Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Panika je moje drugo ime... Tako da, iako sam spakovan i ostalo, uvek budem nervozan i pushim, pushim, pushim...
(A i ja isto vrtim jednu pesmu na repeat - ali u ovakvim situacijama bash i ne uzivam u njoj...)
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Renoir
REI...
I ja uvek sanjam da ce mi se srusiti avion

kada njime putujem

:avion:
Jbt, i ja imam isti trip! Redovno sanjam isti san noc pred let.... :budilnik: :sekirica: :vruce:
Korisnikov avatar
By shishmish
meni je frka kad treba da vozim (uglavnom do CG) pre nego sto cu da krenem... vec mi se odvijaju scene u glavi kako se odranja kamenje na moja kola (2 puta se desilo na 5m od auta), kako ludaci voze kaione, autobuse i kako me pokupe u kanjonu i bace na dno da niko ne vidi...
ali kad sednem u kola i krenem skroz opusteno... skapiram da je put skroz ok...

@kolega :sesir:
rodjendan se blizi :ostrisekiru: :smeh:
Korisnikov avatar
By Escobar
@ batwoman :sesir:

Jelena sutra ide u ambasadu... stize taman na vreme u pariz... nadam se da je i tvoj deo posla odradjen besprekorno :ostrisekiru: :lizalica: :evil:
Korisnikov avatar
By shishmish
pssssssssst

na dobrom je putu...
cula sam se i videla sa blisserkom...
verovatno cemo se naci pre zurke da idemo zajedno...
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nervozan pomalo...
Obicno ne spavam noc pre toga, ali ne zbog nervoze... nego obicno ostavim poslednju noc za pakovanje.

To zavrsim koji sat pred polazak... a ostatak vremena takodje provodim slusajuci muziku koju i obicno slusam...
Korisnikov avatar
By tintily
Joj kakve vi sve rituale imate. Ja najcesce sat pred polazak skontam koliko je sati, otvorim orman , torbu, protrcim kroz kupatilo uguram sve u torbu/ranac, zavisi na koliko putujem, stavim vodu za kafu taman provri dok se tusnem, e onda na miru popijem kafu , obujem se i odo. Sto ce reci pakujem se 10min, tusiram i oblacim jos 5 a onih 45 na miru popijem kafu i preslisam se jesam li ugasila ringlu, spakovala mobilni, pare i neku dobru knjigu.
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja imam OGROMAN PROBLEM sto uvek krenem 5 minuta kasnije! Pobogu ZASTO??? Ni sam ne znam odgovor na ovo pitanje.... Sedim ili radim nesto, ili nastavljam staro sto sam radio, u krajnjem slucaju uradim neku sitnicu vise tako da mi uvek "fali" 5 minuta! Kao da tih 5 minuta nisam imao pre.... I redovno trcim na autobus i dosta cesto kasnim....
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by mmiki
Ja imam OGROMAN PROBLEM sto uvek krenem 5 minuta kasnije! Pobogu ZASTO??? Ni sam ne znam odgovor na ovo pitanje.... Sedim ili radim nesto, ili nastavljam staro sto sam radio, u krajnjem slucaju uradim neku sitnicu vise tako da mi uvek "fali" 5 minuta! Kao da tih 5 minuta nisam imao pre.... I redovno trcim na autobus i dosta cesto kasnim....
budes na wc-u , priznaj ;)
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by ns.happy
budes na wc-u , priznaj ;)
hahaha nije.... ponekad i to ali retko... odnosno nije u pitanju da sam nervozan, napet i sl... vec jednostavno uvek ustanem i pocnem da se spremam 5min kasnije...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
zavisi okle putujem. ako je iz porodičnog gnezda, onda je sav ritual sveden na minimiziranje efekata rituala moje mi majke. a isti se sastoje od najekstremnijeg ispoljavanja putne groznice na koje sam u životu naišla, poput histeričnog trčanja okolo sa gomilom sumanutih gluposti koje su, po njoj, apsolutno neophodne da bi se putovalo (kao što su npr. tone najlon-kesa, rezerva rezervnih maramica i sl.), a povremeno zna i očajno da brizne u plač jer ću/ćemo zakasniti. iako prevozno sredstvo kreće za sat vremena, a nama do njega treba 20 min.
i tako.
a kad putujem iz psychotic-free enviroment, onda uglavnom volim da popušim cigar pre no što krenem i da se nekako pozdravim s mestom koje napuštam. to, naravno, u slučaju da sam se iole spakovala, inače mi je sav ritual u skakanju po koferu koji sam napunila minut pre polaska. :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
to se meni dešava isključivo ako se spakujem na vreme i završim sve što je trebalo završiti. onda me naprasno uhvati želja da izblejim, iako za to nikakvog pametnog razloga nema, pa se to blejanje pretvori u trku da stignem na vreme.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Ja uvek imam frku da nisam poneo dovoljno cigareta .. i to nije bez osnova jer uvek u poslednjem trenutku skontam da sam spakovao, recimo, 3 paklice za 10 dana. Onda sam svo vreme preokupiran mišlju da ne zaboravim da dokupim na aerodromu ... i tako kad stignem, odem lepo i platim cigarete ali ali zaboravim da ih uzmem ... i ja sam onda prinuđen da pušim nešto drugo a ne šta ja oću. . . .
Ja putujem za 9 dana a već sam nervozan i umesto da jurim fotoaparat po gradu ja sedim na forumu.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Imam i ja taj trip sa muzikom, tj, sa pesmom. Ne postoji odredjena, smenjuju se, kako vreme prolazi, je l'.
Ali ta pesma mora biti poslednja pesma koju chujem pre nego shto otputujem.
Inache, obichno jurim kroz kucu dok pakujem stvari, sa ziletom u ruci.. Nekako, uvek zaboravim da obrijem noge, stoga su iskasapljene poprilichno, gde god otishla.
I, da.. psy raspolozenje pred polazak. Pozitivno.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja nemam ritual, kapiram uglavnom zato sto svaki put odlaim na neke sumanute nacine..

