Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Aha. Da vidim ko će da se upeca na - Dachau.

Aba nein, nego me zanima eine praktischer moment vezan za Flughafen tamo...
Korisnikov avatar
By Mars
Ama ljudi - tema u TURIZAM, ne u religija, psihologija...slobodne asocijacije...

Nebitno dal je jebanje dal je karanje.
Korisnikov avatar
By Mars
Sad se sećam :)

Tebi kad naiđu depresivni dani ti se samo setiš na konc.logore, holokaust...
Korisnikov avatar
By Tungi
Sigurno? 'Saosećanje' sa Hitlerom?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nope.

i ne znam kakve veze to ima sa ovom temom? :puzzle:

ako si na slici primetio nesto vezano za tu tematiku, povlacim se

edit

fuck.. jeste vezano za tu temu :zid:

ali ja koliko sam obavestena, da to je funkcionisalo kao logor, ali sada je normalno naseljeno mesto, grad kao svaki drugi? ili gresim?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328286#p2328286]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328284#p2328284]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]ne, tih reci u mojim postovima zasigurno nema :)
Ali priznaj da je tako?

:P
ja sam pricala iskljucivo o Hitleru i ni u jednom postu nisam podrzala rad koncentracionih logora niti ubijanje ljudi, ma kojoj verskoj zajednici pripadali. Neces pronaci ni jedan moj post koji je antisemiticki, da koristim termine kao crncuga, ciganin ili nesto slicno.
Korisnikov avatar
By Mars
<<

Pa ono...tu i tamo mogu u okolini da se pronađu duhovi prošlosti (stare, napuštene šine koje su vodile u logor, kutijice sa zlatnim zubima u privatnim kolekcijama itd...)

Ali stvarno to nije tema, o tome smo se slatko ispričali onomad...

Aj neka se javi neko ko je putovao preko minhenskog aerodroma.
Korisnikov avatar
By bothways
Znam sta je bio Dahau. Za ovo drugo cisto sumnjam. :P

Hocete da kazete da te dve linije gradskog prevoza cine vizuelnu omchu, koja tacno ceka da prihvati Dahau, te iz toga proistice ironija sudbine hiljade ljudi? -.-
Korisnikov avatar
By Mars
Putovanja.
Turizam.

NE
Istorija.
Ideologija.
Psihologija.
Korisnikov avatar
By bothways
Okej.

Bio sam u Minhenu svega pola dana (ako ne racunamo visestruki boravak na aerodromu). Jedino cega se secam je neki McD u centru, koji se otvarao u tipa 7 i secam se da sam ukrao jednu bobicu grozdja iz neke pijace.

Drug je bio, kaze da je prelep grad i da ima sta da se vidi. Nije stigao da ode u Dahau.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ekspresni prevoz od aerodroma do centra Minhena? Ovo levo autobus, ovo desno metro/voz?
Korisnikov avatar
By Mars
Znam da je prelep grad (i Mc, i grozdje, i kobasice od pola metra u zemički ko pakla cigara, i piivo...).

Nego me ovde konkretno zanima: koliko je minimum vremena potrebno da se izmedju dva leta sa aerodroma bezbedno ode do centra grada - i vrati nazad da se nastavi put. Bezbedno, u smislu da me ne uhvati neka guzva i neki kolaps usput i da si iskomplikujem zivot u narednih par dana.

@Waldorf

Valjda je tako (a ako ne-onda je obrnuto, lol)
Al sam ja gledao samo prolazna vremena za voz posto mi je to uvek sigurnije.

Samo me zanima da li je to neko isprobao u praksi i koliko vremena treba. Inace na artiji i na gps-u sve lepo izgleda, ali ne znam koliko da mu ga dodam da bih dobio pravo stanje...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Kako sam na tom aerodromu bila ukupno pola sata i većinu hodala od gejta do gejta, jedino što mogu da kažem je da bih se uvek pre za voz odlučila, naročito ako se ne putuje zorom - ako ništa drugo, makar nema gužve u saobraćaju. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Pa to.

Pitacu tamo pa zavisi sta mi kazu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!