Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
^ Mislis da je ocajan klub, ili je problem samo to sto se nalazi u podrumu? Nije mi toliko bitan enterijer, koliko kakav je klub tj. kakvu muziku pustaju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355986#p2355986]olga_diktator napisao:[/url]O čemu ti pričaš, imaš pet autobuskih polazaka za Zagreb dnevno!?
Koji prevoznik? Gledala sam za Lastu odnosno Eurolines i nemaju. Imaju za: Sibenik, Zadar, Vukovar, Osijek, Split, Umag, Trogir, Sinj, Rijeku, Pulu... Ali ne i za Zagreb. Nisam bila u prilici da odem do BAS-a, vec sam htela on-line rezervaciju da izvrsim. Hocu reci mozda imaju do ZG ali im ne pise na sajtu. Al' ako su napisali za druga mesta, ne znam sto ne bi i za ZG :neznam:
Korisnikov avatar
By deran
Polazak Dolazak Povratna Peron Km Polazna stanica Preko Prevoznik Itinerer Popusti
11:30 17:00 DA 26 406 BEOGRAD BATROVACA MEGAPUL ZAGREB Itinerer Popusti
15:50 21:45 DA 26 406 BUJANOVAC AS BATROVACA MEGAPUL ZAGREB Itinerer Popusti
23:00 05:00 DA 11 400 BEOGRAD ZAGREBA ATSK-KLC/FALCON Itinerer Popusti
Korisnikov avatar
By Hellas
^ Hvala puno! Znaci prevoznici su: MEGAPUL ZAGREB i ATSK-KLC/FALCON?
Nasla sam sajt prevoznika ATSK-KLC/FALCON, ali za ovog drugog ne mogu da nadjem. Da li mi mozes napisati link za sajt?
Korisnikov avatar
By deran
ne moraš ni ići-telefonom rezervišeš... :)
Korisnikov avatar
By Hellas
Sigurnije mi je uzivo, a i onako cu morati da odnesem pare kad tad, pa ako mi ne odgovara bus samo produzim na voz :)
Nego, imate li preporuku sta ne treba propustiti u Zagrebu? Sem ovog jela sto je spominjala 4NY K3Y...
Korisnikov avatar
By Azdaja
jednom davno je bilo moje najomiljenije mesto...:/
Korisnikov avatar
By olga_diktator
možeš da ideš i gea tursom od vrata do vrata, cena poratne karte je tek nekih 10 evra veća od autobuske.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!