Ali ako je sve kul & imam rezervations, znaci nije akcija - putuje mi se negde, okrenem telefon & odem - uglavnom se spakujem vece pre, tokom tog pakovanja imam mali putnichki fever, pozitivni i te noci sanjam najspokojnije snove.

Kako to objasnjavate? ;)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Jutro je posebna prica...

Ustanem prva, pre svih, jer jedina cujem sat,
i onda se istusiram, obucem.. i krenem da budim
dragu i dete..
dete za skolu, nju za posao...

.. i onda pocnem da se smaram, jer se oni tegle
tri sata.. ali uspem da nadjem neku zanimaciju..

I onda kad se i oni dovedu u radni mod, krenemo....

:setnja:
Korisnikov avatar
By _LastBreath_
Uglavnom se u poslednjem trenutku sredjujem, (ako imam stvari da pakujem ili sta vec, i to u poslednjem trenutku)... i onda ko voz samo izletim iz stana! :)
Korisnikov avatar
By foolish
jurcam po kuci i proveram da li sam nesto zaboravio. i naravno da uvek i svuda obavezno kasnim
Korisnikov avatar
By Tomek
Ja se spakujem na vreme, ali do polaska non-stop ponavljam: Sta sam zaboravio, sta sam zaboravio...
A nikad nista ne zaboravim...

Zapravo, jednom sam pre puta zaboravio novac... :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pakujem se tako što mi je torba otvorena taj ceo dan, idem okolo i ubacujem.
I nikada, koliko god bila velika torba, ne može da stane sve što treba :rida:
Pa izbacujem.

