Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
hah
to je vise studentska varijanta
za decu koja bi jeftino da obidju svasta,
a da ih ne mrzi da se izlome, ne?
By Sixto
Ok a sad dosta oftopika i da se vrnemo na temu... koja agencija ne, a koja da i zasto?
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by blenta

hah
to je vise studentska varijanta
za decu koja bi jeftino da obidju svasta,
a da ih ne mrzi da se izlome, ne?
kapiram da se ryan air ovde smatra legitimnim nacinom transporta za sve age & wealth groups. i da se vredi izlomiti ako ce razlika u ceni karte da se popije.

ako nista bar sam shvatila da ova gospodja u godinama vise nema problem da plati 500e lufthazi za povratnu do bgd.

edit: sori sixto.
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam izguglao ovo

http://www.putovanja.info/ponude-agencija

gde mozes da nadjes sve ponude i makar uporedis cene
a imaju i forum pa tu mozda hvale i kude

sad sam video da ljudi i ostavljaju komentare i na samim ponudama glede cene usluge ambijenta agencija i llalal

te nadji sta ti se svidja a da ima dosta komentara
Korisnikov avatar
By bothways
Sixto, majkumu, pa otvori blic (ili koje god novine hoces) na onu sekciju sa oglasima, pogledaj ponude, uporedi cene i voila. Tako sam i ja, nasli smo odgovarajuci nam hotel sa odgovarajucom nam cenom i javili se.
By Sixto
Niste vi skontali poentu teme, nema veze. Tnx anyway...
Korisnikov avatar
By bothways
Sigh, nemam agenciju koju volim i koristim stalno. I ne mislim da treba obavezno imati jednu. Razne agencije nude razne ponude, pa neke rade dobro jedne aranzmane, a neke druge.

To je valjda bila poenta teme? Agencije koje volimo/koristimo? :)
Korisnikov avatar
By Sunce
U poslednje vreme vise volim samostalnu organizaciju. Kupim avio kartu, bukiram hotel, i to je to.

Agencije me nerviraju jer traze minimallno 15 putnika, recimo. A posto ja ne idem na more, i leti bih pre da posetim neki grad, onda agencije nisu dobar izbor.

Ne volim ni one razmene kreveta, to ne bih radio, iako vidim da je popularno. Hotel je zakon. :P
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by bas bleu
mali off ali kao ima veze sa tim naplacivanjem svega i svacega -
u martu sam imala prvi susret sa ryan airom ikada, i, kao, potpuno re-living gsp-a devedesetih.
karta do stokholma 8e u jednom pravcu, sa taksama i kojecim 58e. ok.
moras da se cekiras online da bi se cekirao moraju da ti posalju e-ticket sto je jos 1e a uz to automatski moras da uzmes sms reminder sto je jos 1e.
prtljag, ako ne mozes da se spakujes u jedan hand luggage, je 15e po komadu, znaci jos 30e tamo i nazad.
dodjes na aerodrom a tamo red jer ti se ne garantuje mesto u avionu te ako hoces tzv priority seating jos 5e tj 10e za tamo i nazad. naravno, to ti nista ne garantuje jer kada prodjes ti i jos jedan idiot koji misli da se izvukao gazenja i jurnjave, krece stampedo.
u avionu nemas mesta da stavis svoj hand luggage nigde jer je sve prepuno.
i onda krece silovanje u glavu koje ne prestaje celog leta - uvaljivanje svega i svacega od duty free stvari (sto rade i ne low cost komanije, fair enough), preko ekoloskih cigara do ryan air lottery tickets. i klope koja moze da se naruci posto, naravno, nije uracunata u cenu karte: hamburgeri, pice, stejk...
i vrhunac, kada slete puste ono "konjica uvek stize na vreme".
nikad vise.
umesto ryan-air stavi wizz-air ili samo =
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!