Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Super Mario
Proveo sam 8 dana u Rovinju i evo utisaka: Grad je skroz sredjen (odlične ulice, duge staze za bajs), ljudi su ljubazni, 80posto turista su stranci.
More je čisto, bez talasa, voda iz česme zdrava.

Rovinj je poznat kao jedini grad na jadranu sa gej diskotekom (koja je sasvim pristojno opremljena, nalazi se blizu INA-benzinske pumpe na izlazu iz grada).
Tu je i internacionalna gej plazha u blizini kamp centra Amarin.
Toplo preporučujem! :meda:

http://www.tzgrovinj.hr/hrv/home.asp
Korisnikov avatar
By MARQUE
О па дошо ти нама бацк :yay: ... драго ми је да си се лијепо забавио . :hug: .. ја нисам никад био у Ровињу ( али га знам преко ТВ-а :smeh: ), но систерка ми је била прије 20так дана па каже да је супер... него, јел си ишао до Пуле, Ријеке, Мотовуна, Цриквенице? си уловио каквог странца? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Delete
Ima pitanje! Ima li bar tamo vise lezbejki nego pedera?
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by MARQUE
О па дошо ти нама бацк :yay: ... драго ми је да си се лијепо забавио . :hug: .. ја нисам никад био у Ровињу ( али га знам преко ТВ-а :smeh: ), но систерка ми је била прије 20так дана па каже да је супер... него, јел си ишао до Пуле, Ријеке, Мотовуна, Цриквенице? си уловио каквог странца? :lukavi:
Video sam Rovinj, autobusku u Puli, malo Rijeke, prošli smo kroz centar Opatije.

Sledece godine cu napraviti detaljniji plan (nadam se da cu za izradu istog imati vishe od dva dana :offtopic: ) i povesti vecu ekipu :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Delete
u gej klubu su bile samo dve devojke a na plazhi samo muskarci :dude:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Super Mario
Originally posted by Delete
u gej klubu su bile samo dve devojke a na plazhi samo muskarci :dude:
Polako pocinjem da gubim nadu...
Korisnikov avatar
By Super Mario
U centru je crkva Svete Eufeme, peli smo se na toranj, stepenice su od drveta (nalik merdevinama) pa sam doživeo Vertigo efekat :scared: Dobro sam zhiv sishao :sniff:
Korisnikov avatar
By LittleRed
nadam se da su ih sredili, jos kada sam ja bila osamdeset i neke bile su u uzasnom stanju :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by LittleRed
nadam se da su ih sredili, jos kada sam ja bila osamdeset i neke bile su u uzasnom stanju :)
kazhu da jesu. Svi stepenici su na broju, a to što liče na trule merdevine valjda je deo šarma :neznam:
Korisnikov avatar
By MARQUE

kazhu da jesu. Svi stepenici su na broju, a to što liče na trule merdevine valjda je deo šarma :neznam:
Црквица коју си навео вјеројатно је дио културне баштине (заштичена је) па се не смије обнављати новим материјалима. Када кажем "новим" онда мислим да се не смију камени блокови замјенити циглом, бетон мрамором или цријеп са којекаквим Тондацх плочама или било шта тому сличном .. значи поанта је да буде изворно онакво какво је било, само наравно у добром стању. Све се смије обнављати али се архитектура града не смије мјењати.

Мој френд има у Истри викендицу која је такођер заштичена и прошле године су хтјели навући фасаду на ту камену кућицу и нису смјели. Све што су могли јест да плате некоме да им очисти тај камен са неким кемикалијама и то је то. Тако је са вечином кућа у старој језгри а посебице неким важнијим објектима типа цркве. Све мора остати аутентично. :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Crkva je zavresna 1736. Na vrhu je kip mučenice Eufemije od 3m, koji se okreće na vetru ;)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ево укро сам са ситеркиног лаптопа једну њезину фотку из Ровиња ... има их тону, само кај не знам шта је из Ровиња а шта из осталих градова .... :)

Slika

Добар дан, модри бисеру Ровиња .... :peva:
Korisnikov avatar
By spliff
rovinj je do jaja! :) nadam se da ccu uskoro opet biti u prilici da ga posetim
Korisnikov avatar
By Boshko
E pa, iskreno ti zavidim zbog letovanja u Rovinju... ja se kanim vec dve godine da odem i uvek sam sebe finansijski unistim bas kad pocne leto... :(

Za naredno leto cu se nadam se malo bolje spremiti, pa se mozda i sretnemo na nekoj plazi... ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A koliko je skupo to zadovoljstvo?
Korisnikov avatar
By Super Mario
ako stedis oko 250-300 (uracunata povratna karta Lastom), ako torosis oko 370, ako se izivljavas preko 400.

