Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Nemaš baš nešto posebno, mislim omeðeno kao gay plaža.
Imaš otok Rab koji je uvijek, ?ak i onih osamdesetih godina prošlog stolje?a bio poznat kao pr gay island...i imaš gomilu partya po obali koje u pravilu posje?juju gay ljudi.
Imaš puno gay ljudi na it odredištima sezone svake godine.
Recimo, mislim da su Novalja na otoku Pagu i Hvar ove godine bile pune pedera a Istra je kao i uvijek prema svima friendly pa su tako novine brujale o muško-muškim ljubakanjima u kafi?ima u Rovinju i Pore?u.
No, te performanse izvodili su ipak stranci a ne doma?i. Strancima je sve dopišteno.
Za dobre pare, ofkors :blush:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by 2kune
Originally posted by goranD
Ja nisam fan mora i sunca, ali u Croatiu ?esto idem... u ove severnije krajeve...

...što se ti?e najlepšeg mora na Mediteranu .... Hrvatska je broj 1.

u mom srcu HR je uvek No.1 :D
Ustašo :P
:smeh:
2kune .. opomena 1 :P :P :P
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by tomborn
ustašOOOOOOOOOOOOOOOO
;)

:auto:
:pickme:
Ronaldina, opomena ver. 1.2 :P
By tomborn
ustašOOOOOOOOOOOOOOOO
;)

:auto:
:pickme:
Ronaldina, opomena ver. 1.2 :P
UH :uplasen:

:tepih:
Korisnikov avatar
By 2kune

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by one of the people
Stripi, hvala na informacijama.
Nema na ?emu, allways glad to help dragim osobama :yes:
By tomborn

Slika
:pionir:
By Gost
Originally posted by Cat Claw
Sto se ribe tice, ja sam, bre, vedzeterijen! :vegi: Mogla bih da fishingujem samo kao Lisa Simpson, bez mamca i udice, cisto qliranja radi...
O bože! :doh: Takva je bila i jedna tetkica kad smo mi ekipa ošli na hobotnicu ispod peke sa kumpirima. Evo i sad mi sline cure kakva je bila! :radosnice: A lijepo ti tetkica izvali: Ja ?u samo malo zelene salate. Ja sam vegeterijanac. AAAAAA!!! Pa mogo je odustat taj jedan put! :cupakosu: Nije to nikad probao, niti ne?e - bar ne takvu! :drama: Mogo je preživit sa jednim karakom na duši... Krumpiri su biljka, a jedan krak hobotnica sa lako?om regenerira... Eto, da je samo on jeo - nebi je ?ak ni ubio... :lukavi:
Tztztztztztz, 'ladno bi coveka na greh naveo cisto gastronomije radi! :maljkovic: Ono jes', hobotnica je stvarno ukusna... U principu, od svega sto sam prestala da hasam, zalim samo za ukusom morskih zivotinjica, ali principi su principi!
Korisnikov avatar
By 2kune
Tztztztztztz, 'ladno bi coveka na greh naveo cisto gastronomije radi! :maljkovic: Ono jes', hobotnica je stvarno ukusna... U principu, od svega sto sam prestala da hasam, zalim samo za ukusom morskih zivotinjica, ali principi su principi!
Ajde... Pa kakva je razlika izmeðu svijesti jednog kraka hobotnice i jednog krumpira? Krumpir je ipak kompletnije bi?e, on može izrasti u cijelu biljku! A hobotnici ?e itako izrasti novi krak, i sa starim više ne želi imati nikakve veze... Ajde, uzmi komadi?ak... :djavo:
By Çâðê_DUP
Mene si nas'o! Pa ne love se slobodnolebdeci kraci hobotnice, nego je celu, jadnu, lise zivota, i to na onako surov nacin... :giljotina:
Maj lips vil not tac d hobotnica evr agen, ali mozes da me vodis na neki specijalitet s algama :spin:
Korisnikov avatar
By 2kune
Mene si nas'o! Pa ne love se slobodnolebdeci kraci hobotnice, nego je celu, jadnu, lise zivota, i to na onako surov nacin... :giljotina:
Maj lips vil not tac d hobotnica evr agen, ali mozes da me vodis na neki specijalitet s algama :spin:
Paaaa, pokušali smo sušiti i pušiti caulerpu taxifoliu, ali se nije pokazala u?inkovitom... :no: Da jeste, riješili bismo jedan veliki mediteranski ekološki problem... :angel:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Poput Bigirl, i ja sam kada sam bio mali letovao u Gradcu i po citavoj makarskoj rivijeri skoro svakog leta, a uvek sam hteo na jedno od otoka-pogotovo Bol na Bracu ili Dugi Rat. Je li stvarno Dugi Rat onako prekrasno pescan kao sto izgleda na slikama?

