Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mish_beli
Mishicina sledeca destinacija.
Krecemo 1.novembra i za sada imamo samo organizovan prevoz i smestaj sa francuskim lezajem :D (a 'di cesh vishe?!) :)
Chula sam da obavezno moramo da posetimo Dunavski toranj, koji je na visini od 250 m (valjda) i da je (naravno) pogled nezaboravan :) Tu moze i da se vecera u restoranu koji se za 1 sat okrene 360 stepeni. Zvuci prelepo :)

Ne zelim puno da gledam fotografije na netu, kako bih se vise odusevila kada stignemo.
Zato, ko je bio, neka slobodno napise sta da obidjemo; sta da NE obidjemo :lukavi: , cene i ostale sitnice... :)

Hvala puno ♥

Slika
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Sazetak o obilasku Beca je u mom razgovoru sa likom na recepciji hotela nakon smestanja. Silazim ja i pitam gde je najblizi Stabucks, i dodajem: "I belive it's in Kertner Stasse" a lik kaze: "Everything is in Kertner Strasse"

Tako da... Kertner Strasse.

Nemoj se iznenaditi sto polovina ljudi tamo govori srpski.
Bukvalno polovina.
Korisnikov avatar
By bothways
Ako hoces da veceras u Donauturmu, moras da zakazes termin, i to najmanje nekoliko dana unapred. Ali zato ima kafic koji se takodje vrti i za koji ne treba zakazivanje. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Za Mishicu, da se ubachi u atmospheru :)

''''

''
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Slika

(da citiram Vokija Kostića: "Ko je jednom probao originalnu Sachertorte-svaka druga će posle da mu izgleda kao buđav lebac od pre nedelju dana.")
Korisnikov avatar
By mish_beli
Marsonjicu :meda:
Jao, jao... Vidi torticu... :balavim_od_ranog_jutra:

Danas pochinjem sa spiskom, shta obici :)
Nego shto ser tiche zakazivanja u tom restoranu jel mozhe preko neta?
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Мени се Сахер торта није свидела...
Али зато сладолед - :mljac: :mljac:

Моји предлози зависе од твојих интересовања. Мени су најупечатљивији остали Шенбрун, Пратер, природњачки музеј, зоолошки врт (обавезно, најстарији европски, предиван (панде, пингвини, џиновски воћни љиљци :love: )) и палата Хабсбурговаца (Хофбург). Можда ће ово теби бити досадно уколко тражиш журке а можда ће ти бити и дивно искуство. :)
Свако има неко своје виђење и доживљај иностраних градова и престоница!

Ја сам био два пута а трећег обавезно планирам да обиђем и музеј историје уметности који ми увек измакне, детаљнију туру Шенбруна, старе коњушнице и обавезно националну библиотеку која изгледа као да је испала из Андерсенове бајке.

Цене хране су прилично коректне док су улазнице прилично некоректне али то, ваљда, иде са стандардом.
Када сам ја био одржавала се изложба египатских мумија која је била феноменално одрађена и доста детаљна. Нажалост ја је нисам обишао пошто је улаз био шокантних 50 евра. Улазнице у музеје и вртове крећу се од 5 до 10 евра, што се, временом, поприлично накупи. Мислим да студенти имају извесни попуст што ја тада нисам знао. :) То, ако си студент, наравно!

Нема онога за чим би се ја покајао. Не бих, евентуално, губио паре и време на ботаничку башту која је близу зоо врта пошто је улазница за то и врт, заједно, 15 евра а не нуди ништа спектакуларно. Нема ни месождерки - чак ни Венерине мухоловке. :(

Беч је, сам по себи, фасцинантан што ћеш видети када будеш прошетала њим. Само тај поглед на град, дивне и сређене фасаде, чисте улице и зелене вртове биће довољан! :)
Можда би требало да се распиташ о могућности обиласка парламента пошто је споља врло импозантан. Можда вреди погледати га и изнутра....

Елем, од мене срећан пут и обавезно напиши утиске и окачи неке сличице! :kiss:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Apsolutno divan grad.
Ne moras da se stresiras oko obilaska, sve je fino koncentrisano, do svega bitnog mozes pesaka. Jedino je Prater malo dalje od centra, ali na mene nije ostavio neki dojam taj deo grada, Uno City il kako se vec zove. Staklo i metal.
Zato centar :love:
Iz ovih stopa bih otisla da zivim tamo.
By Kragi
Kafa 3 evra :doh:
Smor! No, nekome ce se mozda i dopasti.
Ja slikao maslacke po parku koliko mi bilo uzbudljivo :smeh:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Put mi je odlozen krajem novembra :) Do tada mogu da se detaljno o svemu raspitam i bolje pripremim :) Hvala svima koji su bili dobre volje i dali po koji savet :meda:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Popeye napisao:http://www.flex.at

tu sam proplesao svoje studentske dane, ne znam jel jos kul, al pocetkom stoljeca je bilo. :D
flex je nekad bio kultno mesto - dok ga nisu renovirali. sada tamo dolaze mladi fenseri iz unutrasnjosti zeljni alternative :D No, verovatno se tamo jos uvek moze dobro provesti. Imaju najbolje ozvucenje u gradu.

Preporucujem "fluc" http://www.fluc.at/
Korisnikov avatar
By Srklet
ono sto sam ja pohodio definitivno nije bilo renovirano. :D
a bilo je i genijalnih koncerata, najvise su mi u sjecanju ostali miss kittin i basement jaxx.
ah, kako sam volio tada electroclash. :muzika:

s druge strane, navodno legendarni U4 mi je uvijek bio i ostao najveca rupetina. sjecam se da sam jednog cetvrtka bio na njihovoj gay night i pobjegoh glavnom bez obzira od te ljige koje se sluzavila po danceflooru. :regan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah, secam se i ja HEAVEN-a u U4, vise nije tamo, ali gle slucajnosti: sledece nedelje je bas tamo proslava 20 godina ovog gay partija. nostalgicno.

zum info: jedini regularni- svakovikendski gay party u gradu je i dalje WHY NOT (sam naziv zvuci kao neki jadan kompromis u polu-losoj ponudi), pustaju se novi VIVA i MTV hitovi i bude uvek puno mladih ljudi.
za ostale evente pogledati na: http://www.gayboy.at/
Korisnikov avatar
By Srklet
KorvinOdAmbera napisao:bože popaje al si omatorio... :lol:
harsh. :cut:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
zato dođi u Beč da obnoviš znanje. :)
a i došla nova piletina u klubove. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Aj preporučite neki smeštaj?
Da je udoban, lep, čist, blizu i jeftin ( :lol: )
Korisnikov avatar
By bothways
Blizu čega? :)

Ja sam odseo jedared u Geblergasse hotelu. Nije baš previše blizu (3 stanice U6 i par stanica U3 do centra, ako se dobro sećam), ali je hotel bio povoljan sa dobrim kvalitetom.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Pokušaj Korotan. To je nešto kao studentski dom / hotel. Blizu centra, nekih 15 minuta pešice do Rathaus-a. Kada sam ja bio tamo (ali to je bilo davno davno), cene su bile relativno niske ali je oprema bila malo spartanska.
By sweetmelon
Ja sam bila smestena u hotelu Meininger blizu Becke opere i Muzejske cetvrti,odlican je hotel,a pristupacna cena,bar je tako bilo kad sam ja isla,pre par godina
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!