Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Vel boy
Bio, sada vec davno (kako ove godine brzo lete!), ali samo na jedan dan. Bio oktobar mesec, a izgledalo kao juli. Prvi put video pravu pescanu plazu koja se proteze u beskraj. Sve u svemu, steta sto nisam mogao ostati duze! :cvetduga:
Pa uvek mozes opet da dodjes :avion:
Korisnikov avatar
By Vel boy
A odakle mi lova, frajeru, odakle mi lova, looooova?:pare:
Korisnikov avatar
By M M and I
A odakle mi lova, frajeru, odakle mi lova, looooova? :pare:
Pa...mislim sta radis u toj Americi ako nemas love :smeh: :kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by M M and I
A odakle mi lova, frajeru, odakle mi lova, looooova? :pare:
Pa...mislim sta radis u toj Americi ako nemas love :smeh: :kiss: :bye:

Ja:

Don't get me started, now! Ti ipak nisi citao sve moje poruke po raznim temama kada sam govorio kako je samom imigrantu ovde u Shitsburgh-u, you unfaithful! :lukavi:

Ma, izgleda meni da ti i ja treba da se pocnemo U2U-ovati! :hekla: :lol: :kiss: :klap:
By tomborn
Izrael je sigurno super, Židovi su mi manje super(zbog teroriziranja Palestinac) no želio bi vidjeti taj izrael,

Na moru sam vidio grupu izraelaca(mladih) izgledlai su zanimljivo :mljac:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by tomborn
Izrael je sigurno super, Židovi su mi manje super(zbog teroriziranja Palestinac) no želio bi vidjeti taj izrael,

Na moru sam vidio grupu izraelaca(mladih) izgledlai su zanimljivo :mljac:
Ah...boze moj, sta reci? Sta mislis da opet pocnemo unistavati te "Zidove"...u konc. logorima...Da ih opet posaljemo u Jasenovac napr.?
Pa da ti tad na miru mozes da "vidis taj Izrael" a da ti ne smetaju "Zidovi"? Ti se dopada ideja?

:seronjo: :sw: :machevi: :evilwait: :neto: :kletva:
Korisnikov avatar
By Stripi
Mhmw...well, ne mogu re?i da mi smetaju Židovi ali mi doista smeta to njihovo igranje sa Palestincima...šta jes-jes-nije fer.
Sami su proživjeli kako je to kada te netko protjeruje sada oni rade isto.
Ina?e, o Židovima, kao i svakoj naciji imam isto mišljenje-ok ljudi :yes:
By Çâðê_DUP
Da, da, da!!!
Planiram da posetim Izrael,
Tel Aviv pod must!!! Naravno
i Jerusalim, a ako bude vremena
i Ashdod. Volela bih da ustedim dovoljno
novca pa da o jednom trosku odem
i do Jordana i vidim Petru, cula sam
najneverovatnije price.
(Ali tu je frka oko viza, jer sa izvadjenom
jednom vizom, druga strana mi nece dati
svoju- makar su mi tako rekli.)
Korisnikov avatar
By Zibro
pa meni je bilo sjajno Tel Aviv me totalno impresonirao , jerusalim pomalo razocarao , nekako je isuvise komercijalizovan i uopste se ne postuju hriscanske svetinje ( ja bas nesto i nisam religiozan ali mi je zasmetao sav taj javasluk )
nocni zivot sjajan , nevidjeno dobra atmosvera to BG mozda nikada nece imati
nisam bio u prilici da istrazujem gay life ali svugde se moze naleteti na kojekakve flajere i reklame za gay happening .
Sudeci po onome sto se po ulicama i plazama moze videti frajeri su im uglavnom bezveze ,
inace izraelcima nacionalizam na usi izlazi poprilicno su militantni i prosto je nevertovatno kolike su patriote !
sve u svemu ja sam se jako dobro proveo mada ostaje neki opsti utisak da je sve to ipak pomalo precenjeno
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by p?elica
Da, da, da!!!
Planiram da posetim Izrael,
Tel Aviv pod must!!! Naravno
i Jerusalim, a ako bude vremena
i Ashdod. Volela bih da ustedim dovoljno
novca pa da o jednom trosku odem
i do Jordana i vidim Petru, cula sam
najneverovatnije price.
(Ali tu je frka oko viza, jer sa izvadjenom
jednom vizom, druga strana mi nece dati
svoju- makar su mi tako rekli.)
He-he...za tu situaciju sam vec spreman...imam dva pasosha...a ni sa jednim mi ne treba viza za Izrael...tako da bi i to bilo izvodljivo...mada mislim da je danas malo teze putovati iz Izraela u Jordan...

