- 10 Maj 2006, 16:36
Da li je neko bio od vas u privatnom smestaju u Bugarskoj?Ako jeste, gde, i da li ste bili zadovoljni, koje su bile cene smestaja?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DracoPa da, takve zemlje su stvarno zajebane. Zamisli, molim te, kad ce sledece godine da udju u Evropsku Uniju... Pa ja tamo ne bi ni krocio, a cuo sam i da presrecu strane turiste, kolju ih i jedu za veceru... Jos su usli i u Nato, pa stvarno, zamisli da tamo ides na more!
Po takvim zemljama se ne treba zajebavati sa privatnim smestajem.
Originally posted by M M and I
Ovaj...a kako se dolazi od recimo BGD-a do Varne tj. bugarskog primorja? Na JAT-ovom sajtu nema nista...
Originally posted by MarvinWow...bas ti hvala na informacijama...Ja taman mislio da se ide na magarcu ili, u najboljem slucaju, trotinetomOriginally posted by M M and I
Ovaj...a kako se dolazi od recimo BGD-a do Varne tj. bugarskog primorja? Na JAT-ovom sajtu nema nista...![]()
Nekada mi zbilja nije jasno tvoje pisanije.
Vozom, autobusom, kolima, kamionom, traktorom, biciklom, rolerima, trotinetom, peške, ?amcem niz Dunav...
I pre aviona su ljudi putovali.![]()
Originally posted by M M and IPazi kada mi je zbilja bilo teško provaliti da si tražio busove i vozove na Jatovom sajtu.Originally posted by MarvinWow...bas ti hvala na informacijama...Ja taman mislio da se ide na magarcu ili, u najboljem slucaju, trotinetomOriginally posted by M M and I
Ovaj...a kako se dolazi od recimo BGD-a do Varne tj. bugarskog primorja? Na JAT-ovom sajtu nema nista...![]()
Nekada mi zbilja nije jasno tvoje pisanije.
Vozom, autobusom, kolima, kamionom, traktorom, biciklom, rolerima, trotinetom, peške, ?amcem niz Dunav...
I pre aviona su ljudi putovali.![]()
![]()
Zar nisi mogao da ukapiras da me zanima da li postoje agencije koje nude prevoz za bugarsko primorje busom, charter letovima ili vozom? To bilo tako tesko za provaliti???![]()
![]()
Originally posted by Dracoizvini, molim te, a kakva je to bugarska zemlja?????????????
Po takvim zemljama se ne treba zajebavati sa privatnim smestajem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!