Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ok_decko
Evropa kao Evropa mi 'ne lezi', vise sam Asian boy
Originally posted by AngraMaina
trivia:
Gdanjsk je zavrsetak evropskog koridora E-75 (Beograd-Nis-Skoplje-Atina).
Originally posted by MarvinEto mi kad slušam a ne proveravam. Pa dobro, u smislu kopnenog puta
Originally posted by AngraMaina
trivia:
Gdanjsk je zavrsetak evropskog koridora E-75 (Beograd-Nis-Skoplje-Atina).
Originally posted by Valdemar
Od posećenih Beč, Barselona, Amsterdam i Prag (a i Budimpešta, sad već onako oronula i puna beskućnika mi je nekako draga, home away from home nekako...), a od neposećenih mislim da bi me oduševili Stokholm, Sidnej, Hong Kong, Singapur, Buenos Aires, kao i "dosadni" švajcarski gradovi u proleće. Mada, kada bolje razmislim, lista bi zapravo mogla da bude poprilično dugačka...
Originally posted by mOwbidMene je par ljudi pitalo "Šta je to toliko posebno u Parizu?!"
Paris definitivno.,., pre nego sto sam otisla, kao pricaju kako je lep,itditd., ja rekoh, pa mora da bude lep, ipak glavni grad bla bla.,
i kad sam otisla.,. omg!!!! odusevio me i ostavio bez daha.
Originally posted by ok_deckoKad bih ziveo u Japanu ziveo bih u Kyoto. Obozavam taj grad i celu Kansai oblast.
Kobe, Japan. Kao pravi japanolog, tu bih voleo da zivim.
Originally posted by ok_deckoMeni se Astana nije svidela. Alma-Ata i nekako. U celom tom okruzju najzanimljiviji za slikanje mi se bio Tashkent, a najprijatniji Dusanbe. Sa druge strane komsiluka, Baku mi se svideo, ali Tbilisi mnogo vise. Jerevan mi je bio OK...nista posebno.
Od ostalih gradova, voleo bih da vidim Baku, prijateljica mi radi tamo u Hajatu, gledao sam fotografije, grad je stvarno prelep. Astanu u Kazakstanu, voleo bih da vidim novoizgradjenu prestonicu.
Originally posted by ok_deckoI ja isto imam neku opsesiju tim cudnim, nepristupacnim zemljama. Trebalo bi do kraja godine da idem za Pyongyang, pa postavicu slike...
Pyongyangom sam opsednut vec nekoliko godina, mogao bih sad da navedem milion razloga zbog kojih bi voleo da vidim taj grad, potrajalo bi.
Originally posted by ok_deckoPresao sam je celu, sve zemlje od Aljaske do Patagonije. Centralna i Juzna Amerika su za mene, pored Azije (gde zivim) nesto fantasticno i uvek me privlace...mozda zato sto sam svojevremeno i ziveo tamo...
Ah da, i Juzna Amerika, onako, cela
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!