Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
A dok sve to ne proradi kod nas moram da se tumbam do Zga da bih negde ishla za male pare :(
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ili u Budimpeštu. veći je izbor lowcost prevoznika, a ista relacija. vozom iz NS-a 1800 din povratna. do ZG je oko 2400, a bus je u obe varijante dosta skuplji.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by 2Q2Bstr8
ili u Budimpeštu. veći je izbor lowcost prevoznika, a ista relacija. vozom iz NS-a 1800 din povratna. do ZG je oko 2400, a bus je u obe varijante dosta skuplji.

Je samo za Budapest treba viza a za Zagreb ne...tj. ako imas Schengen vizu madjari to racunaju kao da imas i madjarsku pa ne moras njihovu posebno da trazis...Ali ako kojim slucajem imas vizu Velike Britanije (koja nije u Schengenu) i krenuo si u London preko Ferigehy aerodroma onda ce ti itekako trebati madjarska viza...Idem cesto preko Budimpeste za BGD...i nekoliko puta sam putovao sa ljudima koji imaju samo srpski pasos a isli su u London tim putem...U medjuvremenu shvatis da si isto mogao da ides u ZG bez vize i odatle za London. Em je ZG blize em ne ides u ambasadu po vizu...
By pink chick
veoma cesto letim sa wizzairom na relaciji zagreb - london -zagreb i veoma sam zadovoljan. sto se bezbednosti tice to je prva i poslednja avio kompanija u kojoj su me pitali da li sam u mogucnosti da im pomognem u slucaju nuzde u otvaranju nuznih izlaza jer sam sedeo do prozora na krilu gde se isti nalazi, te mi ispricali citav traktat kako i sta. jako su ljubazni, nikada mi se nije desilo da kasne ili bilo koja druga vrsta problema. a kada jos uzmes u obzir da je povratna karta do londona (ako imas srece i kupujes je na vreme) samo 60E sta dodati?!?!?!?! :pivce:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by pink chick
veoma cesto letim sa wizzairom na relaciji zagreb - london -zagreb i veoma sam zadovoljan. sto se bezbednosti tice to je prva i poslednja avio kompanija u kojoj su me pitali da li sam u mogucnosti da im pomognem u slucaju nuzde u otvaranju nuznih izlaza jer sam sedeo do prozora na krilu gde se isti nalazi, te mi ispricali citav traktat kako i sta. jako su ljubazni, nikada mi se nije desilo da kasne ili bilo koja druga vrsta problema. a kada jos uzmes u obzir da je povratna karta do londona (ako imas srece i kupujes je na vreme) samo 60E sta dodati?!?!?!?! :pivce:
Kazem ja...ili isto mozes da kupis povratnu iz Stockholma, Göteborg-a ili Malmö-a za Budimpestu za 60 do 80 Eura najcesce (ako na vreme kupujes)...Isto toliko za Warszavu...

Za London i druge zapadnoevropske destinacije tu su RyanAir, EasyJet, Sterling, Volare Webb i German Wings na primer.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!