Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by mOwbid

Paris definitivno.,., pre nego sto sam otisla, kao pricaju kako je lep,itditd., ja rekoh, pa mora da bude lep, ipak glavni grad bla bla.,
i kad sam otisla.,. omg!!!! odusevio me i ostavio bez daha.

uvek sam htela da upoznam London, ali kad bih morala da biram, London ili Paris.,., mozda bih o5 otisla u P.,., <3

potpisujem
Korisnikov avatar
By Lux_bl
London i New York... Oba su me oduševila... e sad, u prvom bih živio a u drugom možda na kratko :)

bajni su oba pa ne znam koji je No1

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
By Sunce
Jedan od omiljenih - pre svega zbog duhovnosti:

'' Divan youtube snimak.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma...Dovoljan mi je ovaj asfalt i eventualno neka kamp kucica pored puta..Route66

Slika
Korisnikov avatar
By VANGEL
Pert
Marikvil
Sidnej
Prag
Moskva
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Torry
Originally posted by mOwbid

Paris definitivno.,., pre nego sto sam otisla, kao pricaju kako je lep,itditd., ja rekoh, pa mora da bude lep, ipak glavni grad bla bla.,
i kad sam otisla.,. omg!!!! odusevio me i ostavio bez daha.

uvek sam htela da upoznam London, ali kad bih morala da biram, London ili Paris.,., mozda bih o5 otisla u P.,., <3

potpisujem
:france:

Paris... mon amour...

Moj pravi dom... ne samo lepota grada, vec sve sto mi se desilo tamo, cine ga neprikosnovenim...
Ovih mesec i po sto sam proveo tamo ovog leta su samo potvrdile moj stav
i ne zalim sto sam se opet vratio njemu...

Nigde se ne osecam 'kao kod kuce' kao u Parizu...
By dukkehjem
meni London privlacniji nego Pariz (doduse, ne bejah ni u jednom ni u drugom)...
najradije bih otisao u Oslo/Bergen/Belfast/Lucern ili Cirih XD :kesa: a samo sam u poslednja dva bio...
sto je najludje od svega, ima trip da mi je i Beograd drag... i to sa sve ludacima u prevozu i ostalim pacijentima (a zasto ih pominjem kao opste mesto, pomenem bratu nekog sa cipelama i on ga zna, a zatims e ispostavi da ga zna i tetka, i komsinica i pola ljudi koje ja znam XD), ne znam zasto, ali nekako mi je drag... posebno u poslednje vreme...

edit: auuu, da, sidnej... :bale: to sam zaboravio... taman da da ravnotezu pretezno hladnoj listi
Korisnikov avatar
By luciferin91
London - postanem depresivan posle 2. dana
Rim - ok, ali ne bash za otvorenog gaya
Zurich - super kao gay, ali fali neshto (a ne znam shta)
ali zato:

Firenza - super za gaya, :andjelak: , prelep grad, super pozicija u Italiji, dobri ljudi, hrana ma sve. od da kazem nashih gradova, jedino me NS odusevljava, a sa prostora Juge, Ljubljana i Dubrovnik. :harmonika:
By alexandermagic
No. 1 - London, te Venecija, Zagreb i Dubrovnik.

Edit: I Istanbul je sasvim okay.
Korisnikov avatar
By tebra
Dubai, za njim Barcelona...

Opet, najvise volim svoj grad, ali... :(
Korisnikov avatar
By tebra
Sorry, dude... Can't tell u!!!
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1635487#p1635487]Srklet napisao:[/url]

najgora mi je pak bila bratislava. what a dump.
Ale preco? :misli:

Fenomenalno mesto za zivot. Mislim da ne postoji evropska prestonica koja je toliko blizu jos 3 evropske prestonice. Kopnenim putem - Bec 1 sat, Budimpesta 2 sata, Prag 3 sata (manje - vise). Kad god bi da se mrdnes sednes u auto, bus, voz (do Beca mozes i bajsom :smeh: jer se Petrzalka maltene granici sa Austrijom) i boli te.
Nazalost, turisti se dosta kratko zadrzavaju jer obicno samo usputno svrate, na par sati, iz Praga ka Budimpesti ili obrnuto pa ne stignu da vide sve sto bi trebalo i bolje se upoznaju sto sa samim gradom, sto sa fenomenalnim mentalitetom ljudi koji tu zive.
Nenormalno mi lici na Beograd, samo se, cini mi se, zivi sa manje stresa i opustenije. Urbanisticki haos, Bratislavsky hrad i pogled na Dunav vs Kalemegdan i sl fore pa do kombja koji skuplja staro gvozdje i akumulatore. :smeh:
Sad, ta savrsena uredjenost i disciplina nije nesto sto je specificno za Slovene generalno (pa ni za Bratislavu) ali je zato "provod" nenadjebiv a ljubaznost i pristupacnost ljudi maksimalno prisutna.
By Kragi
+ mali edit a ne znam kako sam to zaboravio. :nerd:

U Bratislavi ne moze da vam fali burek nikako, a to je bar meni jako vazno. Na autobuskoj za 2 € jedes vrhunski burek sa sirom, ima i sa mesom :bljak: , kakav ces i u Srbiji retko naci. Mozda zato sto tu radi jedan nas covek a mozda i ne, tek burek je fenomenalan. :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!