Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By TETKA DARA
:vogue:

A sto i ove godine nema gay nedelja kao prosle?
Ne letujem gde me ne vole :vogue:
By Greg
koliko znam nema gay nedelje, ali nas ima u tom periodu koliko ti volja...
ko te na gay otoku ne voli?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hvar jeste prelep ali je problem sto u sezoni dizu cene sky-high isto kao u Dubrovniku.Za te pare mogu otici na Mikonos ako mi je do gay-provoda :zastava:

Lm ako se Hvar polako pretvara u gay destinaciju onda je to za pohvalu.Ali da bi postali gay destinaciju moraju otvoriti i gay barove i klubove a ne da se sve svodi na Buda Bar gde mozes videti tu i tamo po dva tipa koja se hvataju.:zastava:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pih, sudeci kakva je politika aktualne hr vlade, ti se zalazu iskljucivo na penzionerski turizam. nema vajde od tih njemaca i austrijanaca kod kojih je adrenalinski uzitak setkanje uz 2 kugle (skupog) sladoleda uz rivu. samo sunce (koje s obzirom na ove klimatoloske promjene i nije nesto prestabilno :trep: ) i more ne cine dobru turisticku ponudu.

sto ti vrijedi otvaranje kluba za koji se moras pomuciti i potplacivati sve oko sebe da ti radi do 4 ujutro, a i onda te ocekuju nove tuzbe.

a dok bauljas gradom nakon sto se sve zatvori u 1 ujutro, samo ocekujes da te neka nadrkana baba polije kantom vode.

na hvaru je navodno ok, s tim da me uzasno nervira taj elitizam zajedno s elitnim cijenama. radje skoknem negdje drugdje :)

dooosadnooooo :zijeeeeev:
By Greg
Hvar je prelep... to jeste isitna! Ima dosta gejica (kako to oni kazu) i im dosta parova... za speed daating i nije neko mesto... mada kako me secanje ne vara... ja sam se ladno startovao po kaficima sa tipovima... i meni je bilo jako lepo... kad znas da na nekom mestu , u nekom mestu ima dosta gejeva, onda je lako krenuti u start (ako si opusten), pa ti nije MUST da bude obavezno da bude gay barova i klubova da bi na jednom mestu mogao da biras... biras svuda.. i nadjes...
uostalom, Hvar je fenomenalan za opustanje jer nema tu preveliku sexualnu energiju gde se ocekuje da se sve svodi na sexdating, nego je mesto za odmor gde svoj licni odmor mozes i da upotpunis interasantim sadrzajima koji podrazumevaju muskarca!
za sve one koji zele i da se od inace ludog gay provoda u beogradu odmore i iskljuce svoje napete nerve prouzrokovane kvazi promiskuitetnom gay scenom beograda, hvar je prava destinacija ovog leta!
... a cene:
iz licnog iskustva mogu reci da su cene iste kao u Beogradu... onaj koji misli da je Mykonos jevtiniji od hvara... trebalo bi da promeni travel agenta!

:blenta:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Lakiboy_ns
Hvar jeste prelep ali je problem sto u sezoni dizu cene sky-high isto kao u Dubrovniku.Za te pare mogu otici na Mikonos ako mi je do gay-provoda :zastava:
Podržavam.
Jebale ih njihove cijene!
By Greg
sve sto vredi ima CIJENU!!!!!!!!!!!!!!
:)
Korisnikov avatar
By Stripi
možda, no ja ću biti taj koji će procijeniti da li to dovoljno vrijedi da bi se toliko platilo.
Hrvatsko primorje je općenito preskupo za onu mršavu ponudu.
More iobnako nisu oni kupili pa da ga skupo naplaćuju, a ostatak ponude je goimla kafića i rijetko koja diskoteka na obali.
Pardonirajte me, no za skoro 1000km obale ja mislim da je to premršava a opet preskupa ponuda.
KAo što reče moj lala Laky, radije ja odoh negdje drugdje u dobar provod. Kad se budem poželio penzionerskog ljetovanja onda ću orić kod moje tete u Kaštelanski zaljev.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Greg
sve sto vredi ima CIJENU!!!!!!!!!!!!!!
sve sto vrijedi uvijek je i imalo cijenu, ali u ovom dijelu europe se uvrijezila predrasuda da sve sto kosta automatski toliko i vrijedi. medjutim, kapitalizam je pun zamki i precijenjenih proizvoda i usluga. na samom je covjeku da, ukoliko zeli biti imalo razborit i sacuvati svaki tesko zaradjeni dinar, procjeni odnos cijene i kvalitete i prema tome odredi svoje daljnje djelovanje (mislim, obicna kava s mlijekom 15kn cca 160 din... iz principa necu dati).

