Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam vise za severne krajeve..

London je vrlo liberalan, a posebno neki krajevi grada..

A o Amstedramu necu ni da pricam, tamo bih se preselila
odmah! Iz vise razloga... kanali, cvece, bicikli, vetrenjace
i to sto uvek u vidokrugu imate negde dugine boje..
Korisnikov avatar
By Hys.
Mnogo mi nedostaje Madrid i chueka :sigh:
By Pending-For-A-Bending
Nasao si koga da pitas? Nas Srbe izolirane... Idi pa se prosetaj i proveri ako si stvarno u Madridu... nije valjda da ne putujes
By DakiSpain
Naravno da putujem ja sam stjuard tako da....Ako ti smeta moje pitanje zacepi usta i cuti...pitao sam sasvim normalno...I naravno da zivim u Madridu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by DakiSpain
odakle znas za Chueca :D ?
Zivela sam u Madridu 6 meseci, davne 2000. Te :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by colorado
Veoma golicljivo...
jel' se i tebi dig'o :blenta:
Korisnikov avatar
By Val
Definitivno Amsterdam. Jedini od svih navedenih gradova gde se ne okrenushe za nama! Svak` zhivi svoj zhivot.
Korisnikov avatar
By dungoll
iskreno, mogu reći nešto o londonu i amsterdamu, tamo sam bio - pariz kao i cela usrana francuska mi nikad nisu bili zanimljivi, pa me nešto i ne zanima, videću to već nekad.
barsa - čuo sam od svih da je jako liberalno, bio nisam i nešto me ne privlači, mrzim mediteran i zemlje mediterana i naročito njihova mondenska mesta, iako za madrid (za koji mi je žao što nisam tamo bio kada sam posećivao san sebastian, madrid je nekako izuzetak, to mi deluje lepo i voleo bih da proverim kakav je gej lajf tamo) svi pričaju da je friendly.
iskreno.

nijedan od navedenih gradova mi nije toliko frendly (može svako da priča šta hoće) koliko amsterdam. london je kul, ali britanci su mi šupčine (naročito svakim egzitom sve više).

i uvek - ja sam za severne zemlje.
and OFF:
Ja ću se preseliti na Svalbard ASAP! muka mi je od ove tropske mediteranske klime. :wtf:
Korisnikov avatar
By delfinmne
A sta mislite koji su u sjevernoj americi? NY,Montreal,SF?
Korisnikov avatar
By Skyen
Amsterdam

i

Mancester, najpre od cele UK (kada kupis kartu grada postoji upisana cetvrt koja se zove Gay village)
Korisnikov avatar
By Hys.
Moram da kazem da me je O-DU-SE-VI-LA scena u Blackpool-u ! Barovi imaju toliko dobru atmosferu, i sigurna sam da veliki doprinos tome imaju ljudi koji tamo dolaze, posto je Blackpool mali, i svi koji dolaze uglavnom nisu odatle, dolaze sa namerom da se dobro provedu-Lankasir sem Blackpool-a scene nema. Cisto je, boje u svim barovima su vesele, posebno me je odusevio "Flying Handbag" koji je ogroman, sa super terasom ( :cigareta: ) i lezbejski bar "Two Lucys".

Jel bio jos neko u Blackpool-u?
Korisnikov avatar
By queeria
Berlin... Ipak imaju gej gradonačelnika :)
Korisnikov avatar
By Andrija87
U Americi su San Francisko i Boston dusu dali :D
Korisnikov avatar
By Mars
Beskonačno+1 je opet beskonačno...

Mislim da je sa stanovišta žitelja Srbije - potpuno svejedno kakav je redosled ova 3...da su svi pomenuti (+USA) nedosanjan san gejfrendličnosti...
Korisnikov avatar
By nsc
kao turista svuda sam se lepo provodio i dobro osecao
samo ona osoba koja je u vise gradova zivela bar po par meseci moze da pravi poredjenje
offt: jedino ovde profesionalni mrzitelj moze da daje svoje kretenske komentare na nesto sto nije ni video ni doziveo
Korisnikov avatar
By Andrija87
Nsc,slazem se. Bas zato sam spomenuo SF i Boston jer sam ziveo u tim gradovima.
O svemu ostalom tipa Geteborg,Berlin,London,Stokholm ,Amsterdam imam samo turisticku predstavu koja cesto ume da zavara...
Korisnikov avatar
By Torry
na zalost nisam posetila, ali iz prica i tudjih iskustava, Amsterdam
By Hans
Originally posted by queeria

Berlin... Ipak imaju gej gradonačelnika :)
Klaus. :love:
Njegovo prezime, Voverajt su promenili u šali u PObereit. :lol: (Po- guza, bereit- spreman) :D

Dakle, BLN, Madrid, SF...rekli ste već. Slažem se uglavnom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!