Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Da li je neko bio od vas u privatnom smestaju u Bugarskoj?Ako jeste, gde, i da li ste bili zadovoljni, koje su bile cene smestaja?
Korisnikov avatar
By Laika
Uhhhhh... Stvarno zvuci...
Moje bugarsko iskustvo je krajnje traumaticno iako je stalo u svega pola sata na benzinskoj pumpi na nekom auto-putu. Zamislite deset betmenki (tj. deset zabradjenih nesrecnih zena muslimanske veroispovesti) koje ulaze u wc i krecu da se skidaju, I mean, gole (?!), i pirkaju vodom...
I zamislite moje zaprepascenje...
Ovo je bio oftopik, naravno...
Korisnikov avatar
By Draco
Po takvim zemljama se ne treba zajebavati sa privatnim smestajem.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e...ajde ako te stvarno zanima, vidimsa drugaricom pa ti javim...ona bila pre dve godine...ako dobro pamtim....i prilicno sam siurna da je zadrzala telefon fine tete iz bugarske kod koje je bila na smestaju....bila je vise nego zadovoljna...
Korisnikov avatar
By HARP
Bio sam jednom u privatnom smestaju u Nessebaru, ljudi su prijatni, ali to je nesigurno, mislim ici odavde u sezoni, pa uzeti sta ima.
Mislim malo je jadno, mada tada je bio smestaj 5e
najbolje je ici organizovano.
Dosta privatnika je napravilo omanje zgradice za izdavanje vrlo luksuzno opremljene, to je bolja varijanta, a i nije toliko skupo.

Zavisi u koje mesto ides, imas sajtove agencija u svakom mestu, mozes preko neta da rezervises smestaj za odredjeni period.
Da ne pricam kada sam bio u Suncanom bregu u hotelu, e tu je svetski, ali i kosta :D

Slika
Nessebar, mali privatni hotelcic

Evo ti link sa info o Nessebaru
http://www.nessebar.net/nes_old/en/index.htm

Ukucaj na pretrazivacu bilo koje mesto imas info za svako mesto...
Vidis da su nas Bugari pretekli u turizmu... Skroz...
Korisnikov avatar
By Hys.
Hvajaaaa, procitace drugarica ("ajd postavi temu, kad ja vec nisam ni na jednom forumu):lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam bio dva puta, oba puta u privatnom smeštaju i to na blef krajem jula, po?etkom avgusta. e sad, to je bilo 1997. i 1998., ne znam koliko se promenilo.

prvi put sam bio na severu, grad se zove Bal?ik, 20 km severno od Varne. našli smo super privatni smeštaj, na par minuta od mora, sa sve kuhinjom, tri kupatila, garažom... tu se izdavala cela ku?a, pa smo je delili sa još dve porodice, tako nešto, ali niko nikome nije smetao.

a drugi put sam sedam dana bio u tom istom smeštaju, kod istog gazde, a onda smo seli u kola i otišli na jug, u Sozopol gde smo za manje od sat vremena našli novi super smeštaj. ku?a je bila na samoj plaži, potpuno nova, da smo mi bili prvi gosti. nas osam je pla?alo ukupno $12.50 za smeštaj.

eto, moja iskustva su fenomenalna. btw, kontinentalna Bugarska i njihovo primorje su kao dve odvojene države. (tako je valjda i u Turskoj.) nekako ako možeš, žmuri dok ne izaðeš na more, jer je ono do mora sve jako jadno.

mada, mogu?e je da je sada situacija ipak druga?ija...
By cool_as_ice
Originally posted by Draco
Pa da, takve zemlje su stvarno zajebane. Zamisli, molim te, kad ce sledece godine da udju u Evropsku Uniju... Pa ja tamo ne bi ni krocio, a cuo sam i da presrecu strane turiste, kolju ih i jedu za veceru... Jos su usli i u Nato, pa stvarno, zamisli da tamo ides na more!

Sad stvarno, bio u Nesebru prosle godine na slepo i nasao extra smestaj (mada se ne secam tacno cene, ali nije bilo puno) i super se proveo. Naravno, preporucujem izlaske u Suncev Breg, posto je u Nesebru sve podredjeno Srbendama :) ...
Samo napred i lepo se provedi...
Korisnikov avatar
By bigirl
Išla preko Jollyja privatno... Lilya se valjda zove ta privatna ku?ica i brate... kakav apartman! Wow!!! Vidi u Jollyjevoj ponudi...
Korisnikov avatar
By M M and I
Ovaj...a kako se dolazi od recimo BGD-a do Varne tj. bugarskog primorja? Na JAT-ovom sajtu nema nista...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by M M and I
Ovaj...a kako se dolazi od recimo BGD-a do Varne tj. bugarskog primorja? Na JAT-ovom sajtu nema nista...
:doh:
Nekada mi zbilja nije jasno tvoje pisanije.
Vozom, autobusom, kolima, kamionom, traktorom, biciklom, rolerima, trotinetom, peške, ?amcem niz Dunav...
I pre aviona su ljudi putovali. :hypno:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Marvin
Vozom, autobusom, kolima, kamionom, traktorom, biciklom, rolerima, trotinetom, peške, ?amcem niz Dunav...
Wow...bas ti hvala na informacijama...Ja taman mislio da se ide na magarcu ili, u najboljem slucaju, trotinetom :sise:

Zar nisi mogao da ukapiras da me zanima da li postoje agencije koje nude prevoz za bugarsko primorje busom, charter letovima ili vozom? To bilo tako tesko za provaliti??? :neznam:

:misli:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš samo ?arter letove do Varne, ali ne iz Srbije. raspitaj se gore u nekim turist agencijama. let je dosta skup, tako da se iz Srbije ne isplati, jer najve?i broj ljudi u Bugarsku ide zato što je jeftino. a to podrazumeva autobuski prevoz i drndanje od 12 sati...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Marvin
Wow...bas ti hvala na informacijama...Ja taman mislio da se ide na magarcu ili, u najboljem slucaju, trotinetom :sise:

Zar nisi mogao da ukapiras da me zanima da li postoje agencije koje nude prevoz za bugarsko primorje busom, charter letovima ili vozom? To bilo tako tesko za provaliti??? :neznam:

:misli:
Pazi kada mi je zbilja bilo teško provaliti da si tražio busove i vozove na Jatovom sajtu.
Korisnikov avatar
By Delete
Ne znam zasto se zezati sa privatnim smestajem, kad m ni hoteli nisu skupi, nas je 15 polupansiona u hotelu u Bugarskoj kostalo isto kao 7 dana u Dubrovniku (privatni smestaj), tako da je najbolje da se raspitas za neke hotelcice, jer je mnogo sigurnije nego ganjati se po privatnom smestaju.
By Bombina
e upravo diem an more u petog avgusta odselit cu u hotelu ,samo uz dorucak ...svakog dana
ostajem desetak dana
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by Draco
izvini, molim te, a kakva je to bugarska zemlja?????????????
ja sam prosli vikend proveo u sofiji i odusevljen sam i zemljom i mentalitem.........
a ako nisi znala, draga moja, bugarska ce narednog prvog januara da udje u EU........
toliko o "takvim zemljama".........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!