Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Escobar
Za takve stvari sam uvek u pravoj kuci :lol:
:lol: :hail:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Escobar
Originally posted by bojandjo
šarl de gol
Bogu plakati kad sam se vrteo oko pet sati u krug..... :placko:
hehe.... eeee daaaa... ali slatko izgleda sa svim onim hodnicima kao crevima i satelitima itd :)

meni je zimus preseo jer sam zbog tog prokletog terminala promašio poslednji voz za reims pa sam po ciči zimi bazao po parizu noću sam samcat (stalno mi se u glavi motala 'devojčica sa šibicama', a i bio je prvi dan božića...)
Korisnikov avatar
By Escobar
Charles tacno oslikava francuski nacin razmisljanja--a sto bismo jednostavno....?

Doduse i Srbi slicno razmisljaju, ali ne sa toliko mogucnosti da to realizuju....

Jao kako je to romanticno, prvi dan bozica, a ti izgubljen u Parizu....:roll:
Korisnikov avatar
By djo
ne izgubljen (čak sam i pokazivao put nekim nemcima) nego očajan, smrznut i beskrajno tužan... toliko da nisam čak mogao ni da uživam u romantici takve situacije :(
By Simor
Originally posted by ...
Cico, NECE biti seksa na brodu, osim medju dobro utvrdjenim parovima (pr. Simor i Tot, ili Ulix i njegov decko, Zibro i njegov itd.). Ja sam konzervativan peder, bez orgijasenja, molim. Usput, ti si na listi za to putovanje, samo kako da ga ostvarimo???
Jao, divno. Sviđa mi se. Oćem da se osećam mondenski!

Takođe, podržavam aseksualnost putovanja, obzirom da sam i ja konzervativna tetka levičarske provinijencije. :)

Elem, ja sam putovao brodom, i to hrvatskim primorjem, i bilo je lepo. A baš kao i Suncu i meni pripadne muka kada se vozim, a svojevremeno sam se kljukao lekovima protiv mučnine svaki put kada krenem na put. Hvala Bogu, pa sam prevazišao povraćačku fazu (bar kada je putovanje u pitanju, naravno ne i kada su ljudi u pitanju).
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Zoe
Volite li da putujete? :goran: Kojim prevoznim sredstvom? Imate li problema sa mucninom u putu?

Meni je uzasno muka u svemu osim avionu i vozu! Bas se lose osecam.....pre nekog vremena sam skontala one tablete protiv musnine, pa se rokam njima.....mada........od njih budem osamucena :zvezdice: i nisam ni za sta, ali.......bar ne povracam, jbg.....

Da vas cujem... :kokice:
Volim... da mogu ja ne bih ni dolazila sa puta... Ustvari mnogo mi je lepo kad odnekle dodjem kuci, ali posle kratkog vremena se zasitim i vrlo brzo bih opet mogla negde da idem. Najvise volim avion :avion: jer je najbrze i najlakse, a zapravo mi je samo u njemu lose... Da li zbog pritiska, pocne da me jako boli glava pri poletanju i sletanju pogotovo, pa moram da sisam bombonice. Ostala prevozna sredstva mi ne smetaju, ustvari ja kad sam isla autobusom na koji ljudi najcesce kukaju - i ne osetim. Zaspim kad krenem, da ne prave pauzu ne bih se ni budila ali razbude me tu, nadalje spavam do mora...
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Volim da putujem, ali od kad znam za sebe imam problema sa mukom u prevoznim sredstvima. U kolima mi je muka ako ne sedim na suvozachevom mestu. Shto se tiche busa, zavisi od puta. Nije mi frka ako voz prolazi kroz ravne predele, recimo kroz Vojvodinu, ali ako prelazi kroz planinske predele sa mnogo krivina npr u Crnoj gori e to mi je stvarno grozno. Zato kad duzhe putujem busom gledam da zauzmem dupleks mesto, narokam se dramaminima, zaspim i probudim se tek na cilju putovanja. Voz mi nije problem. Avion je isto ok, samo mrzim uzletanje i sletanje. Ne prija mi ni ljuljushkanje broda...

