Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahaahhahaha...ovu shishku sm dosla da vidim bas sta je napisala..
Korisnikov avatar
By shishmish
joj H. ja sam posle onog povratka za bg isla ponovo... dosla pre dva dana... :barf: :psiholog: :rida:
Korisnikov avatar
By DeVision
Za sada definitivno Prag pa Pariz :novine:
By sportiv01
Najlepsi: Berlin, London, Beograd, Zuerich, Muenchen, Rejkjavik, Moskva, Washington.

Najodvatniji: Sarajevo, Zagreb, Budimpesta, Varsava, Sofija, Bukurest.

Neutralno misljenje: Amsterdam, Pariz, Roma.

Najprljaviji: Sarajevo, Zagreb, Bukurest.
Korisnikov avatar
By SloveniaBoy
Če kopiram predhodnika:

Najlepši: Stockholm, Maribor, Bled, London, Pariz, San Marino.

Najodvratnejši: Trst, Gorizzia, nasploh Italija.

Neutralno: Celje, Zagreb, Amsterdam.

Najprljaviji: celotna Italija - razočaranje!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa... odmah moram da napomenem da sam ja vise tip za obilaske nego za izlaske, tako da me uvek vise privlaci bogata istorija, mnostvo gradjevina nego neki nocni zivot...
Volim Budimpestu, volim je posebno pod snegom. Grad sa najlepsim mostovima. Takodje, obozavam Veneciju, Veronu, uopste severnu Italiju.
Na listi za posetiti je prvi Prag (idem za manje od mesec dana :yay: ), zatim Bec, Amsterdam, Pariz, London, Minhen, Kopenhagen, Istambul....
Barselona je zaista divna, ali koliko god vremena da provedete u njoj - uvek ce vam se ciniti da je bilo premalo. Tako i ja... bilo mi je lepo, ali je ostao pomalo gorak ukus zbog neobilaska Barcelonete, Pikasovog muzeja, muzeja cokolade i erotike...
Pomalo sam bila razocarana francuskom Azurnom obalom, Kan lici na bilo koji drugi primorski gradic, sa lepom plazom, setalistem i Filmskom Palatom. Ono sto ga cini glamuroznim su vile zvezda i preskupi restorani i radnje. Nica je, po meni, kichasta, kao i Monte Karlo. Monako je zlatni kavez. Divan, cist, uredjen... ali kavez....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by sportiv01
Najprljaviji: Sarajevo, Zagreb, Bukurest.
zagreb uošte nije prljav. a sarajevo nije ništa prljavije od beograda. gluposti.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
To bi i dalje bio London. Grad koji, za razliku od Beograda kojeg volim uprkos svemu, nije jedan veliki komsiluk, vec svako zivi svoj zivot, i u kome mogu prosetati gola a da me niko ni ne pogleda. Pritom svakome pruza jednake mogucnosti.

Volim i Pariz, ali ne i Parizane. Ignorisu engleski u svakoj prilici.

Helsinki - razocarenje. Ali bas. Doduse, rada sam da mu dam drugu sansu, i i dalje ne gubim nadu da je Stokholm bas onakav kakvim ga zamisljam. :molise:

I da, moram spomenuti Zagreb, koji definitivno ne spada medju moje omiljene gradove, ali je predstavljao jako pozitivno iznenadjenje. Cisto, uredno, skladno i slatko. Beograd jeste veci i zahtevniji, ali bi mogao da se ugleda na Zagreb sto se tice gorenavedenih stvari.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Kratko i jasno, moj Nis. :getmeoutofhereplease!:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Prag je grad po mojoj meri i mogao bih živeti u njemu, a naravno Rim je na prvom mestu :bye: zatim Budimpešta, Beč, Maribor, Grac, Brno i da ne zaboravim Zagabriu :skuter:
Korisnikov avatar
By Combo
Da je meni jedno godinu dana u Firenci...
Korisnikov avatar
By AbD
pa ono, da su mi baš ostavili uvjerljivo najbolji dojam: tokyo, miami, paris i istanbul

s time da bih jedino u parisu volio i raditi, u svim drugima bih samo imao stan. :)
By Hans
BERLIN
Slika
a onda..
Rim
Pariz
Drezden
Bech
Beograd....
By muscular
Berlin NAJLEPSI!!!!

NAJODVRATNIJI-Zagreb (kao neka iranska kasaba)
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by muscular
NAJODVRATNIJI-Zagreb (kao neka iranska kasaba)
Bio si u Iranu i znas iz licnog iskustva, ili lupetash onako da ti prodje vreme?
Korisnikov avatar
By Srklet
najvise me je, predvidljivo, odusevio berlin. nema smisla pretjerano elaborirati, zna se sve.

najgora mi je pak bila bratislava. what a dump.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Popeye
what a dump.
U stilu Bette Davis;)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Pariz, London, Madrid, Barselona, Rim, Sidnej; New York...

:love:
By rusija
Ma Beograd je grad za sve, samo da ga jos malo ulepsaju, zaista je super,

i necete verovati, Adis Abeba (prestobica Etiopije) je lepa, samo sto im je zivot uzas, oni nemaju pojma koji je vek, ali grad ima neku posebnu dusu,

naravno, barselona je rame uz rame sa Bg, ici cu opet, i opet i opet, a bio sam 11 puta :gitara:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by rusija
i necete verovati, Adis Abeba (prestobica Etiopije) je lepa, samo sto im je zivot uzas, oni nemaju pojma koji je vek, ali grad ima neku posebnu dusu,
Slazem se. Bio sam u Adis-Abebi prosle godine. Nemaju struju nocu, prljavo je, sve u raspadnom stanju, etc...znaci ono tipicno propala Africka kolonizacija, ALI...i meni se svideo kao grad jer sam se tamo dobro osecao. Jako je bedno, i secam se dosao sam iz Djibouti-a, i tako sam se lepo osecao (mozda zato sto ne podnosim Djibouti i bilo mi je drago da zbrisem odatle). :bicikl:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by rusija
naravno, barselona je rame uz rame sa Bg...
BARCELONA rame uz rame za BGD-om?

:zid:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!