Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
^ U kom delu grada je ovo cudo??
Ne mogu da verujem da niko ko zivi u Berlinu nije spomenuo ovo :lol:

Ovde tropsko ostrvo, a u Dubaiju napravise balon sa ski skakaonicom i skijalistem... Znaci mi (Srbija) bi trebalo da napravimo balon napunjen parama :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
preporucujem botanicku bastu, jedna od 3 najvece na svetu
ja poceo da placem koliko mi je bilo lepo :radosnice:
Korisnikov avatar
By HPLC
U Berlinu sam bio pre desetak godina prvi put. The rest is history. Kako trenutno zivim u DE, cesto odem do Berlina. Osecam se kao kod kuce. Svi vec znaju da umem da odem na "berlin therapie" vikendom.

Apsolutno nije skup, i ukoliko platite nesto mnogo - sami ste krivi, jer niste dovoljno potrazili na netu. Leto je definitivno najlepse vreme za dolazak. Udobne cipele, ranac i flasa vode je sve sto vam treba.
Korisnikov avatar
By LilithDaScar
Mrzećete me, ja idem tamo da živim na godinu dana... @HPLC, I desperately need your guidance (:
Bio sam jednom i zakleo se da ću doći opet. Meni je sloboda prva asocijacija na Berlin. A o tome što je "grad greha" da ne pričam. Ja sam išao u sex turizam :federi: pa nisam imao mnogo prilika za kulturne znamenitosti. Ali kako ću sada imati više vremena, poslušaću sve vaše savete.
Ako vas zanimaju moje preporuke od prošlog puta tu sam (:
Korisnikov avatar
By HPLC
Da, definitvno grad greha i za mene :) Odem petkom uvece, vratim se ponedeljkom ujutru, naravno neprospavane noci, zurke i dejtovi. Onda sam miran za jedno mesec dana :)

Mislim da ce ti biti lepo u Berlinu, grad je toliko sarolik da uvek mozes naci neki cosak za sebe.

Viel Erfolg!
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja ću krajem meseca biti u Berlinu.
Korisnikov avatar
By HPLC
Hoces i na hodocasce u Berghain? :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!