Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Gostujem u Splitu, ostajem par dana i pozivam korisnike sa lokala,narocito 2kune, da mi se jave u imboks,ako zele da se vidimo. Dzeni. :deni:
By alexandermagic
'Ajmo 2kuMe, pokazite da ste dzentlmen svjetskog kalibra i dostojno ugostite nasu superzvijezdu Dzeni. Necu da cujem da se na nesto imala pozalit te da ste patili od erektilne disfunkcije. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Javio se kuna,upravo mu opet saljem sms sa upitom kad planira da me poseti u pansionu gde sam odsela,no ne odgovara jos,verovatno zbog prebukiranosti u radnoj smeni,koja mu je u toku. Veli, " neko mora i da radi "..u kojim sam recima prepoznala drsku provokaciju ,odnosno insinuaciju na tezu kako samo on radi.On i niko drugi. Mozes misliti. :roll:
By Sixto
Mozda je nestasica sildenafila u Splitu Denika... jbg :misli:
Korisnikov avatar
By *deni*
U Splitu su toliko bezobrazni sa cenama,da sam i sama digla svoju na nivo visi od beogradskog. Od Trogira do Splita,na primer,taxi prevoz staje pedesetak evra.Bezobrazluk.E onda sam se i ja izbezobrazila, s kim si, taki si. :yes:
By Sixto
Samo rokaj! Ima ta banda para, uslo u EU pa se folira...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sa mnom niko ne moze da se folira. Odmah ja to prepoznam i izlozim ruglu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Dobro si i prošla.
Od Splita do Trogira je neakvih cca 30 km, start je 20 kuna a svaki sljedeći prijeđeni kilometar 10 kuna.
A mogla si se i drndat busom sat vremena :-)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ja gostujem u Novom Sadu i nema ko Merlinku glamurozno da dočeka kao prošle godine!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisi valjda nostalgican? Sentimentalan? Boze,Pedja, da sam znala,odlozila bih ovo gostovanje u Splitu i dosla u NS da te ispostujem,kao lani. :deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754670#p2754670]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754669#p2754669]Stripi napisao:[/url]Dobro si i prošla.
Od Splita do Trogira je neakvih cca 30 km, start je 20 kuna a svaki sljedeći prijeđeni kilometar 10 kuna.
A mogla si se i drndat busom sat vremena :-)
A kad bolje razmislim... mogla se i drndat pa biti prevezena!
Ma nisam ja taxi platila,a ipak sam se taxirala. :auto: Samo sam navela cene,informativno,da korisnici budu informirani o tome.
By Sixto
Pa to kazem, drndaj miko za svaki kilometar!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!