Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
:love: Obozavam putovanja i kad god imam slobodnog vremena (a i parica :sigh: ) pozelim da odem negde pa makar to bilo samo za vikend. Obicno nosim ono najosnovnije tako da mi pakovanje nije problem. Radije bih manje novca dala na smetaj i prevoz ako bi to znacilo da ostanem duze na putu, da fotografisem ljude, upoznajem njihove obicaje i kulturu.

Kakva su vam iskustva sa couchsurfing-om?
Korisnikov avatar
By mitrandir
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589093#p2589093]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588927#p2588927]mitrandir napisao:[/url]Moja maršuta od letos:
Kragujevac-Beograd-Budimpešta-Malaga-Granada-Kordoba-Sevilja-Alhesiras-Tangir-Šefšauen-Fes-Meknes-Volubilis-Marakeš-Kazablanka-Rabat-Fes-Rim-Budimpešta-Beograd-Kragujevac

Nisam ni znao da to mogu. Love it!
sto ovo dobro zvuci, koliko dana ti je trebalo sve to obici i ako nije tajna koliko te sve to kostalo?
Trajalo je od prvog do šesnaestog avgusta. Tempo je bio ubitačan tako da smo uspeli da vidimo 95% mesta koje pominje DK Eyewitness travel.
Ako saberem sve, prevoz, smestaj, sve troškove na putu, potrošio sam oko 1100€.
By barni
pa da to je bas malo vremena, pretposavljam da je to godisnji od 2 nedelje bio :)

jesi li to isao u okviru nekog agencijskog aranzmana ili si isao samoinicijativno sa drustvom?

cime si putovao, tj koliko si imao letova?
Korisnikov avatar
By mitrandir
Mislim da ne postoje aranžmani koji bi obuhvatili sve ove lokacije. Znači, samoorganizacija.
Od Beograda do Budimpešte sam išao kombijem agencije GEA. Budimpešta-Malaga avionom, onda po Andaluziji busevima koji su odlični, Alhesiras (malo mesto u Španiji odakle kreće trajekt) do Tangira, jelte, trajektom. U Maroku smo prvo putovali busevima dok nismo provalili da su vozovi za nijansu udobniji, tačniji. Od Fesa do Rima i od Rima do Budimpešte-avion. Leteli smo Wizz-om i Ryan-om.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!