Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Sixto
Slika

Ovog leta bi trebalo da se otisnem malo dalje od Srbije pa me interesuje preko kojih agencija ili sajtova kupujete karte za avio prevoz?
S obzirom da je Australija u pitanju svaka usteda bi bila dobrodosla.

Unapred zavaljujem duboko na savetima, komentarima, predlozima i vrcavim doskocicama! ;)
Korisnikov avatar
By Torry
wizz air ima dosta jeftine karte ukoliko rezervises ranije, pa ono, odes to nekog grada pa dalje za Australiju, ne znam gde i preko koga tacno

nego, non stop nalecem na neki aero gaga koji se hvale kako su najpovoljniji pa mozes proveriti i kod njih. aerogaga.rs
By barni
Mislim da kupovina povratne karte iz Beograda sa jednim presedanjem dodje oko 1500 evra.

Jeftinije moze, duplo ako si spreman da se cimas sa minimum 3-4 presedanja.
Evo dacu ti predlog ako bi sad kupovao karte za recimo mesec jun sa povratkom u julu

Beograd-Istanbul (Turkish airline) povratna karta 100 evra - promo cena
Istanbul-Bangalore u Indiji(Air Arabia) povratna karta 330 evra
Bangalore-Kuala Lumpur u Maleziji (Air Asia) povratna karta 70 evra - promo cena
Kuala Lumpur-Melburn (Air Asia) povratna karta 250 evra
ukupno: 750 evra
U cenu je uracunat prtljag do 15 kila i sve takse.

Moze jos nize ako ubodes promo letove kao sto sam potrefio taj Bangalore-Kuala Lumpur.
Takvih letova imas dosta samo treba potraziti.Na kraju te karta iz Beograda moze izaci i 500 evra ali opet ti kazem ako si spreman da presedas. i cekas na aerodromu mozda i satima na sledeci let.
Jedan isti let u razmaku 2 dana moze biti i 3 puta jeftiniji!
Ja sam tako putovao pa kad nadjes jeftin let a vezu za sledeci imas tek posle recimo 3 dana lepo izvadis vizu u Srbiji i budes u toj zemlji 2 noci.To te kosta 20 evra.

Ako se budes odlucio na ove avio kompanije gledaj letove iz Kuala L. illi Kolomba.
Budi uporan u potrazi
By barni
evo nasao sam u junu on Istanbula do Katmandua (Nepal) sa Air Arabiom za 225 evra povratna karta.

[urlhttps://reservations.airarabia.com/ibe/public/showReservation.action][/url]

Sad bi trebao naci povoljnu kartu do Kuala Lumpura za oko 100 evra maksimum 150e.
Ja sam pogledao za Melburn kao najdalju varijantu, ne znam gde ides.Ali i i ta karta od Kuala Lumpura do Melburna teoretski moze se naci do 200 evra(povratna).

Evo recimo u jednom smeru 10.juna 90 evra
http://booking.airasia.com/Select.aspx

moj ti je savet da ako se odlucis na ovakvo putovanje nuzno ne kupujes povratnu kartu po svaku cenu jer low cost kompanije na takvim kartama najvise para uzmu.Ponekad su najjeftinije karte u jednom smeru kada ih kupis dan pred polazak.Meni je to bio slucaj dosta puta.
By Sixto
Da! Nisam napomenuo da je Adelaida u pitanju.
Korisnikov avatar
By Pipin
Korisna tema. Ja i moj momak smo imali u planu Australiju ovog leta, al smo je rotirali za sledeće.
Inače, ja karte kupujem na sajtovima kompanija sa kojima letimo.
Ima par onih "opštih" sajtova koji vam traže najjeftiniju kartu među svim mogućim prevoznicima. Kad tamo odaberemo, onda obično odemo na sajt te aviokompanije i tamo kupimo kartu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!