praksa u hr turistickim destinacijama je da preko zime (ako uopce i ugostiteljski objekt radi) imaju jedne cijene, a kasno proljece vec lagano ispisuju flomasterima nove, vise cijene... cisti bezobrazluk.

tako da tko voli, nek izvoli, mene bome ni hvar, a jos manje dubrovnik s onom krmacom gradonacelnicom nece vidjeti.
By Greg
vidim da ste ogorceni na hrvatsko primorje... isto vidim i da ocigledno zivite u hrvatskoj... te stoga i cenim vas ugao gledanja stvari... penzionerski zivot je za penzionere... moj tesko da je penzionerski... ludi provod ces pre naci na ibizi ili grckim ostrvmia, a ne na hvaru... no ludi provod ces naci i u beogradu... tako da se covek mora o odmoriti od ludog provoda... plaza i more ne sluze smo za beach clubing i trestanje muzike i sex pa plazi... ima i druge svoje drazi... jedino od gore navedenog sto cu konzumirati ovog leta jeste sex na plazi.. ostalo me toliko i ne zanima...
By Greg
p.s.
CIJENA nije nesto sto se izrazava samo sumama novca... toliko valjda znate!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bez svadje :rafal:

Evo jedan point za Hvar od mene.
Naime, iako cene u sezoni budu previsoke ipak bi radije taj novac potrosio na Hvaru ili nekoj slicnoj destinaciji u Hr negu u Crnoj Gori gde isto cesto preteruju sa cenama jer je nivo usluge na hrvatskom primorju ipak daleko bolji od onog u CG.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Greg
p.s.
CIJENA nije nesto sto se izrazava samo sumama novca... toliko valjda znate!
Znamo.Kao sto rekoh malopre kvalitet usluge takodje odredjuje cenu.
Ali svejedno naplacivati recimo 5 eura po satu za parking u Dubrovniku u sezoni je ipak obican bezobrazluk i drumska pljacka :panker:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lakiboy_ns
Naime, iako cene u sezoni budu previsoke ipak bi radije taj novac potrosio na Hvaru ili nekoj slicnoj destinaciji u Hr negu u Crnoj Gori gde isto cesto preteruju sa cenama jer je nivo usluge na hrvatskom primorju ipak daleko bolji od onog u CG.
o prirodnim lepotama da i ne govorimo....
Korisnikov avatar
By EYA
ja bila na visu prosle godine, upravo u periodu dok je na hvaru bila gay nedelja (il sta god vec) i tuga me uhvatila sto ne mogu da skoknem i pojebem neku zgodnu, zbog vreline u tom periodu razgolicenu, lecu... a onda mi rekose da je masa pedera ,a leca niotkud, pa mi to bio lek za dushu :harmonika:
By pčelica
Eh, prva žena u koju se ja zaljubih
bejaše na Hvaru. :sigh: (mogla bih ja sad
da opisujem doživljaje od tog leta no neću da
sabotiram temu.)
I da, krcat je lezbama, ja neš' gay momke i
nisam po danu viđala.
Korisnikov avatar
By Diabolique
E, pa ja idem na Hvar u avgustu! Ako neko hoce sa mnom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!