Nocecenje u privatnom smestaju po osobi 17e u centru, periferija 25 apartman, bus u jednom pravcu do gej plazhe 1.5e, bicikli na ceo dan 700dinara, kokakola u kaficima 2e, pljjeskavica oko 200dinara.
Korisnikov avatar
By M M and I
ako stedis oko 250-300 (uracunata povratna karta Lastom), ako torosis oko 370, ako se izivljavas preko 400.

Nocecenje u privatnom smestaju po osobi 17e u centru, periferija 25 apartman, bus u jednom pravcu do gej plazhe 1.5e, bicikli na ceo dan 700dinara, kokakola u kaficima 2e, pljjeskavica oko 200dinara.
Izvini ali da li sa 250 do 300 Eura u Rovinju mozes da budes 2 ili 3 dana?

ako je nocenje min 17e (sto i nije mnogo)...to je 170 eura za 10 dana, zatim cak ni ta karta autobusom sigurno nije ispod 50...eto ti 220 Eura...i sta ostane ti 30 Eura ako racunas da si potrosio 250...ili 80 Eura ako je opcija 300E....za te pare treba nesto i da pojedes....da popijes, da se zabavis i da posaljes koju razglednicu?????????????????

Inache je Rovinj zaista lep grad...ali nesto mislim da ce za boravak od 8 do 10 dana ipak biti potrebno vise od 500Eurica :roni:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nekada su tamo išle babe i dede, a danas Rovinj ima gej plažu. :trep:

Rovinj je mnogo lep, ali i preskup. no, s obzirom na broj stranih turista, to nije čudno. mislim da je to najskuplja destinacija HR primorja. u svakom slučaju, ko ima priliku, ne bi je trebao propustiti.

dobra ideja za uštedu je da ideš u neko jeftinije mesto u blizini, a onda skokneš do Rovinja dok si tamo. ili da upoznaš nekoga odande, pa da te onda on/a ugosti... :)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by 2Q2Bstr8
mislim da je to najskuplja destinacija HR primorja.
Опатија је далеко скупља (најскупља на подручју приморја, Истре и кварнера), хрватски Монте Царло и симбол неке елаганције на цијелом Јадрану .... одредиште богатих њемачких умировљеника ... :invalid:

бтw. Ровињ не спада у Приморје већ у Истру
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by M M and I

ako je nocenje min 17e (sto i nije mnogo)...to je 170 eura za 10 dana, zatim cak ni ta karta autobusom sigurno nije ispod 50...eto ti 220 Eura
Mi smo bili 8 dana :) Dve osobe=740e (rachunajuci iznajmljivanje bajseva 2 dana, voznju busom do plazhe i kupovinu nivea kreme za sunchanje od 1000dinara i povratnu kartu LASTOM).
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by MARQUE
Супер Марио јел познаш ти овог? ;) :lol:
:lol:

Ne, ali znam otprilike gde se to dogodilo :arapin:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by M M and I

ako je nocenje min 17e (sto i nije mnogo)...to je 170 eura za 10 dana, zatim cak ni ta karta autobusom sigurno nije ispod 50...eto ti 220 Eura
Mi smo bili 8 dana :) Dve osobe=740e (rachunajuci iznajmljivanje bajseva 2 dana, voznju busom do plazhe i kupovinu nivea kreme za sunchanje od 1000dinara i povratnu kartu LASTOM).
A jeste nesto u medjuvremenu jeli...pili...koji sladoled...kakav kolachich ili ste se samo vozikali bajsom i mazali Nivea kremom od 1000 Dinara???
Korisnikov avatar
By Super Mario
Mili, jeli smo :kuvar:
mahom fast food (pice, hamburgere i ćevape, stvari iz pekare), voće sa pijace (veoooma skupo) i par sladoleda dnevno . Zadovoljan?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!