Inache...u cetvrtak letim za Tel-Aviv :avion: :happysmoke:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Koliko sam ja upoznat, neće vam izdati vizu za Izrael ukoliko već imate vizu za npr. Siriju ili Liban, Iran. Iako ne verujem da je neko od vas išao u Iran... :cul:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by operativni kadar
Koliko sam ja upoznat, neće vam izdati vizu za Izrael ukoliko već imate vizu za npr. Siriju ili Liban, Iran. Iako ne verujem da je neko od vas išao u Iran... :cul:
mislim da je obrnuto, ne možeš da uđeš u liban (za siriju i iran ne znam) ako ti je u pasošu izraelska viza ili pečat.... :neznam:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Izgleda da je obostrano :fuckbed: Rekla mi gospođa sa američkim pasošem. Ne može u Izrael sa mužem jer je prošle godine bila u Libanu, turistički naravno.
Korisnikov avatar
By M M and I
Uopste me ne zanima...nemam nameru da idem ni u Iran ni u Siriju, bash nikako, a ovih dana ni u Liban...A mogao bih jer imam dva pasosa...i ni sa jednim mi ne treba viza za Izrael...pa ni za Liban...za Iran i Siriju bi mi viza trebala...ali kao sto rekoh te dve zemlje ne nalaze se na mojoj listi destinacija za posetiti...
By pčelica
Originally posted by bojandjo
Originally posted by operativni kadar
mislim da je obrnuto, ne možeš da uđeš u liban (za siriju i iran ne znam) ako ti je u pasošu izraelska viza ili pečat.... :neznam:

Jordanci ne daju vizu ako imaš izraelsku.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Joj zbuniće se! Onda Jordanci neće moći u Liban zbog Sirijske vize. Izraelci se i onako ne druže sa komšilukom! :uplasen:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by bojandjo

Ja sam čuo da ne možeš ući u Emirate ako imaš Izraelsku vizu, ali da obrnuto ne vrijedi :nerd: Prošle godine je moja strina bila najprije u Libanonu pa zatim išla u Izreal i prešla je granicu skroz normalno. Sa hrvatskom putovnicom ne treba viza niti za Libanon niti za Izreal, a na izrealskoj granici joj nisu tražili libanonske štambilje po putovnici ... da je išla iz Izraela u Libanon onda bi je zezali :yes:
By Kragi
Joj, kako ovo da kazem.
Izrael je lep ili ruzan u zavisnosti od toga sta ocekujete i sa kog aspekta ga posmatrate.
Zibro rece da je precenjeno i da sve prsti od nacionalizma ... and it is true.
Ne morate da primetite ako ne zelite, ili vam pak nije bitno, jer ste otisli da gurnete papiric u zid placa i posetite Hrostov grob, ali nemojte se usuditi da 'strcite' na bilo koji nacin koji nije u skladu sa Judizmom.

Jebe mi se za kosher, hocu da jedem meso sa sirom jer se meni tako sviđa. Mhm, ocu kurac, pre cu dobiti metak u čelo ;)
Antisocijalnim osobama ne preporucujem izlazak na ulicu subotom, pre mraka, osim ako vam vaskrsnuce nije imperativ :smeh:

Sve u svemu sranje, diskriminacija, netolerancija i opsednutost verom a satro metropola, sjaj i 'moderno'. :osama: :prst:
Korisnikov avatar
By bothways
Meni je, eto, Tel Aviv, ne svidja, jer osim plaza i nocnog zivota, nema nista da pruzi. Kulturno-istorijski spomenici - nula.

Jerusalim, sa druge strane... Mozda jeste delimicno komercijalizovan, ali i dalje ima onaj stari shmek. :love:
Korisnikov avatar
By Sing
Bio vise puta, Tel Aviv je nista posebno (lepo je sto ima plazu). Sto se tice provoda, zavisi od ljudi i vrste provoda. Opsta medjuljudna atmosfera u celoj zemlji je za mene smarajuca kao i bezkrajne jednostrane price na temu 'evo, vidi sta nam (Arapi) rade'.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!