Pola sata, sat pred polazak sređujem, čistim, briskam. Da se smirim ne mogu, pa ko velim, daj da bar zateknem sređeno i čisto kad se vratim :giggle: (ionako sam od pakovanja napravio haos)

I onda za sam kraj- ona divna AbFab mantra "Money, tickets, passports, money, tickets, passports!" :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Jesi li poneo pasos???"

"Jesam, jesam..."

"'Ajde proveri jos jednom!"

"Jooj, sta ima da proveravam, vidis da je... 'Ajde, sad cu da ga uzmem iz natkasne"

"Ne, ne vracaj se ni slucajno! Donecu ti ga ja!"
Korisnikov avatar
By deran
Pa evo me u tim ,ajd ne minutima,al satima,da...I umesto nešto da radim sedim ko panj,i kuckam po forumu i bludim internetom.

Nije da sam nešto zaboravio(bar se nadam),nego me prosto mrzi da to sve sad radim...

Panika još nije počela...Al na pomolu je :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by deran
Pa evo me u tim ,ajd ne minutima,al satima,da...I umesto nešto da radim sedim ko panj,i kuckam po forumu i bludim internetom.
Same here!

Treba da krenem za dva sata a nisam jos ni pocela da se pakujem...mrzovoljna sam,ne ide mi se nikuda... :eviltrep:
Uvek imam te tripove da nisam ugasila sporet,zatvorila prozore,zakljucala vrata i slicno...i da ce stan da mi izgori,poplavi,ispari ili vec da mu se desi neka elementarna katastrofa... :neznam:

Najbolje sto sam uspela da smislim u poslednje vreme je da ostavim nekom prijatelju kljuceve (da orgija) pa ako se nesto i desi sa stanom,bar imam krivca :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
E, i kad smo kod putovanja... imam boles' da kad god izvadim pasoš iz manibelta panično 3 puta proveravam da li je na mestu... Proverim, vidim da je tu... onda za 2 minuta ponovo pogledam da li je još tu, pa ponovo...
Da nije slučajno pobegao sam od sebe valjda... :zacepi:
Korisnikov avatar
By doktor_NS
Ja sam nervozan i imam neku vrstu pozitivne treme.Uvek se spakujem dosta ranije i to po spisku sve,ne bih li nesto zaboravio.
Poslednje minute provedem na kompjuteru i slusam muziku :)
Korisnikov avatar
By dungoll
uvek kad putujem najviše volim da to bude 'vako :

naspavam se
spakujem se
jedem
poduvam cigar
istuširam se
aklimatizujem se
nazovem taxi
stignem pet minuta pre busa
kupim kartu i uđem u bus

ili ako idem kolima, bez ove poslednje tri tačke.

često pravo iz klubinga krenem na prevoz, onda zaspem na šaradama (da znam da se zovu šarage, ja ih zovem šarade) i stignem na odredište obično za doručak i onda doručkujem, sem ako sam se drogirao to veče, onda pijem čaj i vilenim kad stignem :) :tumble:
Korisnikov avatar
By master yoda
Originally posted by Renoir
Evo...ostalo je jos 20-ak minuta pre nego sto ce doci taxi da me odveze na stanicu
i
uocih da, pre svakog puta, bilo na krace ili duze vreme, imam jedan - tako reci - ritual

neprestano vrtim jednu istu pesmu - onu koja mi je hit tog dana
(danas i pre ovog putica to je TOO LITTLE TOO LATE od JoJo)

.
.
.

Kako Vi provodite minute/sate pre polaska na neki put???

Da li ste nervozni?
Da li se u poslednjem trenutku pakujete?
Da li imate nesto, kao ja, sto svaki put radite?

Ja sam uglavnom spakovan vec 3 ili 4 sata pre puta i ostatak vremena provodim uz muziku (najcesce jednu ili dve pesme koje vrtim na repaet)

provjerim:

novac
putovnica
tamponi / kafetin
knjiga

dam svom mačku pusu i - krenem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!