Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Berlin... od ovih sto sam posetio, iako mi klima ne odgovara.

Ja bih nekako taj Melburn da dozivim, ili makar Barselonu za pocetak.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Kobe, Japan. Kao pravi japanolog, tu bih voleo da zivim.

Grad u blizini Kyota, u Kansai oblasti. Tu se moze osetiti pravi duh, istorija i kulturno nasledje Japana. Tokyo bih voleo da vidim, i to je to. Japanci kazu da u Japanu postoje Japan i Tokyo, koji je potpuno drugi svet.

Od ostalih gradova, voleo bih da vidim Baku, prijateljica mi radi tamo u Hajatu, gledao sam fotografije, grad je stvarno prelep. Astanu u Kazakstanu, voleo bih da vidim novoizgradjenu prestonicu.

Pyongyangom sam opsednut vec nekoliko godina, mogao bih sad da navedem milion razloga zbog kojih bi voleo da vidim taj grad, potrajalo bi.

Evropske prestonice, manje-vise. Ne kazem da ne bih voleo da obidjem, ali ni nemam preterano veliku zelju, Evropa kao Evropa mi 'ne lezi', vise sam Asian boy :)

Ah da, i Juzna Amerika, onako, cela :smug:
Korisnikov avatar
By charlie
pariz,valensija ( :sunce: ) i tel aviv, za sad.

verona je bajka,samo kad ne bi bila u italiji..

i od londona ochekujem da me obori s nogu kad ga vidim.:molise:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Paris definitivno.,., pre nego sto sam otisla, kao pricaju kako je lep,itditd., ja rekoh, pa mora da bude lep, ipak glavni grad bla bla.,
i kad sam otisla.,. omg!!!! odusevio me i ostavio bez daha.

uvek sam htela da upoznam London, ali kad bih morala da biram, London ili Paris.,., mozda bih o5 otisla u P.,., <3
Korisnikov avatar
By ordnick
Omiljeni gradovi su mi:

1. Novi Sad (odatle sam rodom)
2. Cirih (tu živim)

Kada je mogla Mileva Marić, mogu i ja :-)
Korisnikov avatar
By sofia
Volela bih posetiti ih,a mozda i ostati...Atina i Barselona
Korisnikov avatar
By h2o
Nica :yay:

Čeznem da se ponovo prošetam duž "Promenade des Anglais", da se zavučem u nekom parku... Čim se ukaže prva prilika odoh ja :auto:
Korisnikov avatar
By Valdemar
Od posećenih Beč, Barselona, Amsterdam i Prag (a i Budimpešta, sad već onako oronula i puna beskućnika mi je nekako draga, home away from home nekako...), a od neposećenih mislim da bi me oduševili Stokholm, Sidnej, Hong Kong, Singapur, Buenos Aires, kao i "dosadni" švajcarski gradovi u proleće. Mada, kada bolje razmislim, lista bi zapravo mogla da bude poprilično dugačka...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Valdemar

Od posećenih Beč, Barselona, Amsterdam i Prag (a i Budimpešta, sad već onako oronula i puna beskućnika mi je nekako draga, home away from home nekako...), a od neposećenih mislim da bi me oduševili Stokholm, Sidnej, Hong Kong, Singapur, Buenos Aires, kao i "dosadni" švajcarski gradovi u proleće. Mada, kada bolje razmislim, lista bi zapravo mogla da bude poprilično dugačka...

Amsterdam :hail: mnogo mi se svidja. Nije fabulozan i bljestav, ali je izuzetno simpatican i odise lepom atmosferom.

Bec je fin, ali i dosta sterilan na momente.

Svajcarski gradovi nisu "dosadni", oni su dosadni.

U Stockholm polazem ogroomne nade, bolje bi mu bilo da me ne razocara. :molise:

Ipak, jedan je London. :love: :love: :love:

Aix-en-Provence i Strasbourg - jako sarmantni gradici :up:
Korisnikov avatar
By Mars
Niš, Kotor, Budva... Pojedini delovi Beograda...Vidin...Atina, Solun, Jedrene, Istanbul...Kandern, Rems, Paris (naravno), Venecia (naravno), Firenca, Debrecin...Odesa...Seattle...Mariposa...

Gradofil sam, ako ovaj reč postoji...Ulice, trgovi, parkovi, zgrade, mostovi, stepeništa...drvoredi, fontane...pekare, kafei, restorani...topli napici zimi, hladni leti...creme brulee u Parizu, cheesecake u NYC, sacher torte u Beču...fado u Lisabonu, čardaš u Budimpešti, sirtaki na nekoj terasi u letnjoj grčkoj noći...I tako...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mOwbid

Paris definitivno.,., pre nego sto sam otisla, kao pricaju kako je lep,itditd., ja rekoh, pa mora da bude lep, ipak glavni grad bla bla.,
i kad sam otisla.,. omg!!!! odusevio me i ostavio bez daha.
Mene je par ljudi pitalo "Šta je to toliko posebno u Parizu?!"

...al onim tonom, onim glasom po kome vidiš da BILO ŠTA što kažeš - bilo bi dočekano odmahivanjem ruke i prezrivim osmehom..Kao: kakva NEORIGINALNOST - voleti PARIZ. Kako prozaično i uobičajeno..

Tako da sam rukom odmahnuo ja. Ne vredi...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prag!!

Ako i ostavim po strani kulturno istorijsku stranu ovog grada, u njemu sam se osecala sasvim prijatno i udobno, bez straha da cu se negde izgubiti, da ce me udariti auto ili autobus (sto mi se u BGDu desava stalno, valjda samo meni). Grad je toliko prilagodjen turistima da je savrsen za lunjanje po njemu i istrazivanje.
Jedina mala zamerka, ako se to zamerkom uopste moze nazvati, ponekad se naidje na zlojebe (posebno u restoranima, dok pokusavas da im objasnis da neces da jedes to, nego te zanima sta je to uopste) ali hajde, to je valjda slovensko nasledje.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by ok_decko

Kobe, Japan. Kao pravi japanolog, tu bih voleo da zivim.
Kad bih ziveo u Japanu ziveo bih u Kyoto. Obozavam taj grad i celu Kansai oblast.

Od ostalih gradova, voleo bih da vidim Baku, prijateljica mi radi tamo u Hajatu, gledao sam fotografije, grad je stvarno prelep. Astanu u Kazakstanu, voleo bih da vidim novoizgradjenu prestonicu.
Meni se Astana nije svidela. Alma-Ata i nekako. U celom tom okruzju najzanimljiviji za slikanje mi se bio Tashkent, a najprijatniji Dusanbe. Sa druge strane komsiluka, Baku mi se svideo, ali Tbilisi mnogo vise. Jerevan mi je bio OK...nista posebno.

Pyongyangom sam opsednut vec nekoliko godina, mogao bih sad da navedem milion razloga zbog kojih bi voleo da vidim taj grad, potrajalo bi.
I ja isto imam neku opsesiju tim cudnim, nepristupacnim zemljama. Trebalo bi do kraja godine da idem za Pyongyang, pa postavicu slike...

Ah da, i Juzna Amerika, onako, cela :smug:
Presao sam je celu, sve zemlje od Aljaske do Patagonije. Centralna i Juzna Amerika su za mene, pored Azije (gde zivim) nesto fantasticno i uvek me privlace...mozda zato sto sam svojevremeno i ziveo tamo...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!