Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Izlet u Beogradu?

Ada Ciganlija
3
17%
Top?ider
2
11%
4
22%
Avala
3
17%
Kalemegdan
5
28%
Neko drugo
1
6%
Korisnikov avatar
By ::fy::
Koje je, po vašem mišljenju, najbolje mesto za izlet u Beogradu?
Slika
Ada Ciganlija

Slika
Top?ider
Slika
Košutnjak
Slika
Avala
Slika
Kalemegdan
Korisnikov avatar
By spliff
dobra su sva :lokalpatriota:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja planiram na peša?enje na Avalu uskoro... od gorenavedenih mesta, otišao bih i na Košutnjak i Top?ider.

ina?e, iz manjeg sam mesta i živim pored reke, pored šume i mnogo mi je lepa priroda ovde. :trep: i onda me taj Beograd tako razo?ara svojom prirodnja?kom ponudom...
Korisnikov avatar
By jukie
Zavisi šta smatraš za izlet... na?i mesto gde ?eš da rasprostreš ponjavu i izvadiš hranu iz korpe pa lagano grickaš i gledaš prirodu oko sebe, ili peša?enje i šetanje...

Mislim da je Avala najbolja, ako uspeš da piknikuješ na onim livadicama koje su postojale na pola puta do vrha (nisam davno bio pa ne znam da se nije nešto izgradilo; tamo sam išao da lovim leptire za zbirku beski?menjaka). Odatle ima jako lep pogled.

Košutnjak je u suštini šuma; nema nešto mnogo proplanaka gde može da se piknikuje (tamo smo išli da beremo biljke za herbarijum...)

Kalemegdan je nešto sasvim drugo (na 10-100 metara ti se nalazi Knez Mihajlova*). Pre svega mislim da tamo ima onih tabli Ne gazi travu... dakle nema sedenja na peškiri?ima... to je u suštini gradski park. Ima raznih stvari da se vide (muzeji, pogled na reku, slušanje Serinus serinus kako pevaju), ali je više za šetnju (napraviš maršrutu i tuda proðeš) nego za odmaranje i lenstvovanje (klupe su sve zauzete pa nema sedenja na klupama). Za džabalebarenje po gradskom parku bih ipak preporu?io Tašmajdan.

*da, moj omiljeni izlet je šetnja potezom od Slavije do Mamuta pa odatle Knez Mihajlovom; ili u suprotnom smeru; možeš da vidiš masu zanimljivih ljudi, a tu su i tri IPSove i jedna (dve) Platoove knjižare (ne ra?unaju?i one manje).
Korisnikov avatar
By IriS
meni je teško da se odlu?im... svako mi prija na neki na?in... sve u zavisnosti od raspoloženja... moUžda bih Adu stavila na poslednje mesto, nekako mi se izlizala od ?estog koriš?enja... a i uvek ima mnogo ljudi, pa to ume da me nervira :hand:
Korisnikov avatar
By Delete
Meni je Kalemegdan super, Topcider bih smestila na poslednje mesto po zanimljivosti, a ostalo je negde u sredini!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Uf pa ne znam šta je lepše i šta više volim. Ne mogu da se odlu?im! :cvetduga: Ajde recimo da su Košutnjak i Top?ider najprijatniji (kako ih razlikujete?), Adu volim preko leta ali ne za kupanje nego za izlet, Kalemegdan je super u svim oblicima i godišnjim dobima, jedino mi je Avala malo dislocirana -- to je skoro pa izlet izvan Beograda...

Super tema :up: Samo si stavio ne-preterano-atraktivnu sliku za Košutnjak, može neko da stekne pogrešan utisak, a tamo je zapravo divno :)
Korisnikov avatar
By Draco
Kalemegdan mi je suvise nekako u centru da bih mogla da ga nazovem mestom za izlet, pa cak i za cirku.. Ada je stvarno pretrpana sto lokalima, sto ljudima, mada smo bili tamo pre neku nedeljicu i bas nije bilo ljudi <tnx to termin tj. vece + bonus poplava>. Avala mi je skroz kul, mada je moguce da sam jos uvek pod utiskom prvomajskog rostiljanja tamo.. :)

Ne bih mogla da se odlucim..
By жњ
Kosutnjak ljudi... A i super je klopa u "Aci devetki" :njami:
Korisnikov avatar
By Stripi
Slažem se sa Spliffom da su sva dobra, nmo kako još nisam bio na Avali svih ovih godina koje sam dolazio, moj glas ide upravo njoj :yes:
Korisnikov avatar
By bigirl
Košutnjak i Top?ider. Mada... Iz Top?idera imam neka loša se?anja... Tamo me tresnuo tramvaj kad sam bila mala...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Avala definitivno. Fenomenalno mesto!! Doduse, najudaljenije od ponudjenih, ali what the hell... :)
Korisnikov avatar
By djo
bojčinska šuma u progaru, opština zemun :D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Zavisi sta planiras da radis na izletu.

Ada ili Avala.

:D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Adu obozavam, a ovih dana mi se bas ide na Avalu. Valjda cu se nesto vec i organizovati. Ada je bliza, dostupnija, ne mora da se planira pa je zato mnogo cesce posecujem. Kalis i ne racunam u izlete, tamo cesto setam.. :galerija:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Topčider je zakon...a i Kopšutnjak mi je blizu tako da sam skoro svaki dan na nekom od ta dva mesta...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Na Kalemegdan neizostavno idem, kad god dodjem u Beograd ( Ili kako vi to mladi rado u zargonu kazete - u Begesh ).
Uvek se tamo rado ispricam sa penzionerkama i onim simpaticnim zenicama sto prodaju vilerove goblene kraj klupa.
:B
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by bojandjo
bojčinska šuma u progaru, opština zemun :D
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!