Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by MarsKakav sumanuti optimizam.
Generalno podrzavam svaku ideju ovog tipa.
Ne mora jednom, moze da se ustali - razne varijante, krace, duze, inostranstvo ili ne... Nece svi zainteresovani bas moci da uskoce u termine, obaveze, pare i slicno...
I neka je reklama (Siki), sto da ne.
Odlicna ideja.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Null
HAHAHAHAHHA
jao.
e dopada mi se ideja. zamislite svi sa foruma. pa pokolj. a iznad u nebesima na drvetu duki.![]()
Originally posted by 2kuneKad si premaštovit...
lako tebi govoriti... ali ja buljim sada u jabuku a vidim praseće dupe...onako rumeno hrskavo...
![]()
Originally posted by avalonAli, ali...zašto? Za pištolje npr. postoji i prigušivač. Ne bi bilo bespotrebne buke.
...
Naravno, obavezno bi morali da sprecimo da neko unese oruzje...
Originally posted by alexandermagic
Wow, kako bi bilo zanimljivo da se okupi većina forumaša. Imali bi radnju k’o u romanima A. Christie: misteriozna gušenja, rijetki otrovi u hrani ili piću, neočekivana ispadanja iz vozila, nestanci nakon predaha u nekom restoranu ili kafeu, etc.
A je l’ bi ja mogao da sjedim negdje u blizini Lonija, Dine, Velibora, Kiwija, Cyber Miroslave i još nekih? Mogu samo zamislit kako je zanimljivo u njihovom društvu.
Originally posted by avalonAli, ali...zašto? Za pištolje npr. postoji i prigušivač. Ne bi bilo bespotrebne buke.
...
Naravno, obavezno bi morali da sprecimo da neko unese oruzje...
![]()
()
OnT: Za one s kojima bih zaista nešto takvo i uradio, dovoljno je prostran moj automobil.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!