Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Prema podacima Narodne banke Srbije, za deset meseci u 2006, turizam je ostvario devizni priliv od 325,48 miliona dolara, što je 29 odsto više u odnosu na isti period prošle godine. Ostvaren je suficit od 56,05 miliona dolara.

Prosto neverovatno! A mi uradili nishta nismo. Samo zamislite kako strancu izgleda kada dodje na Z stanicu u BG. Ili samo kada udje u nash voz. O zapanjujucem nedostatku low cost avio prevoznika da ne govorimo. A vrlo se interesuju i Ryan Air i Norwegian Shutlle i Spanair i ko zna ko josh.

Jeste da taj suficit pokazuje i da mi tragicno malo putujemo, ali sve jedno je iznenadjujuce...
Lepa je vest. A moze biti mnogo mnogo lepsha. Samo da se malo zasucu rukavi.
Korisnikov avatar
By Mortis
Nesto imam 0,03% poverenja u tacnost tih brojki...
Korisnikov avatar
By Pipin
Vala i ja. Za deset meseci 325 i po miliona dolara?!
Možda su računali i UNPROFORce na Kosovu. :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo su objavili negde pred izbore?

:pirat:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
A zasto mislis da nasima nije, hm... tako isto kad udju u Zeleznicku stanicu u Beogradu, ili u srpski voz?

Ali super je vest. :up: Dobro je sto nedostatak infrastrukture uopste ne odbija turiste... mozda cak i obrnuto.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by AngraMaina
Dobro je sto nedostatak infrastrukture uopste ne odbija turiste... mozda cak i obrnuto.
Pa dolaze ljudi na safari
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Mahnitu
Originally posted by AngraMaina
Dobro je sto nedostatak infrastrukture uopste ne odbija turiste... mozda cak i obrnuto.
Pa dolaze ljudi na safari
Tuzno ali istinito... zato sto ima puno kretena na tom zapadu :avalon: ali dok ostavljaju pare svidzaju mi je se
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zar nisu ljudi iz Ryan Air-a rekli da nisu zainteresovani za nas?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by A.F.K.A.OB
Zar nisu ljudi iz Ryan Air-a rekli da nisu zainteresovani za nas?
Ne nego im drzava nije dala da udju jer bi pojeli JAT za 2 dana.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znam da im Velja ne da, nego mislim da sma negde procitao da im ne odgovara nase trziste zbog toga i toga, ali da su neke druge kompanije zaista zainteresovane.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Mars
Ovo su objavili negde pred izbore?

:nono:

"Prema podacima Narodne banke Srbije u prvih šest meseci 2006. godine ostvareni devizni priliv od turizma iznosi 153,9 miliona dolara, što je za 20% više u odnosu na period januar-jun prošle godine. Takođe, to je za 25,4 miliona dolara više od iznosa koji su naši turisti potrošili u inostranstvu u ovom periodu."
TOS

E sad, zovite me Marvin Naivni... ali ja ovakvim podacima verujem.
Uostalom vec dve godine NS leti vrvi od inostranstvenih bekpekera. OK, mozda ne bash vrvi ali imas ih podosta. I da, ne donose bekpekeri puno kesha... ali mi bash nismo u prilici da zakeramo za bilo shta. Neka i 3 evra dnevno potroshe, dosta je...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by A.F.K.A.OB
Znam da im Velja ne da, nego mislim da sma negde procitao da im ne odgovara nase trziste zbog toga i toga, ali da su neke druge kompanije zaista zainteresovane.
Zvanicno su trazili i Ryan Air i Norwegian Shutlle i Spanair.

Zna li neko neshto oko onog sporazuma "open sky"? Tacnije, shto to vec nije proradilo u nas?
Korisnikov avatar
By Mars
Iz istog razloga zbog kog imamo jedan Telekom: da bi mogli da nas DERU, da bismo plaćali nerealno visoke cene usloga, i da bi ONI mogli da se bogate.

Korisnikov avatar
By Marvin
Pa to da zivimo u jednom velikom i pohabanom Monopolu je vishe nego jasno... (samo shto nam shanse i iznenadjenja ne nude, "oni" za nas bacaju kockice a i nisu nam dozvolili ni boju sopstvenu da izaberemo... )

Mislio sam konkretno, shta su izmislil da je problem?
Poshto je open sky potpisan i trebao je da "proradi" od 1. januara 2007... a po njemu sve kompanije lete kao domace... to pitam, ocigledno nisam dobro skontao celu pricu (rekoshe da kada krene da se primenjuje JAT vishe nikako nece moci da sabotira)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
A direktor Jata ima platu 5000 evra. Posle kazu Jul umro
Korisnikov avatar
By Mars
... a avioni izgledaju kao da si na Lasta autobus NALEPIO krila.

Korisnikov avatar
By Marvin
Nemojte tako ljudi.
Farbaju ih! Da da.
A i tepihe kazu da ce da menjaju...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Hoce polepiti i trake sa sedista koje otpadaju i zameniti fosilne stjuardese novim?
Korisnikov avatar
By Mars
Relativno fosilne ALI ZATO do nebeskih visina na kojima lete - bezobrazne i drske. A glupe*.

Izinjavam se ako je nekom od nas ovde mama/tetka/baba stjuardesa i ako je izuzetak od ovog opisa-ali većina je zaista takva.

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nemojte da ste zli, Lasta poslednjih par godina bas ima dobra vozila...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!