Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Nisam bio. Al znajući sebe i svoju potrebu za svetlošću i zasićenim bojama i tempreramentom koji ide uz topliju klimu...ne znam, videću nadam se...
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Ulix
Originally posted by maka

Bila sam u Norveskoj,nista mi se nije svidelo osim morskih plodova koje sam jela svaki dan. Previse depresivno za mene.
Originally posted by maka

bila sam u Norveskoj i jako mi se svidela. jedino sto bih menjala - klima! secam se je bila noc do 13h :drama:
:lol:

Odluči se!

hahahhahha vidi stvarno

jadna sad ne putujem nidje i ona Norveska mi je sad strava ahahha

danas mi se opet ne svijda!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Marvin

Do 2020. godine, svaki će Norvežanin biti milioner (u norveškim krunama). Radi se naime o tome da su Norvežani, kako bi izbegli „holandsku bolest“, 1992. osnovali Nacionalni naftni fond u koji se, umesto u budžet, uliva sav ekstraprofit ostvaren izvozom norveške nafte. Danas, svaki Norvežanin u ovom fondu ima oko 100 hiljada dolara svojih para, na osnovu tog „svog“ uloga on (ili ona) ostvaruje redovnu godišnju kamatu, a država mu (ili joj) iz tog fonda, na ime novčane potpore, dodatno isplaćuje i po četiri hiljade dolara godišnje.

:qqlele:

:qqlele:

Eto, mene odusevljava iskljucivo ekonomski aspekt ove drzave. :D

O prirodnim lepotama slabo sta znam, ali me cinjenica o geografskoj poziciji (sever Evrope) ne stimulise da se podrobnije obavestim. :giggle:

Ne volem hladnocu, nedostatak direktne sunceve svetlosti, etc. :peace:

:sunce:
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=958137#p958137]Ombeliko Brunner napisao:[/url]Mozhda greshim al imam utisak da su Norvezhani malo shkrti. Pre par godina sam u inostranstvu upoznao jedbu Norvezhanku (plava kosa, bez vikinshke brade) i normalno pokushao sam od nje da se ogrebem za cigaretu (mislim shto da pushim svoje kad mogu da se grebem od stranaca) i ista mi je ladno rekla da mozhe da mi pozajmi jednu ali da moram da joj kasnije vratim ili eventualno da mi ostavi jedan dim kad bude bila pri kraju...
Paklica Marlbora u Oslu kosta oko 100 NOK, kako gde, a to bi bilo otprilike 1500 din za jednu kutiju. Vecina ne baca opuske cigareta koje ne popuse skroz vec ih cuvaju i pale ponovo dok ne popuse celu cigaretu. :bljak: Gadost zvanu snus bolje da ne spominjem. :povez:

Poredjenja radi, za 100 NOK se u Oslu moze kupiti 10 malih hamburgera u Mc-u.
Korisnikov avatar
By Markiza
Nisam bila ali mi je primamljiva Skandinavija, generalno. Dopada mi se klima, nisam tip koji izgara za danom, suncem i toplotom. Damien Hirst i ona njegova izložba, krava i tele prepolovljeni i sačuvani u formaldehidu mi je spuki ali bih volela da je vidim.
A nameračila sam se sad na Ibzenove drame.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!