Ma dramimin ili dimigal kako se sad zove je zakon.
Korisnikov avatar
By Sing
Idem u Baliem Dolinu u zapadnoj Papui, pa ako me ne pojedu (tamo je Michael Rockefeller bio pojeden) postiracu slike kad se vratim. :tumble:
Korisnikov avatar
By Dina
Sing,
srecan put... :bye: Lepo se provedi i cekamo slike :cekam:
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Imam puno problema kad putujem.U vozu i autobusu ne mogu da zaspim od truckanja i buke pa celo putovanje imam podocnjake do kolena.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Nemam nikakve mučnine i mogu da putujem na jednoj nozi, dubeći na glavi, kako god, samo da se točkovi okreću. Naravno omiljene relacije su mi Solun-Atina (bilo vozom bilo autobusom) i Pirej-egejska ostrva brodom.

Voz je udobniji od autobusa ali opet autobusom još nešto i vidiš dok pruge obično prolaze kroz nedođiju. Ipak teško mi je putovati autobusom više od 5-6 sati.

Avionom volim poletanje -- kad se zaleti, pa onaj trenutak kad se odvoji od zemlje -- ali kako vreme prolazi sve više razvijam strah od letenja. I ne volim što ništa ne vidim, odozgo ima lepih prizora ali kad putuješ kopnom vidiš predele, fizionomije, floru&faunu, nešto barem, a avionom ništa, kao da prelistavaš google earth, vidiš samo mesto iz koga si krenuo i mesto u koje si stigao. Mada ok, svetla gradova noću su lepa, ili svitanje i sl.

U Grčkoj sam uvek uzimao spore brodove da bi put duže trajao. Divno je ali ipak ne verujem da bih mogao neke duge destinacije, npr. da preplovim okean -- unervozim se od soli, vetra i vlage. Mada neka egzotična regija, recimo jugoistočna Azija bi mogla da bude zanimljiva da se otkriva brodom, ko zna.

U nekom idealnom svetu putovao bih kolima ali da me neko vozi.
Korisnikov avatar
By Valdemar
Eee, pa ima i vozova bez buke i truckanja. Austrijski Railjet na relaciji Budimpesta-Minhen npr. Odličan je.
Ja inače preferiram voz - udobno i vidiš štošta, a i relativno brzo.
Na drugom mestu - avion. Jedinstven osećaj.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Zoe

Volite li da putujete? :goran: Kojim prevoznim sredstvom? Imate li problema sa mucninom u putu?

Meni je uzasno muka u svemu osim avionu i vozu! Bas se lose osecam.....pre nekog vremena sam skontala one tablete protiv musnine, pa se rokam njima.....mada........od njih budem osamucena :zvezdice: i nisam ni za sta, ali.......bar ne povracam, jbg.....

Da vas cujem... :kokice:
Volim da putujem. Prvi put sam ove godine isao na duzu destinaciju, do koje mi je trebalo 40 sati puta busom. Posto mi je to bio put u nepoznato, bilo mi je extra zanimljivo, plus sto se putovalo dan-noc-dan. Medjutim, u povratku nisam mogao da spavam, jer se putovalo noc-dan-noc, pri cemu se prvu noc presedalo, islo trajektom, a sledecu noc smo bili na granici. Pa sam bio ultra nervozan, neispavan i umoran. Plus je bus bio pun Rumuna, katastrofa ziva.
Medjutim, kad sam putovao za Austriju, put mi je bio fenomenalan, malo ljudi u busu, super ekipa i bash smo se zabavljali tih 10 sati. I povratak je bio super.
Sto se tice mucnina, nemam ih. Ranije me je hvatala nervoza pred put, tipa kad sam isao u CG na more. A to sam odavno prevazisao.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Volim da putujem i dobro podnosim sva prevozna sredstva.

Doduše,najviše sam se vozila autobusom kad su te duže relacije u pitanju.U avionu se nisam dugo vozila,ali mislim da ni tu nije bilo problema.Nisam pušač,pa mi ne smetaju duže vožnje,bez pauze.Uvek nadjem neku zanimaciju i nekako mi i brzo prodje put.Posle budem malo umorna i neispavana,ali nema većih posledica :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ako ima dobrog društva - dobro je. Idealno.

Ako ne...onda je bitno da imam muziku, baterije...Onda da imam šta da jedem, pijem, grickam...
Ako je bus onda da je mesto do prozora i da mogu da zgužvam duksericu i naslonim se na staklo, dremam, spavam...

Da su prijatne pauze...ili neke teške ruralne (primer: kanjon Morače), kafančuge, sa odličnom klopom...ili neke blještave benzinske pumpe...

Ako je avion...da se nekako ubije dosada...Ako je voz...da se pronađu prijatni saputnici...

