Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Escobarhehe.... eeee daaaa... ali slatko izgleda sa svim onim hodnicima kao crevima i satelitima itdOriginally posted by bojandjoBogu plakati kad sam se vrteo oko pet sati u krug.....
šarl de gol
Originally posted by ...Jao, divno. Sviđa mi se. Oćem da se osećam mondenski!
Cico, NECE biti seksa na brodu, osim medju dobro utvrdjenim parovima (pr. Simor i Tot, ili Ulix i njegov decko, Zibro i njegov itd.). Ja sam konzervativan peder, bez orgijasenja, molim. Usput, ti si na listi za to putovanje, samo kako da ga ostvarimo???
Originally posted by ZoeVolim... da mogu ja ne bih ni dolazila sa puta... Ustvari mnogo mi je lepo kad odnekle dodjem kuci, ali posle kratkog vremena se zasitim i vrlo brzo bih opet mogla negde da idem. Najvise volim avion jer je najbrze i najlakse, a zapravo mi je samo u njemu lose... Da li zbog pritiska, pocne da me jako boli glava pri poletanju i sletanju pogotovo, pa moram da sisam bombonice. Ostala prevozna sredstva mi ne smetaju, ustvari ja kad sam isla autobusom na koji ljudi najcesce kukaju - i ne osetim. Zaspim kad krenem, da ne prave pauzu ne bih se ni budila ali razbude me tu, nadalje spavam do mora...
Volite li da putujete? Kojim prevoznim sredstvom? Imate li problema sa mucninom u putu?
Meni je uzasno muka u svemu osim avionu i vozu! Bas se lose osecam.....pre nekog vremena sam skontala one tablete protiv musnine, pa se rokam njima.....mada........od njih budem osamucena i nisam ni za sta, ali.......bar ne povracam, jbg.....
Da vas cujem...
Originally posted by AngraMainaIsto.
Nemam nikakve mučnine i mogu da putujem na jednoj nozi, dubeći na glavi, kako god, samo da se točkovi okreću.
Originally posted by ZoeVolim da putujem. Prvi put sam ove godine isao na duzu destinaciju, do koje mi je trebalo 40 sati puta busom. Posto mi je to bio put u nepoznato, bilo mi je extra zanimljivo, plus sto se putovalo dan-noc-dan. Medjutim, u povratku nisam mogao da spavam, jer se putovalo noc-dan-noc, pri cemu se prvu noc presedalo, islo trajektom, a sledecu noc smo bili na granici. Pa sam bio ultra nervozan, neispavan i umoran. Plus je bus bio pun Rumuna, katastrofa ziva.
Volite li da putujete? Kojim prevoznim sredstvom? Imate li problema sa mucninom u putu?
Meni je uzasno muka u svemu osim avionu i vozu! Bas se lose osecam.....pre nekog vremena sam skontala one tablete protiv musnine, pa se rokam njima.....mada........od njih budem osamucena i nisam ni za sta, ali.......bar ne povracam, jbg.....
Da vas cujem...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!