Sambadi enser pliz! :cool2:

I uvek sam se pitao koja su i koliko ima onih sitnih, slatkih nenastanjenih otoka na jadranskoj Mikroneziji i Polineziji (od Pule do Cavtata). Da otvorimo neku gej mikro drzavu na nekima od njih?
Jeste li znali da su australijski gejevi proglasili na jednom od aussie koralnih otoka svoju nezavisnu drzavu? A-ha!
Hocemo isto!:dj:
By Bombina
Eh, ja bila u Dubrovniku samo jedan dan, a tako bih se rado zadrzala duze... Inace mi je u najnajlepsem secanju ostao Peljesac, tamo bih bas volela da odem ponovo. Jel bio neko skoro?
jooj breeeeeeeeeee caaaaaaaatt ja sam bila u duborvniku kad sam bila od malena isla sam tri puta a ponovo
a na eksurziju sam isla davno dva puta negde 1988/89

:cita:
By Bombina
Sto se ribe tice, ja sam, bre, vedzeterijen! :vegi: Mogla bih da fishingujem samo kao Lisa Simpson, bez mamca i udice, cisto qliranja radi...
O bože! :doh: Takva je bila i jedna tetkica kad smo mi ekipa ošli na hobotnicu ispod peke sa kumpirima. Evo i sad mi sline cure kakva je bila! :radosnice: A lijepo ti tetkica izvali: Ja ?u samo malo zelene salate. Ja sam vegeterijanac. AAAAAA!!! Pa mogo je odustat taj jedan put! :cupakosu: Nije to nikad probao, niti ne?e - bar ne takvu! :drama: Mogo je preživit sa jednim karakom na duši... Krumpiri su biljka, a jedan krak hobotnica sa lako?om regenerira... Eto, da je samo on jeo - nebi je ?ak ni ubio... :lukavi:
ho ho ho ma nisi ti valjda gledala neku seriju smokovci
Korisnikov avatar
By bambola
Croatijo tugo moja...Kad se setim Rovinja,Braca,Hvara,Korcule,Lastova,Biograda pa Mljeta...eto mene sledece godine,svakako.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Girl*ho ho ho ma nisi ti valjda gledala neku seriju smokovci
Da znas da sam ih se bas prekjuce setila! Kukala ja tako kako mi se jede cokolada, a mrzelo me da idem u prodavnicu, i moj mi drug predlozi da je sami napravimo po nekom njegovom receptu (a ja budem mlada&naivna i prihvatim) :nesiguran: Mislim da nikada vise necu jesti homemade cokoladu, a osobito ne njegovu :kafa: Namah sam se setila "Smogovaca" i one epizode kad su ono dvoje klinaca, zaboravih kako su se zvali, isto tako sami pravili kolace pa zavrsili u bolnicu s pokvareni stomaci. :doktor:

Bambola, :up: za slichicu!
Korisnikov avatar
By Stripi
Jedno ?eljade, ono žensko, sigurno je bilo Marina...a kqako se drugo, ono muško zvalo, da me ubijete-ne znam :nono:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Na vrh mi je jezika. Jedan brat mu se zvao Stefek, najstariji Vragec, pa onda Pera, a on, a on.......evo, javicu kad se setim. Aha, setio sam se - COBRA!

Samo sto je meni omiljena scena kada najmladji Buco umace svoj debeli prstic u teglu slatka, pa ga klepaju po glavi!:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Stripi
Nije bio Cobra taj koji je hodao sa Marinom i radio onda one kola?e...ali da me ubiješ, ne mogu se sjetiti kako se zove :mad:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Stripi
Jedno ?eljade, ono žensko, sigurno je bilo Marina...a kqako se drugo, ono muško zvalo, da me ubijete-ne znam :nono:
dado? :neznam: :puzzle:
By Bombina
Originally posted by Girl*ho ho ho ma nisi ti valjda gledala neku seriju smokovci
Da znas da sam ih se bas prekjuce setila! Kukala ja tako kako mi se jede cokolada, a mrzelo me da idem u prodavnicu, i moj mi drug predlozi da je sami napravimo po nekom njegovom receptu (a ja budem mlada&naivna i prihvatim) :nesiguran: Mislim da nikada vise necu jesti homemade cokoladu, a osobito ne njegovu :kafa: Namah sam se setila "Smogovaca" i one epizode kad su ono dvoje klinaca, zaboravih kako su se zvali, isto tako sami pravili kolace pa zavrsili u bolnicu s pokvareni stomaci. :doktor:

Bambola, :up: za slichicu!
vidis i ja sam pogodila catt
valjda nisi mogla da uracunati :smeh: :obraz:
Korisnikov avatar
By bambola
Stripi jel nisu vise reprizirali smogovce u Hrvatskoj???Mislim,tako dobra serija,svi je se secaju sa radoscu i nostalgijom a da cuci i trune u nekoj arhivi...Koliko je jos klinaca moglo odrastati uz nju?
Korisnikov avatar
By Stripi
Da reprizirali?
U jednom sam trenutku pomislio da nam je to jedina dje?ja serija koju smo radili...no, ja sam se zasitio i više nisam mogao gledati, ebiga...a onda je krenulo i ono izdanje sa po?etka devedestih i nije mi se svidjelo...svi su poodrasli pa mi nisu nekako bili više za klin?adiju, više kao teenagerska serija. Imalo je tu i ogavnih scena kada iz jednog od smogovaca (onaj koji je igrao nogomet) izvla?e van svemirca koji se uvukao u njega...žasu...kad se meni povra?alo...
P.S. Bojandjo, hvala na podsjetniku. Dado se zvao Marinin de?ko :yes:
Korisnikov avatar
By bambola
E bas steta sto je nasi ne kupe...Ja bih odgledala jos jednom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!