Ako je autom...to je već sasvim druga priča...
Korisnikov avatar
By Sing
Na 6 smo radili u Namibiji. Iznajmili smo dzip i krenuli kopneno za Zambiju, Zimbabve i Bocvanu. Bilo je nezaboravno!

Nekoliko godina kasnije, najbolji prijatelj i ja smo pratili gorile iz Ugande za Rwandu i Burundi. Onda su gorile otisle u Kongo a mi za njima. Sve lokalnim transportom, na stopiranje i pesaka. Neopisivo i nezaboravno, pogotovo Kongo.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nemam problema sa mucninom u putu, nikad nisam ni imala. Mogu maltene da se vozim sedeci na glavi i nista mi nece biti.
Mada, u toku dugih putovanja moja mizantropija dolazi do punog izrazaja, sto od umora, sto od skucenog prostora koji delim sa previse ljudi, pa umem da budem strasno neprijatna. Ali i onda me puste da se malo iskljucim i iskuliram slusajuci muziku ili jednostavno cuteci.
Najvise volim putovanje kolima ili privatnim vozilom, jer onda mogu da uticem na vreme za pauzu ili usputna stajanja. Onda voz, zbog delimicne slobode kretanja (najvise spavaca kola, zbog njih najvise volim da idem na crnogorsko primorje, uopste nemam osecaj da sam 500 km daleko od kuce i odmah sam spremna za kupanje i setkanje. Plus, nema previse kontakata sa ostalim putnicima). Onda bus, pa avion. Jeste da se avionom putuje najbrze, ali do sada su mi aerodromi i ostale peripetije izjedale dovoljno zivaca da bih radije peske nego se njakala do i u Surcinu.
Korisnikov avatar
By Markiza
Volim, ali kad bi bilo bez ikakvog bagaža bila bih najsretnija. Imam problem da spavam dok putujem, tako da koliko god da traje putovanje ja ne mogu da zaspim. Ne mogu u sedećem položaju da zaspim pa to ti je. U autobusu tek nikako. Bilo to 10 sati, 20 ja ko zombi izbečim oči. Muka mi nije, ali mi se stalno piški pa mi je putovanje autobusom najgore dođe. Avionom ni u snu.
By alexandermagic
Kao mali sam imao ozbiljan problem sa mucninom, koje god prevozno sredstvo bilo u opticaju.

U ranim dvadesetim sam imao specifican zivotni period (ne mogu vam navest sto i kako) - mucnina se vise nikad nije pojavila.

Volim putovat ukoliko putovanje ima neku svrhu i cilj, najcesce koristim vlastito vozilo. Nije problem ni neko/necije drugo - osim buseva, jer ne zelim vise da se stiskam ni sa kim. :ozbiljan:

Edit: nikad mi nece biti jasne osobe koje tijekom puta spavaju i kako im to podje za rukom.
By Kragi
Volem, narocito sam. Target su mi veci, glavni gradovi sa nekakvom istorijom. Mora, letovanja i jebavanje po plazama nisu po mom ukusu.
Ranac na ledja, avio/bus/voz karta i google mape. :putnik:
By zemun1998
ljudovi zanima me sledeca stvar, s obzirom da se uskoro autujem i odlazim da zivim samostalno, planiram da putujem malo i tako. sad u to putovanje spada i amerika, pogledao sam na sajtu ambasade procitao sta zahtevaju za ulazak u sad, ja sve imam od uslova sem jedne, a to su licne karte mojih roditelja, sticajem tuzne okolnosti moji nece samnom vise pricati zbog toga sto sam gej(vec su sami uocili, samo trebam da im potvrdim). posto sam vidjao neke ovde koje su mozda putoavli ili zive u americi, da li bi mozda neko mogao reci ukratko postoji li neka druga mogucnost koja moze da zameni uvid licne karte mojih roditelja?

ot: volim da putujem, narocito sam, tek cu moci da putujem kad hocu :)
Korisnikov avatar
By RetributioN
ako se dobro sećam prošle godine mi nisu tražili lične karte roditelja za turističku vizu
nemoj me držati za reč, možda je to promenjeno..
By zemun1998
^jel ti je to prva viza koju su uzeo? ili si uzimao i ranije?
By zemun1998
nadam se da ni mene nece pitati za licne karte, i ako me budu pitali, mozda ce postojati neka zamena za to, nadam see
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!