunce
Povratna karta: Beograd - Oslo kosta do 100 eura. :)
Korisnikov avatar
By castor
volim njihovu muziku, tj zvuk hardingfele, njihove violine
Korisnikov avatar
By deran
molim pomoć-sestričini je iskrsla prilika da ode u norvešku,mislim 10 aprila,za vreme uskršnjih praznika...

vidim da pišete o raznim načinima da se jeftino putuje,pa me zanima neka kombinacija avionom-ti low cost lestovi,ili bilo šta drugo,pošto sam ja jedino bio na jat-ovom sajtu,a linije za oslo,koliko vidim uopšte i nema...

ona je učenik 4.razreda srednje škole...

help,plz,ja tri bele nemam oko tih putovanja... :D

[size=-6]marvine?[/size]
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by deran

molim pomoć-sestričini je iskrsla prilika da ode u norvešku,mislim 10 aprila,za vreme uskršnjih praznika...

vidim da pišete o raznim načinima da se jeftino putuje,pa me zanima neka kombinacija avionom-ti low cost lestovi,ili bilo šta drugo,pošto sam ja jedino bio na jat-ovom sajtu,a linije za oslo,koliko vidim uopšte i nema...

ona je učenik 4.razreda srednje škole...

help,plz,ja tri bele nemam oko tih putovanja... :D

[size=-6]marvine?[/size]
Idi na http://www.norwegian.no.

http://www.norwegian.no/fly/lavpris/?D_ ... ssid=77260
Korisnikov avatar
By deran
tu sam bio,hvala,al se teško snalazim-to znači da imaju let 9.aprila za 64,70 eura,povratna karta?

i šta se sve plaća od taksi?
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa malo je okasnila, teško da mesec dana ranije može da se nađe šta jefitno.
Ovo što je Sunce okačio :yes:

(jedino, pošto ste iz Vojvodine, da pogledaš na norvegianu iz Budimpešte, možda bude jeftinije)
Korisnikov avatar
By deran
a,jbg,rekoh da je iznenada...

ako je cena gore napisana,to mi je oke...
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislim da su tu ukljucene takse.

Od Beograda do Osla 9. aprila - 104 E, a 19. aprila 83,30 E.

A kad se vraca?

Pronalazio sam na netu da povratna karta Beograd - Oslo kosta 98 E. Pitaj neku agenciju koja prodaje karte.
Korisnikov avatar
By Marvin
Klikći slobodno sve do kraja, pa će ti izbaciti šta sve naplaćuje. :)
Obično se torba naplati nešto dodatno, i plaćanje karticom (to sve zajedno za povratnu teško da može biti preko 20e).
Korisnikov avatar
By deran
aj,pa dobro,preživećemo i tih stotinak evra,daće uja... :lol:

fala dečaci....:diplomac:
By dukkehjem
Originally posted by Sunce

Povratna karta: Beograd - Oslo kosta do 100 eura. :)
ekstra :) ma dogodine idem sto posto...

a sto se planiranja putovanja tice pogledajte na forumu Putnika Srbije ( http://www.serbiatravelers.org/ ) bas ima sve i svasta...
a za rezervisanje smestaja u hostelima http://www.hostelworld.com/
i to se iskombinuje sa CSom http://www.couchsurfing.org/
i bog da te vidi :)
joj, cim napunim osamnaest godina, registrujem se na CSu, a na leto sledece (ako ne ovo) Hei, Norge! :D
Korisnikov avatar
By maka
Bila sam u Norveskoj,nista mi se nije svidelo osim morskih plodova koje sam jela svaki dan. Previse depresivno za mene.
By dukkehjem
Originally posted by maka

Bila sam u Norveskoj,nista mi se nije svidelo osim morskih plodova koje sam jela svaki dan. Previse depresivno za mene.
he, he, he, a ja ne jedem morske plodove hehehe
Al mi je Norveska kao vrhunski ideal bukvalno :)
sad, videcu kako ce mi se svideti kada je zaista dozivim.... nikad se ne zna :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Do 2020. godine, svaki će Norvežanin biti milioner (u norveškim krunama). Radi se naime o tome da su Norvežani, kako bi izbegli „holandsku bolest“, 1992. osnovali Nacionalni naftni fond u koji se, umesto u budžet, uliva sav ekstraprofit ostvaren izvozom norveške nafte. Danas, svaki Norvežanin u ovom fondu ima oko 100 hiljada dolara svojih para, na osnovu tog „svog“ uloga on (ili ona) ostvaruje redovnu godišnju kamatu, a država mu (ili joj) iz tog fonda, na ime novčane potpore, dodatno isplaćuje i po četiri hiljade dolara godišnje.

:qqlele:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Marvin

Do 2020. godine, svaki će Norvežanin biti milioner (u norveškim krunama). Radi se naime o tome da su Norvežani, kako bi izbegli „holandsku bolest“, 1992. osnovali Nacionalni naftni fond u koji se, umesto u budžet, uliva sav ekstraprofit ostvaren izvozom norveške nafte. Danas, svaki Norvežanin u ovom fondu ima oko 100 hiljada dolara svojih para, na osnovu tog „svog“ uloga on (ili ona) ostvaruje redovnu godišnju kamatu, a država mu (ili joj) iz tog fonda, na ime novčane potpore, dodatno isplaćuje i po četiri hiljade dolara godišnje.

:qqlele:
zanima me kako bi njima bilo da imaju HDZ na vlasti :lol:

uf... skandinavija opcenito :sigh:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Ah Island ... Gde je sve evoluiralo na zaseban nacin. :sigh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
bila u norveskoj u septembru :)

ture ja bila :

beograd - berlin - oslo - stavanger - preikestolen - tromso - nordkapp - nazad preko finske i svedske :)

utisci fenomenalni

videla auroru borealis drugi put u zivotu :)
Korisnikov avatar
By maka
bila sam u Norveskoj i jako mi se svidela. jedino sto bih menjala - klima! secam se je bila noc do 13h :drama:
By Speculum Columbae
Divno je tamo. Neizrecivo. Jedno od najposebnijih mesta na svetu, ta Hiperboreja.
Mislim da je ima u duši svakoga, od Vergilija, pa nadalje.
HIperborejcem se ne postaje rođenjem, već životom.
Korisnikov avatar
By Incubus
Bio sam u Bergenu, mogao bih tamo da živim. Totalna suprotnost od naših (ne)prilika.
By Ulix

bila sam u Norveskoj i jako mi se svidela. jedino sto bih menjala - klima! secam se je bila noc do 13h :drama:
:lol:

Odluči se!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!