Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Pošto bi trebalo u toku marta da kupim avionsku kartu za Washington (kontam da će od aprila već poskupljivati), zanima me na koji način i gde da nađem povoljniju kartu. Naime, u prvoj nedelji jula putujem i ostao bih do prve nedelje septembra, pa me interesuje, da li je bolje ići iz Budimpešte? Ili pak sleteti u NY pa ići nečim drugim do Washingtona? U svakom slučaju, sve što sam do sada našao je oko 700-800 eura i to mi iskreno baš i ne odgovara, mada znam da opet ni to nije preskupo jer je tada sezona. Koristim i pretraživače sajtova kao što su Travelocity i Skyscanner, ali ni tu ništa bolja situacija nije.

Može li mi iko pomoći? I da, hvala unapred :)
Korisnikov avatar
By Tungi
U svakom slucaju ti je najpovoljnije iz Budimpeste.Pokusaj na Unidea.
Korisnikov avatar
By Mars
Iz Budimpešte se uštedi na BG aerodromskim pljačkanjima. Postoji opcija kombija (80e) koji te pokupi kući i vozi tamo...

Mislim da viša tarifa karata kreće od kraja maja. Gledaj da ne ideš u vreme kad im je spring break, a generalno ma kada išao može malo da se uštedi ako ne ideš od petka do ponedeljka...
Korisnikov avatar
By KiWi
Za sva dalja putovanja je jeftinije iz Budimpešte.

Za neka čak dosta jeftinije iz Frankfurta (znam da su neki išli u Južnu Afriku preko Frankfurta jer je bilo jeftinije od Budimpešte).
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Mars

Iz Budimpešte se uštedi na BG aerodromskim pljačkanjima. Postoji opcija kombija (80e) koji te pokupi kući i vozi tamo...
Ima i za 70E.
Korisnikov avatar
By Mars
A možda bi moglo lepo i busom do Frankfurta...

Kod mene je bilo nekad dvadesetak tih agencija (Gaga Reisen, Danijel Reisen...)

Ne znam koliko je smao karta od Frankfurta pa na dalje prekoOkeAnski...
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne isplati se cimanje.. tako nesto bi morao da napravi mesecima unapred, da nadje sta leti direkt iz evrope (po mogucstvu ne lufthansa nego delta.com il tako nesto) i da nadje kako ce do tamo da dodje.

najidealnije mu je da ode u neku agenciju kod tete za avio karte da mu izlsita najjeftinije opcije..
Korisnikov avatar
By Mars
Može i kod čike :D

Zove se Aaaaaallleekksaaanndaaarr :love: i već sam Viktoru poslao podatke na u2u.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
ja sam prosle godine leteo iz budimpeste preko NY do SF i karta je bila oko 550 eur. tada je Delta bila najjeftinija, pa probaj preko njihovog sajta da pronadjes nesto.
Korisnikov avatar
By Azdaja
uvek letim budimpesta - minhen(ostanem par dana) - usa (la, cikago ili vegas - zavisi dje cu...)

jes da mi je bliza budimpesta nego bg i da nije, opet bi iz hungary poletela...

placam kartu samo od budimpeste do minhena, ostalo ide preko sponzora - tako da oko cene nisam bas nesh posebno informisana... :)

nadam se da ces naci nesto tebi povoljno oko putovanja i da, lepoooo se provedi u usa :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo za 550e je neverovatno povoljno.

Posebno prošle godine koja je bila luda sa cenama karata, goriva na svetskom tržištu i vulkana na Islandu.
Korisnikov avatar
By 2kune
ideš, ideš... a na Srbiju nimalo ne misliš... :durenje:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ne'š verovati, meni je najjeftiniju kartu našla teta iz jat-a. ja nazvala, pitala koja je najbolja ponuda kaj mi imaju ponuditi, i dobila kartu od cca 600 eura (do NY), nekih 25 dana pred put. nijedan od ovih online portala u tom trenutku nije imao tako povoljnu cenu, obaška što sam u ovoj varijanti imala vezane letove i čekiran prtljag all the way.
probaj, možda i tebe usere. :)

important tip - nazovi više poslovnica, pošto je meni prvi lik s kojim sam pričala našao nešto mega skupo, a ova druga me je sasvim neočekivano usrećila.
Korisnikov avatar
By Mars
I opet tip: kad izbace prvu cenu, ne okreneš se odmah da izadješ napolje (ili spustiš slušalicu) nego kažeš "A sad dajte ono jeftinije što imate".
Korisnikov avatar
By Andrija87
Ja sam prosle godine leteo britishom do Njujorka ,povratna je bila 58 000 dinara... bg-london-nyc-london-bg...
Medjutim meni je karta istekla,jer su britishovo odeljenje valjda ukinuli u Bgu,a ja sam ostao nakon isteka vize tj. produzavao sam..pa sam se vratio preko Pariza... U svakom slucaju bih preporucio British jer su zaista sjajni.. Znam da ima i neka varijanta iz Temisvara i Beca (pored Budimpeste),ali ja mislim da ti je to previse cimanja,videces vec...
Korisnikov avatar
By V25
@ Mars -

Hvala ti. Itekako je kontakt koji si mi prosledio bio od koristi. Super kartu sam kupio sa jednim presedanjem iz Beograda :)
Korisnikov avatar
By blabla_guy
koliko si na kraju platio i kojom kompanijom? nesto razmisljam da idem opet uskoro, pa me interesuje kako se krecu cene.
Korisnikov avatar
By V25
815 eura, Beograd-Munich, Munich-Washington i natrag (od jula do septembra). Cena je super obzirom kad sam je uzeo, a pritom imam samo jedno presedanje i u high season-u je.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
yup. za high season je dobra cena... e pa lepo da se nauzivas u USA :) )
Korisnikov avatar
By V25
Joj, samo da se ne provedem kao u Beču, kad reč nemačkog ne čuh... :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Drago mi je zbog tebe:)
Zavidim ti.

Druzicemo se valjda do jula,dok ne odes.:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!